ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ελεος. Μου hackaran (για δευτερη φορα) το mail μου. Πραγματικα δεν εχω λογια. Εχω τα παντα απο προστασιες στο PC μου (spybot, NOD32 + add ons στο Firefox τυπου keyscrambler) και παλι μου hackaran το account. Αυτο πρεπει να εγινε χθες το βραδυ καθως ως και χθες το απογευμα εμπαινα κανονικα στο mail μου. Εστειλα ενα form στην ομαδα του MSN και τωρα περιμενω απαντηση. Μηπως, λεω μηπως, υπαρχει κανενας ποιο "γρηγορος" τροπος για να παρω πισω τον κωδικο μου?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ελεος. Μου hackaran (για δευτερη φορα) το mail μου. Πραγματικα δεν εχω λογια. Εχω τα παντα απο προστασιες στο PC μου (spybot, NOD32 + add ons στο Firefox τυπου keyscrambler) και παλι μου hackaran το account. Αυτο πρεπει να εγινε χθες το βραδυ καθως ως και χθες το απογευμα εμπαινα κανονικα στο mail μου. Εστειλα ενα form στην ομαδα του MSN και τωρα περιμενω απαντηση. Μηπως, λεω μηπως, υπαρχει κανενας ποιο "γρηγορος" τροπος για να παρω πισω τον κωδικο μου? Mπορει να προστατευεται το pc σου με τα παντα,αλλα ο αδυνατος κρικος της αλυσιδας συνηθως ειναι ο ανθρωπινος παραγοντας.Τι ειχες για secret question,password κλπ?(οχι πως θα μου πεις,ρητορικη ειναι η ερωτηση). Yποθετω πως δοκιμασες να κανεις "forgot password"και δεν επιασε?
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι γιατι την secret answer ουτε που την θυμαμαι (ουτε την πρωτη φορα το θυμομουν, πανε εξαλλου τοσα χρονια) και η δευτερη επιλογη που λεει να σου το στειλει στο mail σου (μα τι βλαμμενοι και αυτοι λες να μπορουσα να μπω στο account μου και να ζητουσα να μου στειλουν στον ιδιο account τον κωδικο που ξεχασα?). Μυριζομαι παντως οτι μαλλον παιζει το γεγονος οτι το ΣΚ μπηκα απο το PC της αδερφης μου να δω τα mail μου (το οποιο δεν εχει ολες τις προστασιες που εχω εγω στο σπιτι μου) και μαλλον απο εκει εγινε η "βρωμοδουλεια". Spyware η keylogger μυριζομαι. Παντως αν υπαρχει κανεις που να ξερει εναν "γρηγορο" τροπο για να παρω πισω το account μου ειναι καλοδεχουμενος.
antonl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 [...]η δευτερη επιλογη που λεει να σου το στειλει στο mail σου (μα τι βλαμμενοι και αυτοι λες να μπορουσα να μπω στο account μου και να ζητουσα να μου στειλουν στον ιδιο account τον κωδικο που ξεχασα?). [...] Προφανώς εννοείται πως πρέπει να βάλεις στις επιλογές κάποιο διαφορετικό email, yahoo, forthnet, κάτι άλλο τέλος πάντων.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 (μα τι βλαμμενοι και αυτοι λες να μπορουσα να μπω στο account μου και να ζητουσα να μου στειλουν στον ιδιο account τον κωδικο που ξεχασα?). Προφανως μιλανε για ενα δευτερο email και οχι το ιδιο. Μυριζομαι παντως οτι μαλλον παιζει το γεγονος οτι το ΣΚ μπηκα απο το PC της αδερφης μου να δω τα mail μου (το οποιο δεν εχει ολες τις προστασιες που εχω εγω στο σπιτι μου) και μαλλον απο εκει εγινε η "βρωμοδουλεια". Spyware η keylogger μυριζομαι. Ελεγξε το pc της αδερφης σου για να μην την ξαναπατησεις,αν και ειμαι της αποψης πως η μυστικη ερωτηση η κατι παρομοιο θα εφταιξε. Παντως αν υπαρχει κανεις που να ξερει εναν "γρηγορο" τροπο για να παρω πισω το account μου ειναι καλοδεχουμενος. Περα απο το secret question/second email και την επικοινωνια που εκανες με την ομαδα του msn,δεν νομιζω πως υπαρχει κατι.
derasto Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι γιατι την secret answer ουτε που την θυμαμαι (ουτε την πρωτη φορα το θυμομουν, πανε εξαλλου τοσα χρονια) και η δευτερη επιλογη που λεει να σου το στειλει στο mail σου (μα τι βλαμμενοι και αυτοι λες να μπορουσα να μπω στο account μου και να ζητουσα να μου στειλουν στον ιδιο account τον κωδικο που ξεχασα?). Μυριζομαι παντως οτι μαλλον παιζει το γεγονος οτι το ΣΚ μπηκα απο το PC της αδερφης μου να δω τα mail μου (το οποιο δεν εχει ολες τις προστασιες που εχω εγω στο σπιτι μου) και μαλλον απο εκει εγινε η "βρωμοδουλεια". Spyware η keylogger μυριζομαι. Παντως αν υπαρχει κανεις που να ξερει εναν "γρηγορο" τροπο για να παρω πισω το account μου ειναι καλοδεχουμενος. Τι εννοεις με το "γρηγορο" ?
