Προς το περιεχόμενο

Μου hackaran to Hotmail/ MSN account

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παλικαρια το πηρα πισω τελικα το account. Ενας Mahmut μου το εκλεψε (εβαλε και ονομα τρομαρα του) και μου αλλαξε επισης το rapidshare account pass (το οποιο ξαναπηρα πισω και αλλαξα ξανα) αλλα μεχρι εκει. Δεν μου εσβησε τα mail, δεν μου αλλαξε αλλα στοιχεια εκτος απο την μυστικη μου ερωτηση και απαντηση και φυσικα ξαναεβαλα το secondary mail account στη θεση του.

Ο κωδικος μου επισης αυτη τη φορα αποτελειται απο μπολικα ψηφια και γραμματα (μικρα και μεγαλα) και η επομενη κινηση μου ειναι να παω να φτιαξω το laptop της αδερφης μου γιατι απο εκει εγινε η δουλεια μαλλον. Κυριακη 12 30 η ωρα εγινε η κλοπη. Thanks παντως για την υποστηριξη.

Δημοσ.

νταξή φτηνά την γλίτωσες :P

αλλα και πάλι όσα πράματα να βάλεις στο pc σου όσο γερο να το κανεις πάλι αν θέλει κάποιος να σε hackari θα το κάνει :D

Δημοσ.

να ρωτησω εγω κατι? εισαι σιγουρος οτι δεν εκατσες σε καποιο αλλο Pc? πχ καποιου φιλου σου ας πουμε? μπορει αυτος στο pc του να ειχε Keylogger και να σου εκανε τη "δουλεια". τωρα οσον αφορα τα τουρκικα γιαυτο ειναι το babelfish οποτε μην εισαι σιγουρος για το "τουρκος ηταν". anyway ολα καλα τελος καλα. με προσοχη παντα απο που μπαινεις στα accounts σου και παντα να ψαχνεις το software καθε υπολογιστη που μπαινεις

• Moderators
Δημοσ.
να ρωτησω εγω κατι? εισαι σιγουρος οτι δεν εκατσες σε καποιο αλλο Pc? πχ καποιου φιλου σου ας πουμε? μπορει αυτος στο pc του να ειχε Keylogger και να σου εκανε τη "δουλεια"

Το ειπε και στην αρχη αλλα και στα τελευταια post

η επομενη κινηση μου ειναι να παω να φτιαξω το laptop της αδερφης μου γιατι απο εκει εγινε η δουλεια μαλλον.
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εισαι πολυ τυχερος που πηρες τον κωδικο σου πισω.αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα και το κακο ειναι πως συνδεεται και το facebook μου με αυτο το email.μηπως γινεται να μου πεις τι εκανες για να το παρεις πισω και τη διευθυνση που εστειλες email στην εταιρια του msn?ευχαριστω και συγγνωμη αν ζηταω πολλα...

Δημοσ.

Για τον αδερφό μου που του άλλαξαν τον κωδικό πρόσφατα βρήκα κάπου μία φόρμα επικοινωνίας και μετά από μισή μέρα επικοινώνησε μία κύρια με email και μου ζητούσε λεπτομέρειες του λογαριασμού του (φάκελοι, διευθύνσεις email, πρόσφατα email)... τα έδωσα, έκαναν την σύγκριση και μας έδωσαν έναν προσωρινό κωδικό για να μπούμε στο email

Δημοσ.

νομιζω ξερω για ποιο πραγμα μιλας.Ειναι φορμα windows live validation.Τη συμπληρωσα και εγω πριν απο λιγο και εφοσον σου απαντησαν ελπιζω να γινει το ιδιο και σε μενα.Ευχαριστω παντως πολυ!!!!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...