Προς το περιεχόμενο

To UPS μου παρεδωσε πνευμα?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο δεν την πολυ παλευε δεν ξερω γιατι? Εχουν μηπως "ημερομηνια ληξης" αυτα?

Αρχικα ξεκινησε με το να μην κραταει το ρευμα, ωστε οταν επεφτε δεν κρατουσε τιποτα ανοικτο. Στην ουσια ηταν σαν να περναγε το live ρευμα απο αυτο και να το μετεφερε στον υπολογιστη χωρις χρηση μπαταριας. Επειτα ξεκινησε να φυσαει το ανεμιστηρακι του και να κανει θορυβο. Ειδικα τα βραδια που εχει και υσηχια το ψιλοκαταλαβαινες.

Χτες το βγαλα απο την μπριζε για να κοιμηθω πιο ηρεμα κα ιαπο σημερα δεν μπορει να ανοξει. Μου βγαζει ενα κοκκινο λαμπακι και βαραει συνεχεια. Στο ιντερνετ που το ψαξα μου λεει πως ειναι η λυχνια ενδειξης fault αλλα δεν εχω βρει πιθανες λυσεις και δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι περα απο το να καταληξω στο συμπερασμα πως παπαλα!

Το UPS παρεπιπτοντος ειναι το Mustek PowerMust 1400 USB

Δημοσ.

Μου εχει χαλασει κ εμενα το ups κ το καταλαβα ετσι οπως λες κ εσυ δηλαδη οταν επεφτε το ρευμα δεν κραταγε το pc ανοιχτο.Σε εναν γνωστο μου ηλεκτρονικο που ρωτισα μου ειπε οτι χαλανε ευκολα κ οτι ενα καλο ups π θα κρατισει πολυ κανει γυρω στα 100 ευρω.

Δημοσ.

το λιγοτερο που μπορει να σου κρατησει ενα ups ειναι 2 χρονια,μετα μπορεις να πας σε ενα ειδικο να σου φορτισει τις μπαταριες του[δεν μουχει τυχει ποτε,αλλα ετσι μου εχει πει φιλος τεχνικος],αλλωστε πολλοι που πουλανε μεταχειρισμενα σε καλη τιμη αυτο εχουν κανει.

Δημοσ.
τα πραγματικά καλά ups κάνουν τουλάχιστον 200-250 euro...

191 το χα παρει.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701306

Εννοειτια βεβαια πως δεν ειναι μαρκας στυλ αλλα MGE και APC αλλα 191 δεν ηταν και λιγα.

30-4-2006 λεει το εσοπ, πως το πηρα αρα τα χω κλεισει τα τρια χρονακια.

Βασικα το πληγμα πρεπει να επηλθε οταν λογω απουσιας μου απο τον χωρο που το χρησιμοποιω για κανα 5μηνο το χα βγαλει απο την πριζα. Ισως να αποφορτιστηκε η μπαταρια του τελειως και να την ακουσε.

Απο τοτε μολις ξαναγυρισα λειτουργουσε χωρις να κραταει ανοικτο το PC.

Και απο σημερα χωρις να περναει ρευμα καθολου σε αλλες συσκευες!

Αρα σε ποιον το παω να του ριξει κανα ματι?

EDIT: Το αντιστοιχο σημερινο ειναι αυτο, και κανει 189 οπως φαινεται.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701316

Δημοσ.

Εν τελει για πειτε ρε παιδια, σε ποιο μαστορι να το παω να το ρυθμισει? Δεν θελω να καταντησει ενα πολυ ακριβο σκουπιδι.

Δημοσ.

Βγάλε τις μπαταρίες και πάνε πχ στο Γερμανό να δεις αν μπορούν να τις τεστάρουν και να σου πουν αν έχουν "γεράσει", οπότε και παραγγέλνεις νέες.

Προσωπικά έχω 4 της Infosec εδώ και πολλά χρόνια. Το μόνο που χρειάστηκα ήταν να αλλάξω μπαταρίες στο τέλος του 3ου χρόνου.

Δημοσ.

Παιζουν πολλα ρευματα εκει μεσα, δεν τολμω να το ανοιξω και να πειραξω τιποτα (Ακομα και εκτος μπριζας).

Τι μπαταριες φορανε τα UPS?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...