ManosR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον. Εχω ψάξει πολύ και μια καθαρή απάντηση δεν πηρα. Θέλω να εκπέμπώ τραγουδάκια για τα μέλη του forum μου. Θελώ άδεια? κι αν ναι?ποσο είναι το καταβαλώμενο ποσό?
giorgos147 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον. Εχω ψάξει πολύ και μια καθαρή απάντηση δεν πηρα. Θέλω να εκπέμπώ τραγουδάκια για τα μέλη του forum μου. Θελώ άδεια? κι αν ναι?ποσο είναι το καταβαλώμενο ποσό? 60ευρώ/μήνα αν δε κάνω λάθος, στην ΑΕΠΙ. Για περισσότερα, ρώτησε τον Status. Έχει το ootr.gr
ManosR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το 60 Ευρό κάπου το είδα αλλά εκανε διαχωρησμό νομίζω σε κερδοσκοπικά site και μη.
akpe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το 60 Ευρό κάπου το είδα αλλά εκανε διαχωρησμό νομίζω σε κερδοσκοπικά site και μη. Τα κερδοσκοπικά site πληρώνουν ένα ποσοστό επί των κερδών τους. Τα μη-κερδοσκποπικά πληρώνουν ~€60 το μήνα.
ManosR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Α πολύ ωραία. Σας ευχαριστώ για την πληροφορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.