nickarmy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 αυτο ειναι ολόκληρη πόλη που ξεφυτρωσε ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Προσωπικά μου φαίνεται μια απλή περίπτωση watermarking, δηλαδή για να πιάσουν αυτούς που αντιγράφουν... ή ένα απλό geek joke...
lion2486 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω πάντως πως είναι η χαμένη Ατλαντίδα αλλά δεν ήξεραν πως λέγεται και την είπαν έτσι...
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Όντως τα λάθη γίνονται για λόγους "προστασίας" αντιγραφής..λογικό μου φαίνεται αφού αν βάλεις/βγάλεις ένα κωλοδρομίδιο δε θα το δει και κανείς. (Όταν δούλευα σαν διανομέας είχα το "χόμπι" να βρίσκω τα "λάθη" στους χάρτες..!)
Praetorianos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Και που να είσαι στη μέση του πουθενά και να έχει σταυροδρόμι που αν πας δεξιά, σύμφωνα με τον χάρτη σου, μετά από 50 χιλιόμετρα θα βρεις χωριό και αριστερά πόλη. Στρίβεις εσύ αριστερά και μετά από 50 χιλιόμετρα βλέπεις ατέλειωτες εκτάσεις πράσινου. Χαρές και πανηγύρια.
grhackergr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 εγω λεω να κανονισουμε εκδρομη στο Argleton
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 εγω λεω να κανονισουμε εκδρομη στο Argleton θα είναι πραγματικά... φανταστική!
21century Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Τουλάχιστον δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους ανθρώπους ότι δεν έχουν φαντασία και φυσικά ότι προσπαθούν να κανουν χιουμορ που στο κατω κατω της γραφής δεν βλαπτει κανεναν για να ειμαστε ειλικρινεις...
lexmark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 εγω λεω να κανονισουμε εκδρομη στο Argleton Γρηγορα στο mystery vehicle machine! Τον scooby μην ξεχασουμε! :lol:
stefa_1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάλι λέω οτι ειναι κάποια υπόγεια μυστική στρατιωτική βάση...!
shodan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Λες να βάζανε μια υπόγεια μυστική βάση στο χάρτη?? Πως θα παραμείνει μυστική?
stefa_1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Λες να βάζανε μια υπόγεια μυστική βάση στο χάρτη?? Πως θα παραμείνει μυστική? Απο τραγικό λάθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα