Προς το περιεχόμενο

Aγορα netbook?????

lakisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απαιτησα, μπορει να μην εβαλα τις φωνες αλλα και τι αλλο να εκανα?

φασαρια? δεν ιδρωσε το αυτι τους....

το μονο που τελικα πετυχα ηταν να μου το αλλαξουν με ενα εκθεσιακο κομματι

και μια εκπτωση 40ε. καλο φαινεται . τωρα αν εχει λιωσει η μπαταρια ειναι ενα αλλο θεμα

ρε antonl πες μου που να δω τα δικαιωματα μου?

πηρα τον ΙΝΚΑ και μου ειπε μπες στην σελιδα (που δεν δουλευει), πηγαινε εκει που γραφει καταγγελιες, δες πως ειναι και κανε και συ μια!

μεσα σε λιγες μερες φευγω για το εξωτερικο κ επρεπε να φυγω ΜΕ το netbook

σορυ αν το εγραψα πολλες φορες, απλα ειπα αν καποιος σκεφτεται να αγορασει κατιπαρομοιο, τι μπορει να του συμβει

Δημοσ.

Δες εδώ. Κυρίως τα links και τους νόμους που ισχύουν.

Την επόμενη φορά πας αγκαλιά μ αυτά. Ευγενικά αλλά επίμονα ζητάς αυτό που δικαιούσαι. Αν δεν βγαίνει κάτι μιλάς με τον υπεύθυνο. Αν πάλι είσαι άτυχος, θα πάρει λίγο χρόνο. Emails @ ΓΓΚ, ΙΝΚΑ, Asus, Πλαίσιο με το πρόβλημά σου. Από κει και πέρα εξαρτάται μέχρι που θες να το φτάσεις εσύ.

Δημοσ.

lol φιλε.

θα επρεπε να ξερεις πως εισαι στην κατηγορια DOA και εν ολιγοις για 7 μερες αν παθει κατι ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν.

επρεπε πρωτα να ρωτησεις μαν.

και για την ιστορια τα asus ειναι κορυφαια netbook και με 2 χρονια εγγυηση onsite!

πολυ κακος πηρες μεταχειρισμενο εκθεσιακο netbook..

btw αν δεν κανω λαθος εχασες πλεον τα δικαιωματα σου..

Δημοσ.

διαβασα τουσ νομους κ εγω πριν παω

λενε οτι ειναι υποχρεωμενοι να μου το αλλαξουν-επιδιωρθωσουν

δεν λενε ομως σε ποσο καιρο ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν

Δεν ειπα οτι δεν μου το αλλαζουν ή οτι αρνουνται να το φτιαξουν.

απλα το Πλαισιο δεν αναλαμβανει αυτην την ευθυνη.

μιλησα με την αντιπροσωπεια στην Ιταλια και μου ειπαν πως θελει αλλαγη. δεχονται να την κανουν. οκ?

Ποσο καιρο θα κανει τους ρωτησα??? περιπου 1 μηνα μου ειπαν!

Αν ηταν ΗΡ ή αλλη μαρκα μου ειπε ο υπευθυνος του καταστηματος θα μου το αλλαζε το ιδιο το μαγαζι γιατι εχουν αυτη την δυνατοτητα απο την εταιρεια. Για την ASUS μονο δεν μπορει!

Δημοσ.
διαβασα τουσ νομους κ εγω πριν παω

λενε οτι ειναι υποχρεωμενοι να μου το αλλαξουν-επιδιωρθωσουν

δεν λενε ομως σε ποσο καιρο ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν

Δεν ειπα οτι δεν μου το αλλαζουν ή οτι αρνουνται να το φτιαξουν.

απλα το Πλαισιο δεν αναλαμβανει αυτην την ευθυνη.

μιλησα με την αντιπροσωπεια στην Ιταλια και μου ειπαν πως θελει αλλαγη. δεχονται να την κανουν. οκ?

Ποσο καιρο θα κανει τους ρωτησα??? περιπου 1 μηνα μου ειπαν!

Αν ηταν ΗΡ ή αλλη μαρκα μου ειπε ο υπευθυνος του καταστηματος θα μου το αλλαζε το ιδιο το μαγαζι γιατι εχουν αυτη την δυνατοτητα απο την εταιρεια. Για την ASUS μονο δεν μπορει!

Η τρίτη βουλίτσα του νόμου που αναφέρεις μιλάει για επιστροφή χρημάτων. Και γι αυτά 1 μήνα σου είπαν;

Επίσης τι θα πει «το Πλαίσιο δεν αναλαμβάνει αυτήν την ευθύνη»; Δεν είναι δικιά σου δουλειά να μιλάς με την Asus. Στο Πλαίσιο πλήρωσες.

Τέλος πάντων, ας μη χαλάμε το thread του lakisss.

Δημοσ.

απο τη στιγμη που σφραγιστηκε η αποδειξη μου ειπαν δεν εχουν καμια ευθυνη

για τα χρηματα επισης δεν ειπαν τπτ, δεν γινεται

ευχαριστω για το χρονο σας

συγγνωμη αν χαλασα το ποστ

Δημοσ.
απο τη στιγμη που σφραγιστηκε η αποδειξη μου ειπαν δεν εχουν καμια ευθυνη

για τα χρηματα επισης δεν ειπαν τπτ, δεν γινεται

ευχαριστω για το χρονο σας

συγγνωμη αν χαλασα το ποστ

Κι εσύ έπρεπε να τους πεις ότι ο νομοθέτης διαφωνεί. Αυτοί μπορεί να λένε ότι θέλουν. Είναι όμως στην Ελλάδα και ισχύουν οι νόμοι του κράτους και γι αυτούς. Εξοργίζομαι με τέτοιες απαντήσεις των καταστημάτων. Βασίζονται στο ό,τι κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν διεκδικεί και λένε ό,τι να ναι.

Ας το χεις υπόψη την επόμενη φορά (αχρείαστες πληροφορίες να ναι βέβαια αλλά δεν ξέρεις).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...