GIANNIS400 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 λεω να παω προς thq εταιρεία εχω υποψη το red function guerrila to saints row2 kai ena apo thn mamba games προτείνετε κανενα ρε παιδια, με αρεσουν αυτα steel tombrider...
Olorin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 λεω να παω προς thq εταιρεία εχω υποψη το red function guerrila to saints row2 kai ena apo thn mamba gamesπροτείνετε κανενα ρε παιδια, με αρεσουν αυτα steel tombrider... Αμφότερα τα Red Faction: Guerrilla και Saints Row 2 τα έπαιξα και τα απόλαυσα, οπότε στα προτείνω ανεπιφύλακτα. Ειδικά το δεύτερο, αν σου άρεσαν τα δυο προηγούμενα GTA (Vice City και San Andreas), θα σε ενθουσιάσει... Το μόνο κακό είναι ότι έχει γίνει κακό optimization και θέλει σχετικά δυνατό PC-άκι... //steel=στυλ??? //Εχμ, όχι ότι μου πέφτει λόγος, αλλά το "εκτός από ubisoft" πού κολλάει??? Σου έφαγε καμιά γκόμενα κανένας που δουλεύει εκεί???
chill Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Στο ότι η n00bisoft κάνει κάκιστα παιχνίδια ίσως ? Ωραίο το RF:G, χάλια το Saints Row 2 το οποίο δυστυχώς το αγόρασα (δεν φταις εσύ Νότη, το πήρα στο ps3 ). Εγώ προτείνω το Resident Evil 5 και το Batman Arkham Asylum ή εναλλακτικά την αγορά κονσολίτσας και συγκεκριμένα ps3. Uncharted 2 και Ninja Gaiden Σ2, στο pc δυστυχώς δεν υπάρχουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.