Sylvia88 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μια όμορφη καλημέρα παίδες και καλωσήρθα στο φόρουμ Έχω ένα πρόβλημα με το Windows Movie Maker... Η δημιουργία με διάφορα JPG εικόνες μαζί με μουσική μέχρι τώρα λειτουργούσε μια χαρά...η μάλλον λειτουργεί ακόμα Μόλις όμως θέλω να βάλω ένα βίντεο που είναι σε .WMV και πατάω PUBLISH ON COMPUTER,το πρόγραμμα κολλάει και κλείνει από μόνο του :-( Οταν το ξαναανοίγω και βγάζω το WMVβίντεο,και μένουν μόνο οι φωτογραφίες και η μουσική,το PUBLISH γίνεται κανονικά :-(:mad: γιατί μου κάνει πρόβλημα το βίντεο;ουφ ελπίζω να έγινα κάπως κατανοητή
Sylvia88 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ναι έχω δημιουργήσει πάρα πολλά slideshows μέχρι τώρα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα...πάντα με εικόνες και μουσική...αλλά μόλις προσθέτω και βίντεο τα παίζει
n00bMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα το ιδιο προβλημα εχω και εγω ! Μονο που εμενα δεν μου γραφει το slideshow . (μονο foto και μουσικη ) Μου δειχνει οτι ξεκινα κανονικα την εγγραφη αλλα οταν βαζω το cd να δω τι εχει γραψει ειναι αδειο! Ξερει κανεις κατι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.