Pantelwolf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ρε Ελληνικά δεν μίλησα?Δεν είναι βλάκας ο "αδερφος" μου. Τι εννοείς δεν είναι ακριβώς αυτός ο κωδικός; Τελικά αρχίζω να πιστεύω πως αφήνετε σχόλια μόνο για να μου σπάτε τα νεύρα. Σε ποιά γλώσσα πρέπει να το πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;; Ξαναδιαβάστε τα προηγούμενα πριν κάνετε comment έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια. Εγω απορώ που ακόμη ασχολείστε και μεγαλώνουμε και το θρεντ. Και κανας μοντ δεν υπάρχει να τον επαναφέρει στην τάξη ?
vagpap Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Λύση δοκιμασμένη (άμα θέλεις την ακολουθείς, αν όχι δεν πειράζει): Βάλε Active Directory. Μετά μέσω Wireless Network policy μπορείς να μπλοκάρεις τη σύνδεση σε συγκεκριμένο SSID.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ρε Ελληνικά δεν μίλησα?Δεν είναι βλάκας ο "αδερφος" μου. Τι εννοείς δεν είναι ακριβώς αυτός ο κωδικός; Τελικά αρχίζω να πιστεύω πως αφήνετε σχόλια μόνο για να μου σπάτε τα νεύρα. Σε ποιά γλώσσα πρέπει να το πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;; Ευγενεστατος.Φαντασου να μην ειχες εσυ το προβλημα και να εδινες εσυ συμβουλες. Και για να σας βοηθήσω. Ενός φίλου το antivirus είχε μπλοκάρει ένα δίκτυο και δεν μπορούσε να συνδεθεί σε αυτό, μηπώς εκεί είναι το trick; Ευχαριστουμε που μας βοηθας για το προβλημα σου. Λύση δοκιμασμένη (άμα θέλεις την ακολουθείς, αν όχι δεν πειράζει):Βάλε Active Directory. Μετά μέσω Wireless Network policy μπορείς να μπλοκάρεις τη σύνδεση σε συγκεκριμένο SSID. Θελω να σε δω να του εξηγεις το στησιμο τοu domain του σε dc που καθεται σε hyper v και στην συνεχεια να του κανεις γρηγορα μαθηματα για τα active directory policies:lol:
vagpap Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Θελω να σε δω να του εξηγεις το στησιμο τοu domain του σε dc που καθεται σε hyper v και στην συνεχεια να του κανεις γρηγορα μαθηματα για τα active directory policies:lol: Ξεκινάμε από εδώ Βάλε και ότι πλέον θέλω να επιβεβαιώσω την πίστη του για το για ποιό λόγο απαντάμε στο thread του
lexmark Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ανοιξε το λαπτοπακι σου και βραχυκυκλωσε την καρτα δικτυου σου
Manosdoc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Διέγραψε απλά την συγκεκριμένη ασύρματη σύνδεση. Τόσο δύσκολο είναι ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Διέγραψε απλά την συγκεκριμένη ασύρματη σύνδεση.Τόσο δύσκολο είναι ; Αν διαβασεις πιο πριν θα δεις οτι ο κωδικος του δικτυου ειναι γνωστος,οποτε και να το διαγραψει δεν γινεται τιποτα.Κανε τον κοπο να το διαβασεις και θα καταλαβεις και γιατι σταματησαν ολοι να ασχολουνται με το topic.
tsakonass Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Αποδέξου ότι το αδερφάκι σου θα βλέπει τσόντες θες δε θες και τελειώνει το θέμα.
Manosdoc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Αν διαβασεις πιο πριν θα δεις οτι ο κωδικος του δικτυου ειναι γνωστος,οποτε και να το διαγραψει δεν γινεται τιποτα.Κανε τον κοπο να το διαβασεις και θα καταλαβεις και γιατι σταματησαν ολοι να ασχολουνται με το topic. Κατάλαβα.. Μιλάμε για PEBKAC διαδικασία...
Tekkenman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν παιδιά επειδή δεν προχωράει το πράμα και αρχίσαμε να λέμε οτι να'ναι, (τσόντες κτλ.) θα ρωτήσω κάτι που νομίζω πως θα είναι εύκολο να απαντήσετε. Όταν συνδεθώ με το συγκεκριμένο δίκτυο πως θα μπορέσω να στείλω ένα μήνυμα στον/στην γείτονα; Νομίζω πως γίνετε από τη γραμμή εντολών. Τι λέτε?
lexmark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν παιδιά επειδή δεν προχωράει το πράμα και αρχίσαμε να λέμε οτι να'ναι, (τσόντες κτλ.) θα ρωτήσω κάτι που νομίζω πως θα είναι εύκολο να απαντήσετε. Όταν συνδεθώ με το συγκεκριμένο δίκτυο πως θα μπορέσω να στείλω ένα μήνυμα στον/στην γείτονα; Νομίζω πως γίνετε από τη γραμμή εντολών. Τι λέτε? Η απαντηση ειναι τοσο απλη οσο τα παρακατω: 1. Ask Questions(<--click that) και συγκεκριμενα αυτο.(<---click that too) Επειτα πας εδω: click me και εδω: Η Ερωτηση σου. (<--click that as well)
Tekkenman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Η απαντηση ειναι τοσο απλη οσο τα παρακατω: 1. Ask Questions(<--click that) και συγκεκριμενα αυτο.(<---click that too) Επειτα πας εδω: click me και εδω: Η Ερωτηση σου. (<--click that as well) Στα Ελληνικά ΜΗΠΩΣ??? Για κάτι τέτοιες απαντήσεις είναι που αρχίζεις και φορτώνεις. Φταίω εγώ μετά.
vagpap Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Στα Ελληνικά ΜΗΠΩΣ??? Για κάτι τέτοιες απαντήσεις είναι που αρχίζεις και φορτώνεις. Φταίω εγώ μετά. Ανοίγεις μια "Γραμμή εντολών" και πληκτρολογείς το εξής: >net send * tominimapouthesnasteileisedw Αν όμως ο γείτονας έχει την "Υπηρεσία Μηνυμάτων" ή "Messanger" κλειστό (windows service) δε θα το πάρει ποτέ το μήνυμα.
Tekkenman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ανοίγεις μια "Γραμμή εντολών" και πληκτρολογείς το εξής: >net send * tominimapouthesnasteileisedw Αν όμως ο γείτονας έχει την "Υπηρεσία Μηνυμάτων" ή "Messanger" κλειστό (windows service) δε θα το πάρει ποτέ το μήνυμα. Το γράφω και μου λέει " H σύνταξη της εντολής είναι: ΝΕΤ [ ACCOUNTS : COMPUTER : CONFIG : CONTINUE : FILE : GROUP : HELP : HELPMSG : LOCALGROUP : PAUSE : PRINT : SESSION : SHARE : START : STATISTICS : STOP : TIME : USE : USER : VIEW] " Παίζει ρόλο που έχω vista?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.