Karnov Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Έχει δει κανένας την ταινία "In the mouth of madness" ; ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ
feodor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 [/stupid Mode=ON] Δεν ξερω για σας, αλλα εγω αυτη τη στιγμη ετοιμαζω το σακ βουαγιαζ μου. Θα παω να την εξερευνησω την πολη αυτη.. Τι πρασιναδα και πρασσειν αλλογα! Δεν τα χαφτω εγω αυτα! Σιγουρα θα υπαρχει κατι που δεν πιανει το ανθρωπινο ματι. [/stupid Mode=OFF]
manosmod Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 δεν μπορει εκει θα ειναι. εδω οι τουρκοι δεν εβρισκαν την Μαλτα καποτε.
kurkosdr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Απορώ πως δεν πρόλαβε ο Χαρδαβέλας τον Λιακόπουλο Ειπαμε, ο Λιακοπουλος ασχολειται μονον με ελληνικες πόλεις, οπως πχ την Κυδωνία του Άρη. Ολα τα ξενικά τα στέλνουμε στον Χαρδαβέλα.
tarrasque Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Google Maps Link Bing Maps link Yahoo Maps link Μόνο στο google εμφανίζεται το Argleton! μάλλον εμβόλιμο είναι το όνομα για να μην τους αντιγράφουν, αν κάνετε ζουμ φυσικά δεν υπάρχει καμία πόλη... Επίσης από satellite view μόνο κοινή πρασινάδα κοινή και στους 3 χάρτες οπότε πολύς ντόρος για το τίποτα νομίζω...
hackerW32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 έμενα με απήγαγαν οι εξωγήινοι και με πήγαν εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα