Kariajoulas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 TA έκανα και όταν ξαναδίνω convert μου γράφει Enter current volume label for drive D: Αν δώσω "SAMSUNG" που είναι η ονομασία του δίσκου μου βγάζει μήνυμα Convert cannot run because the volume is in use by another process. Και συνεχίζει με τα γνωστά "Convert may run if this volume is dismounted first. Would you like to force a dismount on this volume <Y/N>"
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ε ναι βρε, κανε dismount (unmount τεσπα). Και φυσικα αν δε θες να βαλεις Label αστο κενο. Α κανε και κανα restart για να εισαι σιγουρος οτι καποιο process δε χρησιμοποιει το δισκο, δε βλαπτει.
Kariajoulas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Έχω δοκιμάσει και με κενό και με κάποιο άλλο όνομα. Καλή σκέψη το restart. Επανέρχομαι... .................................................................................... Μέχρι να κάνει restart το desktop συνεχίζω από το Lap-top... Τόση φασαρία για μια αλλαγή...... ..................................................................................... Επιτέλους !!! Του έδωσα από 2 φορές το volume που είχε πριν, δηλαδή "SAMSUNG" και τη δεύτερη φορά ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Το τσέκαρα και από τις ιδιότητες. Είναι NTFS Thanks φίλε GeorgeMan
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ε κανονικα με τη πρωτη επρεπε να στο εχει φτιαξει. Τεσπα τελος καλο ολα καλα
Stefanaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν σήμερα πήγα και εγώ στο κατάστημα του Αμαρουσίου και τσίμπησα από ένα!! Για τους ενδιαφερόμενους να αναφέρω ότι είχε τουλάχιστον άλλα 50 κομμάτια διαθέσιμα κατα τις 18:30 που πήγα. Θα ενημερώσω μόλις τελειώσει η ρουτίνα του τσεκ και της δημιουργίας νέου παρτίσιον σε NTFS αυτή τη φορά, η οποία (λογω μεγέθους φαντάζομαι) παίρνει αιώνες...
loubas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς εάν στο καινούριο κατάστημα της Θεσσαλονίκης τον έχουν?
SV1EOD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω γιατί θέλετε να τον μετατρέψετε σε NTFS? Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα(αναφέρομαι σε εξωτερικό σκληρό δίσκο και όχι σε εσωτερικό) και γιατί από το εργοστάσιο είναι φορμαρισμένος σε FAT32? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:33 ---------- Και μιάς και είδα να αναφέρεσται και στον εσωτερικό SAMSUNG με ένα search στο skroutz θα δείτε ότι το Eworld τον έχει στα 87.5 ευρώ με 4 ευρώ μεταφορικά.
antonl Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 @SV1EOD: NTFS για αρχεία >4GB. Iso, ταινίες. FAT32 βλέπουν/διαβάζουν/γράφουν όλα τα OS. Ευχαριστώ τον o_magazatoras και τον Stefanaras που μου θύμισε πως υπάρχει Media Markt και στο Μαρούσι . Με γεια μου.
o_magazatoras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Συγνώμη,ξεχάστηκα απόψε... Πέρασα από Media Μarkt Ρέντη και είδα μία παλέτα,στα 99€.
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Και στο media markt Αμαρουσίου υπήρχε απόθεμα μέχρι χθες τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.