mikaha Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Παίζει ρόλο που έχω vista? Στα vista, η εντολή είναι msg αντί για net send και δεν λειτουργεί στις εκδόσεις Home Basic και Home Premium.
Berolinezos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Yπάρχει και κάποιος διακόπτης μπροστά στο laptop να έχεις υπόψη που άν είναι πειραγμένος δέν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμιά ασύρματη σύνδεση.
isay Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Yπάρχει και κάποιος διακόπτης μπροστά στο laptop να έχεις υπόψη που άν είναι πειραγμένος δέν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμιά ασύρματη σύνδεση. Το πας μακρια εσύ. Εδώ δεν έχει τις βασικές γνώσεις, θα σκαλίσει ηλεκτρονικά κυκλώματα; Και αν εννοείς το διακοπτάκι τύπου toshiba, ενεργοποιείται με το πλήκτρο FN και κάποιο F πλήκτρο
savabk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Φιλέ Tekkenman, Έχω φτιάξει ένα σκριπτακι οπαίο εξετάζει το όνομα το δίκτυο και αν είναι το ανεπιθύμητο, κάνει αποσύνδεση . Για να τα ρυθμίσω για σένα χρειάζεται να μου στείλεις τα εξής 1.Έκδοση Windows (Vista or XP) 1.Το όνομα του δικτυού οπαίο θέλεις να αποκλίσεις 2. Find the ID of your network adapter
Tekkenman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Φιλέ Tekkenman, Έχω φτιάξει ένα σκριπτακι οπαίο εξετάζει το όνομα το δίκτυο και αν είναι το ανεπιθύμητο, κάνει αποσύνδεση . Για να τα ρυθμίσω για σένα χρειάζεται να μου στείλεις τα εξής 1.Έκδοση Windows (Vista or XP) 1.Το όνομα του δικτυού οπαίο θέλεις να αποκλίσεις 2. Find the ID of your network adapter 1. VISTA 2.OTE CONNX (αγγλικοί χαρακτήρες) 3.USB\VID_0BD&PID819&REV_0200 USB\VID_0BD&PID819
savabk Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 http://rapidshare.com/files/312457508/Restrict_Connect_v.1.2.exe το έχω δοκιμάσει σε windows 7 και xp. δε χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα στο ms.ini (το εχω ρυθμισει ηδη για εσενα) μετα την εγκατασταση κανε επανακινηση πες μου εντυπωσεις
johnbond Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 http://rapidshare.com/files/312150582/Restrict_Connect_v.1.0.exe το έχω δοκιμάσει σε windows 7 και xp. δε χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα στο ms.ini (το εχω ρυθμισει ηδη για εσενα) μετα την εγκατασταση κανε επανακινηση πες μου εντυπωσεις Μπάς και του βαλες κάνα ιο; lol!!
savabk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 πανω στη βιασυνη μου ξεχασα να βαλω εισαγωγικα στο OTE CONNX . το σωστο ειναι αυτο SSID="OTE CONNX" στο ms.ini
Tekkenman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 πανω στη βιασυνη μου ξεχασα να βαλω εισαγωγικα στο OTE CONNX . το σωστο ειναι αυτοSSID="OTE CONNX" στο ms.ini Πως μπορώ να το αλλάξω?
savabk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 1. Η κανε αναζητηση στο c:\windows 2. Η κανε ξανα εγκατασταση.Στο τελος ανοιγει το αρχειο μονο του. Α, και ελπιζω ο αδερφος σου να μην διαβαζει το ιδιο φορουμ.
