Προς το περιεχόμενο

WNC-0301 και καθορισμός logon


johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

 

Εγκατέστησα σε XP, από το cd, την ασύρματη PCI κάρτα Level1 WNC-0301. Δουλεύει κανονικά.

 

Εκεί που είναι το πρόβλημα είναι πως δε με βάζει στο Desktop απευθείας, αλλά με βγάζει σε logon window (όπως όταν μπαίνεις σε δίκτυο/domain), και χρειάζεται να βάλεις κωδικό. Άσχετα απ' το αν δεν έχω κωδικό για να μπω στο desktop, με βγάζει σε αυτό το παράθυρο, και πρέπει απλά να πατήσω απλά ένα Enter για να μπω. Ενώ εγώ θέλω να μπαίνω απευθείας.

 

Αν πάω στα User Accounts να κάνω click στο "Change the way users log on or off", είναι απενεργοποιημένο (το έχει απενεργοποιήσει η εγκατάσταση της wi-fi, μήνυμα που βγάζουν τα Windows αν κάνω click επάνω. Το μήνυμα λέει πως η επιλογή απενεργοποιήθηκε από κάποιο πρόγραμμα wi-fi που εγκαταστάθηκε και πως αν θέλω να το ξαναενεργοποιήσω πρέπει να απεγκαταστήσω το πρόγραμμα wi-fi).

 

Αν απεγκαταστήσω το πρόγραμμα, απεγκαθιστά μαζί και τον driver.

 

Δύο οι λύσεις:Ή απεγκαθιστώ ΜΟΝΟ το πρόγραμμα και δουλεύω με το πρόγραμμα wi-fi των Windows ή αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και ξέρει το κόλπο, ενώ είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα της Level1, να με βγάζει απευθείας Desktop. Ουσιαστικά, να ενεργοποιηθεί και πάλι η επιλογή "Change the way users log on or off" στο User Accounts του Control Panel.

 

Στην πρώτη περίπτωση, πρέπει να τα ξυλώσω όλα και να εγκαταστήσω μόνο τον driver. Στο site της Level1 που μπήκα, έχει πολλούς drivers. Δύο download που δοκίμασα δυστυχώς δεν είναι μόνο ο driver αλλά και το utilit-άκι μαζί.

 

Πώς τα 'χουν κάνει έτσι οι καραγκιόζηδες; Δεν το περίμενα αυτό από Level1...

 

Το 'χει αντιμετωπίσει κανείς το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη κάρτα;

Δημοσ.

Η λύση ευρέθη. Το πρόβλημα είναι πολύ ενδιαφέρον και αναλύεται στο παρακάτω link:

 

http://bfarber.com/Incorrect-GINA-va...een-t6923.html

 

Το fix κάνει ό,τι μπορούμε να κάνουμε manually στο registry. Εγώ προτίμησα manually.

 

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...