therock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Πως μπορω να ψαξω part-time απασχοληση για διανομη φυλλαδιων? (Media Markt/Φαγαδικα κτλ). Πρεπει να περασω απο το μαγαζι τους, ή να δω αγγελιες? Επισης ισχυει πως πληρωνουν καλα? Κατι ειχα ακουσει παλιοτερα για 40 ευρω το 4ωρο? Αυτο ακουγεται πολυ καλο αλλα ειναι αραγε αληθεια?
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Σιγά μην δίνουν τόσα. Ακραίο μου φαίνεται.
therock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι οντως θα ταν ιδανικο αν οντως δινουν τοσα. Περισσοτερες λεπτομερειες που μπορουμε να μαθουμε? Εχει ασχοληθει κανεις απο εδω μεσα με αυτο?
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κάπου 4 ευρώ την ωρα θα πάρεις. Σαν πιτσιρικάς το είχα κάνει αυτό. Θα δεις στις αγγελίες θα τους πάρεις τηλ. και θα συνεννοηθείς. (μέρες, ώρες, χρήματα) Επίσης, μοιράζεις φυλλάδια με 2 τρόπους. 1ος Πόρτα πόρτα 2ος Σε ενα προκαθορισμένο σημείο .
therock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ωχ 4 ευρω την ωρα ειναι πολυ λιγα. Δηλαδη αν δουλεψεις 4 ωρες βγαζεις μονο 16 ευρω, σχεδον τιποτα. εμενα μου χε μεινει απο καπου το 40αρι και λεω καλη φαση. Πορτα-πορτα θα ναι πιο καλα, θα βρισκεσαι εν κινηση και θα τα δινεις και δυο-δυο. Πως αιτιολογεις την ωρα που δουλεψεις, σε παρακαολουθει κανεις?
tasoskont Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Επισης ισχυει πως πληρωνουν καλα? Κατι ειχα ακουσει παλιοτερα για 40 ευρω το 4ωρο? Αυτο ακουγεται πολυ καλο αλλα ειναι αραγε αληθεια? χαχαχαχα αν ειχε 40 ευρο η ωρα ολοι θα το εκαναν σαν μονιμη δουλεια
freedubus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ο μεγαλύτερος μισθός που είχα βρεί παλιά ήταν από ταχυφαγείο στο Κολωνάκι (5 ευρώ/ώρα). 'Ολοι οι άλλοι 2-3 ευρώ/ώρα.
therock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κουβαλας πολλα απο διαφημιστικα μαζι? Ρωταω για να διαπιστωσω αν ειναι εφικτο να διανεμενεις για πανω απο μια εταιρια τη φορα. Ωστε ας πουμε και 3 ευρω η ωρα να ειναι, μοιραζεις για 3 εταιριες και το κανεις 9 ευρω η ωρα. Αλλα αμα ειναι να εχεις μια τσαντα ολοκληρη με διαφημιστικα για τον καθενα, τοτε δεν θα μπορεις να το κανεις αυτο.
stuart2945 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ναι.. ΟΚ το θέμα με τα χρήματα, αλλά που θα βρεις τη δουλειά..;
kage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 δεν νομιζω να προσλαμβανουν τα μαγαζια αλλα τα τυπογραφεια... βρειτε που τα τυπωνουν. καπου θα το γραφει πανω στο φυλλαδιο με μικρα γραματα μαζι με τηλ.(αν οχι ψαξτε την επωνυμια στο google) και ρωτηστε.
black_widow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Σε διαφημιστικές εταιρείες βρίσκεις δουλειές για να μοιράζεις φυλλάδια ( έχουν και δουλειές για in- store promotion, δειγματοδιανομές, επόπτες αν έχεις αμάξι κ.λ.π.) Ξέρω αυτήν http://www.media-plus.gr/ Aν βρω που έχω τα τηλέφωνα άλλων διαφημιστικών θα ξαναποστάρω. Το θέμα είναι να βρεις διαφημιστική που να μην πληρώνει 1,5 μήνα μετά.
micraSport Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάντως που το έκανα όταν ήμουν φοιτητής είχα πάει σε διαφημιστική, και ναι το ποσό που έπαιρνες ήταν 3,50€ την ώρα...δλδ 14€ το 4ωρο.Κουβαλάγαμε 1000 φυλλάδια στην πλάτη σε σχολική τσάντα και ο καθένας είχε την δικιά του διαδρομή τυπωμένη σε χάρτη door to door διανομή και βέβαια επόπτη που σε τσέκαρε κατα την διάρκεια της δουλειάς.Έγραφες οδό και αριθμό και πόσα φυλλάδια είχες ρίξει σε κάθε πολυκατοικία.Έτσι ο επόπτης μπορούσε να σε τσακώσει άν κάπου είχες κάνει λαδιά.Χειρότερες περιοχές Αθήνα-Κέντρο και Πειραιά...
Whiteyez Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ναι να το κοιτάξετε, επίσης όμως να κοιτάξετε να μην βαράτε κουδούνια γιατί ενοχλείτε! Και εκεί που γράφει ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ είναι απλό, δεν βάζεις. Κόντεψα να σκοτωθώ στις σκάλες μια φορά με τόσα που είχαν πετάξει τα ζώα.
black_widow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ναι να το κοιτάξετε, επίσης όμως να κοιτάξετε να μην βαράτε κουδούνια γιατί ενοχλείτε! Και εκεί που γράφει ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ είναι απλό, δεν βάζεις.Κόντεψα να σκοτωθώ στις σκάλες μια φορά με τόσα που είχαν πετάξει τα ζώα. Eξαρτάται από το πόσο σοβαρή είναι η διαφημιστική και οι διανομείς της. Τη διαφημιστική που ανέφερα την ανέφερα γιατί έχω γνωστές που έχει τύχει να δουλέψουν σε εντυποδιανομές και promotion . Είναι σοβαρή εταιρεία ως προς την εκπαίδευση των διανομέων- προωθητών και στις πληρωμές. Kαλό θα ήταν να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.