Προς το περιεχόμενο

Κρυμμένο αρχείο spyware στον Explorel 7

karaap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το panta βρήκε ένα spyware στο φάκελο

C:\Documents and Settings \giorgos\cookies\andministaror@atdmt[1].txt

Το απολύμανε αλλά κάθε φορά που ανοίγω τον Explorel 7 το spyware ενεργοποιείται και το panta τον βρίσκει και τον απολυμαίνει.

Τον φάκελο με τα cookies τον άνοιξα αλλά δεν βρήκα το το andministaror@atdmt[1].txt πιθανό να είχε διαγραφεί απο το panta

Που να ψάξω για να βρώ το αρχικό αρχείο που ενεργοποιείται με το άνοιγμα του Explorel 7

Το Firefox και το Opera δεν εμφανίζουν το spyware

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι tracking cookie, οπότε μάλλον ακίνδυνο.

Ίσως να δημιουργείται από κάποιο toolbar στον IE, κάποιο plugin ή την home page σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Το panta βρήκε ένα spyware στο φάκελο

C:\Documents and Settings \giorgos\cookies\andministaror@atdmt[1].txt

Το απολύμανε αλλά κάθε φορά που ανοίγω τον Explorel 7 το spyware ενεργοποιείται και το panta τον βρίσκει και τον απολυμαίνει.

Τον φάκελο με τα cookies τον άνοιξα αλλά δεν βρήκα το το andministaror@atdmt[1].txt πιθανό να είχε διαγραφεί απο το panta

Που να ψάξω για να βρώ το αρχικό αρχείο που ενεργοποιείται με το άνοιγμα του Explorel 7

Το Firefox και το Opera δεν εμφανίζουν το spyware

Ευχαριστώ

και εγω φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω.αλλα με το norton. εχω δοκιμασει ενα σωρο προγραματα,και δεν κανει τιποτα.εχω κανει πανο απο 10 format,αλλα οποτε βαζω το norton παντα χτυπαει.το σβινει και μετα παλυ τα ιδια.το θεμα ειναι οτι εχω 3 δισκους

,και ισος να ειναι μεσα σε καποιον απο τους αλλους 2.αλλα δεν μπορω να κανω format σε αυτους τους δισκους.εχω ολοι μου την προικα :) προσπαθω και με αλλα προγραματα.αν βρω τιποτα,θα σε ενιμερωσω.και εδω και σε πμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...