Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει το PC του φιλου μου και εχει τρελαθει!!!

bokoboko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια..Βοηθηστε με να τον βοηθησω..Μου ειπε οτι κατι πηγε να φτιαξει τα καλωδια για να μην ειναι μπλεγμενα κ τωρα οταν παταει το κουμπι για να ανοιξει το PC ακουγεται σαν να δουλευει δηλαδη δουλευουν ανεμιστηρια...αλλα λεει το "μπιπ" που κανει η μητρικη δε το κανει πια,δε βλεπει τπτ στην οθονη(δε βγαζει το "no signal input")αρα περνει σημα η οθονη απλως δε δειχνει τπτ μαυριλα!Τα ξεσυνδεσε τα συνδεσε ολα παλι κ καρτες γραφικων κ ολα αλλα τιποτα...εννοειται πως δε μπενει στα windows,ουτε καν λεμε περναει τη μητρικη τα dos..τι γινεται?Για πειτε ρε παιδια..

Δημοσ.

τι σύστημα είναι και ποσο το έχει? αν "μπορει να τραβιξει" και καμια φωτό τη M/B να δούμε και εμείς τι έχει συνδέσει.

το πιο σύνηθες λάθος είναι να ξεχάσεις να συνδέσειs το τετραπλό

καλώδιο τροφοδοσίας.

Δημοσ.

Καινουργιο ειναι με quad,ati 4870 κτλ..το εχει γυρω στους 9 μηνες περιπου..Δυστυχως δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ αν κ θα του το μεταφερω,αν μπορει αλλα δυσκολο το κοβω..Σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα δε νομιζω να ειναι αυτο γιατι τα εχει ελεγξει πολλες φορες..θα του το πω..

Δημοσ.

κοιτα μηπως εχει ξεχασει την τροφοδοσια της καρτας γραφικων(δυο εξαπινα).

επισης μηπως εβγαλε τις μνημες και τις εβαλε σε λαθος dimm.πεσ του να τις βαλει μια μια.

ασ το ξανασυνδεσει απο την αρχη ηρεμα.

Δημοσ.

μερικές ακόμα ιδέες

βραχυκύκλωμα, δείτε αν τα πλαστικά μονωτικά δαχτυλίδια που μπαίνουν στις βίδες που στερεώνουν τη μητρική είναι στη θέση τους, αν κάποιο γυμνό καλωδιάκι ακουμπάει στο κουτί ή επανατοποθετείστε τη μητρική-βγάλτε την και ξαναβάλτε την.

επίσης μου θυμίζει τις μαύρες οθόνες αποτυχημένων υπερχρονισμών που γιατρεύονται με clear cmos, αν τίποτα άλλο δεν πετύχαινε θα το δοκίμαζα

ελαττωματική ram, δοκίμασε εκκίνηση με διαφορετικό stick κάθε φορά για να βρεις αν κάποιο έχει πρόβλημα

μήπως έχει ξεχάσει να συνδέσει την τροφοδοσία της μητρικής που βρίσκεται κοντά στον επεξεργαστή

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:19 ----------

Α τώρα το πρόξεξα. Παίρνει σήμα η οθόνη αλλά δε δείχνει τίποτα. Αυτό είναι κάρτα γραφικών ή οθόνη, ξέχνα τα άλλα. Τροφοδοσία κάρτας γραφικών που είπαν τα παιδιά, μπορεί κάποιο καλώδιο να μην είναι καλά στερεωμένο στην υποδοχή και τώρα που το θυμήθηκα δύο φορές είχα πάθει το ίδιο πράγμα χωρίς να έχω πειράξει κάτι στον υπολογιστή. και τις δύο φορές έκλεισα τον υπολογιστή, αποσύνδεσα το τροφοδοτικό απ' το ρεύμα, το άφησα έτσι για μισό λεπτό και μετά συνέδεσα και όλα εν τάξη.

Δημοσ.

