leventakas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα ινσομνιακς, εχω το εξης προβλημα για το ΙΕΚ που θελω την βοηθεια σας, Ένα σύστημα υποστηρίζει λογικό χώρο διευθύνσεων μεγέθους 232 λέξεων. Το μέγεθος των σελίδων είναι 4096 λέξεις. Εάν η λογική διεύθυνση σε δεκαεξαδική μορφή είναι 34567890, ποιος θα είναι ο αριθμός σελίδας σε δεκαεξαδική μορφή; ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??
leventakas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Παιδια τιποτα...εστω μια προσπαθεια απο καποιον να βοηθησει..δινω πιστοποιηση σε 2 εβδομαδες και καιγομαι!!
leventakas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Συγνωμη και αλλες φορες ειχα ποσταρει ερωτησεις και καποιος εστω μου εστελνε μια καθοδηγηση για το πως θα απαντησω στην ερωτηση..τωρα τπτ..μηπως δεν ποσταρα στο σωστο μερος????
johnny21a Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Φιλε μου καταρχην κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να σε βοηθησει και οσο το ζητας τοσο πιο ενοχλητικο γινεται. Επισης γνωμη μου ειναι οτι κανεις δεν ΠΡΕΠΕΙ να σε βοηθησει, ειδικα αφου δινεις και εξετασεις για κατι που προφανως δεν ξερεις να κανεις. Το λιγοτερο που χρειαζομαστε ειναι ενας ακομα αποφοιτος που δεν γνωριζει το αντικειμενο του...
leventakas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 μου φτιαξες το βραδυ μεγαλε..τωρα θα κοιμηθω και θα σε σκεφομαι....:lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.