dakappo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου το εν λόγω router Thomson Speedtouch 585i. Από άποψη εγκατάστασης όλα πήγαν καλά (νομίζω δλδ). Το πρόβλημα που παρατηρώ είναι το εξής : ενώ όλα τα λαμπάκια δίνουν ένδειξη (πράσινο power, πράσινο ethernet, κόκκινο wlan) δεν υπαρχει η παραμικρή ένδειξη στα dsl και internet. Λογικά αυτό δεν συμαίνει πως δεν δίνει σήμα η dsl γραμμή;η γραμμή όμως λειτουργεί κανονικά (είναι γραμμη over pstn με otenet και συνδέεται κανονικά με το απλό nodem-ακι sagem της otenet.
random Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ερώτηση φάκα : τώρα, με την παρουσία του 585, στο ιντερνετ πώς μπαινεις; με το 585 ή με το sagem;
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου το εν λόγω router Thomson Speedtouch 585i. Από άποψη εγκατάστασης όλα πήγαν καλά (νομίζω δλδ). Το πρόβλημα που παρατηρώ είναι το εξής : ενώ όλα τα λαμπάκια δίνουν ένδειξη (πράσινο power, πράσινο ethernet, κόκκινο wlan) δεν υπαρχει η παραμικρή ένδειξη στα dsl και internet. Λογικά αυτό δεν συμαίνει πως δεν δίνει σήμα η dsl γραμμή;η γραμμή όμως λειτουργεί κανονικά (είναι γραμμη over pstn με otenet και συνδέεται κανονικά με το απλό nodem-ακι sagem της otenet. μονος σου απαντησες στην ερωτηση γιατι δεν αναβει το λαμπακι.ειπες εχω ενα speedtouch 585i οπου to i διπλα στο 585 σημαινει isdn ενω εσυ εχεις γραμμη pstn.οποτε δεν θα αναψει ποτε και ουτε εχω δει firmware να το γυρναει σε pstn
giorgoslouk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου το εν λόγω router Thomson Speedtouch 585i. Από άποψη εγκατάστασης όλα πήγαν καλά (νομίζω δλδ). Το πρόβλημα που παρατηρώ είναι το εξής : ενώ όλα τα λαμπάκια δίνουν ένδειξη (πράσινο power, πράσινο ethernet, κόκκινο wlan) δεν υπαρχει η παραμικρή ένδειξη στα dsl και internet. Λογικά αυτό δεν συμαίνει πως δεν δίνει σήμα η dsl γραμμή;η γραμμή όμως λειτουργεί κανονικά (είναι γραμμη over pstn με otenet και συνδέεται κανονικά με το απλό nodem-ακι sagem της otenet. Μήπως το Speedtouch είναι γιά γραμμή ISDN; Internet έχεις με το Speedtouch; Edit:Τώρα πρόσεξα κι εγώ το 585i.
dakappo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι ναι...τελικά ήταν βλακωδέστατη η ερώτησή μου... είναι για isdn γραμμή το μηχάνημα...θα παραμείνω με το sagem για λίγο ακόμα...
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 otan ενα ρουτερ γραφει i στο τελος.πχ speedtouch 585i ,intracom 520i ειναι isdn.εξαιρεση ειναι dlink,cisco, zyxel.στα zyxel οταν ειναι 1 στο τελος ειναι Pstn αλλιως ειναι isdn με το νουμερο 3.πχ zyxel 650r 61 pstn 650ρ 63 isdn.cisco 876 isdn 877 pstn.
thanos75x Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 To netfaster iad που δινει η HOL και σε μενα παιζει μια χαρα κανει και για ISDN που εχει ο αδερφος μου ? Γιατι ενω ολα τα αλλα routers που βαζουμε παιζουν αυτο νεκρο...
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 To netfaster iad που δινει η HOL και σε μενα παιζει μια χαρα κανει και για ISDN που εχει ο αδερφος μου ? Γιατι ενω ολα τα αλλα routers που βαζουμε παιζουν αυτο νεκρο... ρε παιδια διαχωριστε κατι.λιγα ειναι τα ρουτερς που παιζουν και σε pstn και σε isdn γραμμης και το διαλεγεις μεσα απο το μενου.τα υπολοιπα 99 τις 100 βγαινουν αλλη εκδοση σε pstn και αλλη se isdn.συνηθως το ενα γραφει 585i (δηλαδηisdn to i) και το αλλο απλα 585.οποτε το pstn αμα μπει σε isdn και το αναποδο το λαμπακι το adsl δεν θα αναβοσβηνει ουτε θα αναψει ποτε.σε ελαχιστα ρουτερακια με πατεντα μπορεις να κανεις αλλαγη firmware και να γινει apo pstn isdn η το αναποδο.πχ usrobotics 9105 ktl ktl.οποτε μην περιμενετε να παιξει το isdn σε απλη γραμμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.