Tekkenman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 1. Η κανε αναζητηση στο c:\windows2. Η κανε ξανα εγκατασταση.Στο τελος ανοιγει το αρχειο μονο του. Α, και ελπιζω ο αδερφος σου να μην διαβαζει το ιδιο φορουμ. Το βρήκα το αρχείο στο C:\windows Προσπάθησα να το μετονομάσω αλλά μου έβγαζε ότι ναναι, και καλά να βεβαιωθώ για την θέση του αρχείου και άλλες τέτοιες Windowmal...es. Το μετακίνησα σε άλλο φάκελο το μετονόμασα το ξαναμετακίνησα στο C:\windows αλλά τζίφος. WINDOWS VISTA = Οτι χειρότερο έχει δημιουργηθεί στη γη μετά από το ανθρώπινο είδος.
vagpap Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Το βρήκα το αρχείο στο C:\windows Προσπάθησα να το μετονομάσω αλλά μου έβγαζε ότι ναναι, και καλά να βεβαιωθώ για την θέση του αρχείου και άλλες τέτοιες Windowmal...es. Το μετακίνησα σε άλλο φάκελο το μετονόμασα το ξαναμετακίνησα στο C:\windows αλλά τζίφος. WINDOWS VISTA = Οτι χειρότερο έχει δημιουργηθεί στη γη μετά από το ανθρώπινο είδος. Το ότι προσπάθησες να του αλλάξεις το περιεχόμενο και σου έλεγε να βεβαιωθείς για τη θέση του, δεν είναι Windowmal...es αλλά το γεγονός ότι δεν έχεις δικαιώματα. Άνοιξε ένα σημειωματάριο σαν Administrator και άνοιξέ το εκεί. Μετά θα μπορείς να το κάνεις αποθήκευση....
Tekkenman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το ότι προσπάθησες να του αλλάξεις το περιεχόμενο και σου έλεγε να βεβαιωθείς για τη θέση του, δεν είναι Windowmal...es αλλά το γεγονός ότι δεν έχεις δικαιώματα. Άνοιξε ένα σημειωματάριο σαν Administrator και άνοιξέ το εκεί. Μετά θα μπορείς να το κάνεις αποθήκευση.... Το μετακίνησα σε άλλο φακελο το έκανα ότι ήταν να κάνω και όλα ok αποθηκεύτηκε μια χαρα με το σωστό όνομα αναγνωριστικού ασύρματης κάρτας, SSID κτλ Το θέμα είναι ότι μου βγάζει σφάλματα με εφαρμογές και ότι δεν αποθηκεύτηκε σωστά, αν χρειαστεί να ξανακάνω εγκατάσταη κτλ. Και το σημαντικό βέβαια είναι ότι το προγραμματάκι δεν κατάφερε να κάνει την δουλειά του. Άρε microsoft με τα Vista σου και τα X box σου καλά κάνω εγώ υποστηρίζω Playstation. (TEKKENMAN)
vagpap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το μετακίνησα σε άλλο φακελο το έκανα ότι ήταν να κάνω και όλα ok αποθηκεύτηκε μια χαρα με το σωστό όνομα αναγνωριστικού ασύρματης κάρτας, SSID κτλΤο θέμα είναι ότι μου βγάζει σφάλματα με εφαρμογές και ότι δεν αποθηκεύτηκε σωστά, αν χρειαστεί να ξανακάνω εγκατάσταη κτλ. Και το σημαντικό βέβαια είναι ότι το προγραμματάκι δεν κατάφερε να κάνει την δουλειά του. Άρε microsoft με τα Vista σου και τα X box σου καλά κάνω εγώ υποστηρίζω Playstation. (TEKKENMAN) I rest my case.
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Σβήστηκαν όλα τα άσχετα με το πρόβλημα μηνύματα. Όποιος θέλει βοηθάει, όποιος δε θέλει απέχει, όποιος πιστεύει ότι θίγονται οι Όροι Χρήσης του Insomnia από κάποιο μήνυμα ή και ολόκληρο thread υποβάλλει report. Flame starters και αυτόκλητοι «βιτζιλάντηδες» δεν είναι ευπρόσδεκτοι, ούτε σε αυτό το thread ούτε σε οποιοδήποτε άλλο του φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.