captain_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Είμαι ανάμεσα στον Seagate 1.5 TB HDD (32MB Cache, 7200.11 rpm, Sata 2, ST31500341AS) [http://www.plaisio.gr/Computers/Hard...31500341AS.htm και στον Western Digital Caviar Black 1TB HDD (7200 rpm, Sata 2, WD1001FALS) [http://www.plaisio.gr/Computers/Hard...WD1001FALS.htm. Εσείς τι θα προτείνατε ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Διευκρίνησε τι τον θες.. καθαρά για storage ή και για λειτουργικό; Επίσης, ο ένας είναι 1.5ΤΒ, ο άλλος 1ΤΒ.
nathanas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 εγώ θα επαιρνα πάντως τον Western Digital....Προσφάτως (πριν 2 βδομάδες πήρα τον 500GB Caviar Black) Δεν είμαι φίλος της Seagate γιατί έχω πέσει σε περιστατικά που ήταν ελλατωματική μια σειρά δίσκων και μετά μου έλεγαν πως "¨Ναι δυστυχώς είναι ελλατωματικοί αλλά σας τον αντικαθιστούμε άμεσα!" Το θέμα είναι πως κανείς δεν νοιαζόταν για τα αρχεία που είχα μέσα και μου είπαν πως αν θέλω να τα ανακτήσω πρέπει να τα πάω σε εταιρία που ειδικεύεται σε αυτό.Αλλά μετά δεν θα είχα εγγύηση για τον σκληρό και δεν θα τον άλλαζαν.... Βέβαια το παραπάνω θα συνέβαινε σε κάθε μάρκα σκληρού δίσκου αν έβγαινε ελλατωματικός. Με Seagate έχω δει όμως αρκετούς χαλασμένους.... Γνώμη μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 μακρυά από την σειρά 7200.11 και ας έχει "διορθωθεί" με firmware update...
therock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εγω παντως που εχω 2 δεν παθαν τιποτα ακομα και χωρις να κανω το fw update, απο την αλλη oi WD Που δεν αναφερουν προβληματα, προσφατα εχασα εκεινον τον 640 αν θυμασαι απο κεινο το ποστ που ειχα κανει, αρα στην τελικη ειναι οπως σου κατσει. Εκτος και αν υπαρχει καποιο αλλο κριτηριο για την σειρα 7200.11που πρεπει να αποφευγονται.
nikos_alfa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 εγω θα επερνα τον Western Digital Caviar Black νομιζω οτι θα κοιμομουν πιο ισιχοσ
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Έχετε υπόψη σας πάντως ότι τέρατα αξιοπιστίας ΔΕΝ παίζουν. Άμα είναι να σου κάτσει, θα σου κάτσει, ό,τι και να βάλεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ναι τέρατα αξιοπιστίας δεν παίζουν, απλά το αναφέρω επειδή η 7200.11 έχει συγκεκριμένο πρόβλημα που αρκετές φορές έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που έχει συμβεί ακόμα και μετά από firmware update
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ναι τέρατα αξιοπιστίας δεν παίζουν, απλά το αναφέρω επειδή η 7200.11 έχει συγκεκριμένο πρόβλημα που αρκετές φορές έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που έχει συμβεί ακόμα και μετά από firmware update Δεν πήγαινε σε 'σένα ThReSh, αλλά στους takis345 + nikos_alfa..
IMAndreas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ένας φίλος μου δεν θυμάμαι ακριβώς πιο μοντέλο πήρε αλλά ήταν seagate και του έβγαλε πρόβλημα...τον έκανε αντικατάσταση με έναν western και όταν ανοίγει το gta iv για 20 λεπτά περίπου ακούγεται ένα ενοχλητικο γράρσιμο του σκληρού....τα είχε αγοράσει από eshop δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.... Απλά ενολίγης εγώ θα πήγαινα σε seagate λόγο μεγαλύτερης εγγύησης αλλά άμα είναι να σου κρασάρει και να μην έχεις κάνει backup ότι και να έχεις δεν σε καλύπτει...
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Απλά ενολίγης εγώ θα πήγαινα σε seagate λόγο μεγαλύτερης εγγύησης ... Δεν ισχύει πλέον αυτό. Και οι σεαγατε 3ετή εγγύηση έχουν...
johnny21a Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 7200.12 1TB, εντελως αθορυβος και παει σφαιρα. Χαλαρα πιο γρηγορος απο τον black που εχω, αλλα νομιζω εχει βγει καινουργιο μοντελο black, δεν το εχω ψαξει τωρα τελευταια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δεν ισχύει πλέον αυτό. Και οι σεαγατε 3ετή εγγύηση έχουν... εκτός από την Enterprise σειρά που έχει ακόμα 5 χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.