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τι εννοεις με το "γρηγορο" ? Ξερω οτι κατι παιζει μεσω CMD να μπορεσεις να μπεις ξανα στο account σου αλλα δεν γνωριζω την διαδικασια. Παντως θα δοκιμασω να βαλω το mail της αδερφης μου (εδω στην εταιρια κιολας που ειμαστε super απο προστασια) στο password retrieve για να δω τι θα μου στειλουν αν ειναι. Κοιταξτε τι μυστικη ερωτηση πηγε και εβαλε το τσογλανι. "Annenizin doğum yeri" ............ Του σπας τα μουτρα αν ποτε τυχει να βρεθει μπροστα σου η οχι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κοιταξτε τι μυστικη ερωτηση πηγε και εβαλε το τσογλανι. "Annenizin doğum yeri" Is your Mother's place of birth στα τουρκικα.CMD εννοεις command prompt?
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Is your Mother's place of birth στα τουρκικα.CMD εννοεις command prompt? Τουρκος δηλαδη. Μου εβγαλε και την ενναλακτικη διευθυνση που ειχα το τσογλανι. Οταν παω να κανω retrieve εχει σαν επιλογη αποκλειστικα το δικο μου (κλεμμενo) mail με αποτελεσμα να με εχει αποκοψει πληρως. Εχω και το rapidshare στον ιδιο κωδικο να παρει (αν και η credit card εχει ληξει εδω και καιρο και δεν προκειται να ανανεωσω, καινουργια θα φτιαξω οταν ερθει η ωρα). Ευτυχως ειναι το μονο πραγμα που εχω να χασω αλλα και παλι μιλαμε για ΤΡΕΛΟ σπασιμο....
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τουρκος δηλαδη. Μου εβγαλε και την ενναλακτικη διευθυνση που ειχα το τσογλανι. Οταν παω να κανω retrieve εχει σαν επιλογη αποκλειστικα το δικο μου (κλεμμενo) mail με αποτελεσμα να με εχει αποκοψει πληρως. Εχω και το rapidshare στον ιδιο κωδικο να παρει (αν και η credit card εχει ληξει εδω και καιρο και δεν προκειται να ανανεωσω, καινουργια θα φτιαξω οταν ερθει η ωρα). Ευτυχως ειναι το μονο πραγμα που εχω να χασω αλλα και παλι μιλαμε για ΤΡΕΛΟ σπασιμο.... Χεστο το rapidshare,αν εχεις paypal και μαλιστα με τον ιδιο κωδικο να προσεχεις και να τρεξεις να τον αλλαξεις.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Χεστο το rapidshare,αν εχεις paypal και μαλιστα με τον ιδιο κωδικο να προσεχεις και να τρεξεις να τον αλλαξεις. Οχι ο κωδικος paypal ειναι διαφορετικος εντελως και επισης εχω να τον χρησιμοποιησω αρκετο καιρο (αγοραζω -μονο- 1 χρονο rapidshare τα τελευταια 3 χρονια και εχει ληξει πριν 5 μηνες χωρια που η αγορα γινεται αμεσα με ακριβως οσα λεφτα χρειαζεται).
javavall Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Φαντάζομαι να μην έχεις βάλει το pass του email σε κανένα forum ή άλλο site..
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μπα μονο σε 1 υπηρεσια το εχω ακομα που δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο. Δεν με νοιαζει δηλαδη και να τη χασω. Παντως ακομα απαντηση καμια απο το MSN team και το Rapidshare... Ακομα περιμενω.
giorgos147 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μπα μονο σε 1 υπηρεσια το εχω ακομα που δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο. Δεν με νοιαζει δηλαδη και να τη χασω. Παντως ακομα απαντηση καμια απο το MSN team και το Rapidshare... Ακομα περιμενω. Εάν τα γραφεία της MS είναι στην Αμερική, έχουμε διαφορά 7 ώρες(αν δε κάνω λάθος πάμε 7 ώρες μπροστά εμείς). Οπότε, με βάση αυτό, πριν "λίγες" ώρες εκεί ήταν Κυριακή. Λογικά ξημερώματα Τρίτης ή αργότερα μέσα στην Τρίτη, θα έχεις λάβει απάντηση.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Σωστο και αυτο....αντε να δουμε τι θα δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.