Waldo_Vrs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Έχω ένα φίλο και έχει κολίσει βασικά το πρόβλημα είναι όταν πάει να βάλει να ΠΑΙΞΕΙ κάποια games όπως Battlefield ή Counter Strike του βγάζει ένα μήνημα: Ανιχνεύτηκε διένεξη με το λογισμικό προσομοίωσης Σε ένα άλλο game - Company Of Heroes το παίζει κανονικά... Τι γίνετε ακριβώς γνωρίζει κανείς? Έχει Windows Vista Ultimate και δεν έχει μέσα ούτε Daemon Tools ή Alcohol γιατί κάτι τέτοια διάβαζα σε ένα παρόμιο θέμα. Τα παιχνίδια όλα είναι αυθεντικά!!! Ευχαριστώ για το χρόνο σας
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Κάτι τέτοιες αηδίες κάνουν στα παιχνίδια για να τα κλειδώνουν και μετά σε αναγκάζουν να τα παίζεις με nocd patch. Αν όντως τα games είναι αυθεντικά και δεν έχει βάλει κάποιο virtual cd manager τότε να στείλει email στην εταιρεία του παιχνιδιού (EA, VALVE) και να τους κράξει. Ας δοκιμάσει και κάποιο update patch μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.
alerasta Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κάτι τέτοιες αηδίες κάνουν στα παιχνίδια για να τα κλειδώνουν και μετά σε αναγκάζουν να τα παίζεις με nocd patch. +1000 Έτσι μαθαίνουν και στους νόμιμους να βρίσκουν "άλλο τρόπο".
phantomas93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια εχω το ιδιο προβλημα με το bf 2142 αλλα μου το εβγαλε μετα απο καιρο μηπως ξερετε τι φταιει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.