Παιδια τωρα μιλησα μαζι του κ ηταν ετοιμος να το παει στο e-shop απο που τον αγορασε επειδη ειναι στην εγγυηση μεσα ακομα κ μου λεει τον ανοιξα μια ακομα φορα κ δουλεψε κανονικα :confused: ...ελεος..δε ξερω τι παιχτηκε αλλα αφου δουλεψε παλι καλα..btw και μενα καπιοιες φορες οταν τον ανοιγω κανει κατι τετοια κολληματα παταω μια reset και ολα ρολοι..Δε μπορω να καταλαβω..τεσπα..Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια..:-)

Δημοσ.

αυτό δεν είναι κάτι που έτυχε και πάει τελειωσε.

να περιμένει τροφοδοτικό ή M/B failure στο μέλλον.

ελπίζω να μη βγω αληθινός βεβαια

Δημοσ.
αυτό δεν είναι κάτι που έτυχε και πάει τελειωσε.

να περιμένει τροφοδοτικό ή M/B failure στο μέλλον.

ελπίζω να μη βγω αληθινός βεβαια

Κάτι παρόμοιο αντιμετώπισα κι εγώ με ένα ολοκαίνουργιο (σχεδόν) board.

Λύθηκε με την αγορά ενός ολόφρεσκου board.

Το παλιό (ας πούμε) είχε καεί από στατικό.... Αόρατος δολοφόνος!:devil:

Δημοσ.

Έλα ντε, μακάρι να ήξερα...

Δεν υπάρχει άλλος λόγος που να έπαθε κάτι ένα board κατά την αλλαγή κουτιού...

Δημοσ.

Είχαμε ίδιο θέμα με pc που παράγγειλε από το πλαίσιο ο κολλητός μου...το είχαν συναρμολογήσει αυτοί εκεί..το άναβες δούλευαν όλα ανεμιστήρες μητρική αλλά δεν έδινε σήμα στην οθόνη..και μάλιστα τότε έτυχε να έχουμε 2 οθόνες και κάναμε τεστ αλλά παπάρια..και τελικά το πήγαμε όπως ήταν στο πλαίσιο πιστεύοντας ότι είναι κάρτα γραφικών και τελικά του άλλαξαν μητρική....καλού κακού ας τσεκάρει μητρική;)

Δημοσ.

η η καρτα γραφικων δεν έχει κουμπωσει ή οι μνημες, διαφορετικά πεθανανε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:51 ----------

εγω θα σου προτεινα να το γυρίσεις πισω να κάνεις χρηση της εγγύησης δεν είναι σωστο αυτο που εκανε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:55 ----------

Για σας παιδια..Βοηθηστε με να τον βοηθησω..Μου ειπε οτι κατι πηγε να φτιαξει τα καλωδια για να μην ειναι μπλεγμενα κ τωρα οταν παταει το κουμπι για να ανοιξει το PC ακουγεται σαν να δουλευει δηλαδη δουλευουν ανεμιστηρια...αλλα λεει το "μπιπ" που κανει η μητρικη δε το κανει πια,δε βλεπει τπτ στην οθονη(δε βγαζει το "no signal input")αρα περνει σημα η οθονη απλως δε δειχνει τπτ μαυριλα!Τα ξεσυνδεσε τα συνδεσε ολα παλι κ καρτες γραφικων κ ολα αλλα τιποτα...εννοειται πως δε μπενει στα windows,ουτε καν λεμε περναει τη μητρικη τα dos..τι γινεται?Για πειτε ρε παιδια..

φδγηδφγδφγβδφγδφγ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:57 ----------

εγγύηση, εγγύηση

Δημοσ.

Αυτό το έπαθα και εγώ με το παλιό pc προτείνω

α) ισως είχε γίνει βραχυκύκλωμα σε μνήμες πάντως να το έχει υπόψη μελλοντικά μην του ξαναπαρουσιάστεί!

B) ίσως φταίει και το τροφοδοτικό και θέλει πιο καλό !

καλό είναι όταν ειναι καινούργιο και εντός εγγύησης να το πηγαίνουμε εκέι που το αγοράσαμε!Aν είναι ελλατωματικό θα γίνει αλλαγή!Τουλάχιστον στο πλαίσιο αν δεν φτιάχνεται στο αλλάζουν όταν είναι εντός εγγύσης!

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας..Του εχω χω πει ολες τις απαντησεις σας,ας κανει οτι νομιζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...