Προς το περιεχόμενο

Μπλοκάρισμα laptop για μια ασύρματη σύνδεση.

Tekkenman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε μου πρεπει να καταλαβεις δεν πρεπει να περνεις τιποτα στα προσωπικα μεσα στο ιντερνετ διοτι πολυ απλα ειναι απροσωπο...

εαν ειναι ετσι τοτε δεν μπορεις να κανεις αυτο που σου ελεγα με τις ΙΡ διοτι θα μπλοκαρει και τους 2 σας.

Αυτο που ειπαν για διπλους χρηστες το δοκιμασες? Δηλαδη να φτιαξεις αλλο εναν χρηστη απο το control panel.[/quote

Σου είπα δεν με νοιάζει αν μπλοκάρω και 'γω γι αυτό πες αυτό πες αυτό που ήθελες να πεις. Για τους δύο χρήστες ξέχνα το. Το θέμα είναι να μην καταλάβει τι έγινε.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο αδερφός σου τον ξέρει τον κωδικό? Αν όχι τότε απλά κάνε κατάργηση της σύνδεσης από τη λίστα. Δεν έχω vista αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει λίστα με τις διαθέσιμες συνδέσεις όπως στα xp.

• Moderators
Δημοσ.
Ο αδερφός σου τον ξέρει τον κωδικό? Αν όχι τότε απλά κάνε κατάργηση της σύνδεσης από τη λίστα. Δεν έχω vista αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει λίστα με τις διαθέσιμες συνδέσεις όπως στα xp.

Oπως δηλαδη ειπε και ο DarkSon στην αρχη.

'Η πηγαινε στον γειτονα και πες του να αλλαξει κωδικο για να μην μπορει κανει να μπαινει στο δικτυο του και εξηγησε του πως το κανεις για να μην μπαινει ο πιτσιρικας.Απλος τροπος νομιζω και πειστικος,σε περιπτωση που ο γειτονας ειναι καχυποπτος.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ειλικρινά εδώ και χρόνια που μπαίνω στα forum όλοι κάνετε ακριβώς το ίδιο πράμα. Δεν σας ζήτησα να μου βρείτε λύσεις ούτε αν θα πρέπει να πάω στο γείτονα ή να δημιουργήσω νέο χρήστη η δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Στα Ελληνικά το είπα θέλω να μπλοκάρω το φ-ο-ρ-η-τ-ο υπολογιστή μου ώστε να μην μπαίνει στο συγκεκριμένο δίκτυο ΠΟΤΕ!!!

Επειδή βλέπω ότι εδώ μέσα κανένας δεν είναι expert, θα σας τα ξαναπώ για εκατοστή φορα Ο κωδικός είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα OTE CONNX 12345678901234 οπότε και να σβήσω την αυτόματη σύνδεση θα την ξαναποθηκεύσει. Όσο για το γείτονα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

• Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά ειλικρινά εδώ και χρόνια που μπαίνω στα forum όλοι κάνετε ακριβώς το ίδιο πράμα. Δεν σας ζήτησα να μου βρείτε λύσεις ούτε αν θα πρέπει να πάω στο γείτονα ή να δημιουργήσω νέο χρήστη η δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Στα Ελληνικά το είπα θέλω να μπλοκάρω το φ-ο-ρ-η-τ-ο υπολογιστή μου ώστε να μην μπαίνει στο συγκεκριμένο δίκτυο ΠΟΤΕ!!!

Μια χαρα λυση ζητησες σε καποιο προβλημα που εχεις,μην μπερδευεσαι.Προφανως το συγκεκριμενο δεν το ξερει καποιος οποτε προσπαθει ο καθενας να βρει μια λυση που ισως σου ταιριαζει.Αν δεν σου αρεσει,δεν την δεχεσαι και πας παρακατω,αλλα οχι και να τους βαλεις ολους σ ενα τσουβαλι και να τα χωνεις.

Επειδή βλέπω ότι εδώ μέσα κανένας δεν είναι expert, θα σας τα ξαναπώ για εκατοστή φορα Ο κωδικός είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα OTE CONNX 12345678901234 οπότε και να σβήσω την αυτόματη σύνδεση θα την ξαναποθηκεύσει.

Αν αναφερεσαι και σε μενα,μια χαρα καταλαβα τι λες και δεν χρειαζεται να εισαι οσο expert νομιζεις για το συγκεκριμενο θεμα.Προφανως ξαναλεω δεν ξερει καποιος καποιο τροπο γι αυτο που ζητας,αν γινεται.

Όσο για το γείτονα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Aυτο αν το ανεφερες απο την αρχη κανεις δεν θα σου προτεινε την λυση"του γειτονα".

Δημοσ.

1ον ο κωδικός δεν είναι ακριβώς αυτός και 2ον είσαι τελείως αγενής.

Δε θέλει μυαλό να το σκεφτείς αλλά προφανώς και εσύ δεν είσαι καμιά ιδιοφυία ή "expert" ώστε να σκεφτείς μόνος σου το πιο απλό, όπως το να καταργήσεις τη σύνδεση, να βάλεις άλλη ως προεπιλεγμένη, να ξεκλικάρεις το να συνδέεται αυτόματα ή να βάλεις άλλον κωδικό ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί.

Κατά πάσα πιθανότητα δε σου απαντάει κανείς όχι επειδή δεν ξέρει, αλλά γιατί βαριέται να ασχοληθεί με τη γελοιότητα του "προβλήματός" σου και επειδή απ' ότι φαίνεται δεν γνωρίζεις τα ελάχιστα απαιτούμενα για να καταλάβεις τι θα σου πει.

Δημοσ.

Δε θέλει μυαλό να το σκεφτείς αλλά προφανώς και εσύ δεν είσαι καμιά ιδιοφυία ή "expert" ώστε να σκεφτείς μόνος σου το πιο απλό, όπως το να καταργήσεις τη σύνδεση, να βάλεις άλλη ως προεπιλεγμένη, να ξεκλικάρεις το να συνδέεται αυτόματα ή να βάλεις άλλον κωδικό ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί.

Κατά πάσα πιθανότητα δε σου απαντάει κανείς όχι επειδή δεν ξέρει, αλλά γιατί βαριέται να ασχοληθεί με τη γελοιότητα του "προβλήματός" σου και επειδή απ' ότι φαίνεται δεν γνωρίζεις τα ελάχιστα απαιτούμενα για να καταλάβεις τι θα σου πει.

+1

Πές τα ρε Land!

Δημοσ.

Βάλε ΙΡ στο δικό σου router κάτι σαν 192.168.10.1 και στο φορητό σου δώσε στατική ΙΡ π.χ 192.168.10.5

Αν ο αδερφός σου δεν ξέρει να πειράξει τις ρυθμίσεις δικτύου, τότε θα συνδέεται στο γείτονα αλλά δεν θα έχει ιντερνετ.

Δημοσ.

Ρε Ελληνικά δεν μίλησα?

Δεν είναι βλάκας ο "αδερφος" μου.

Τι εννοείς δεν είναι ακριβώς αυτός ο κωδικός;

Τελικά αρχίζω να πιστεύω πως αφήνετε σχόλια μόνο για να μου σπάτε τα νεύρα. Σε ποιά γλώσσα πρέπει να το πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ (Δεν μπορώ να μπω, δεν ξέρω τα username και password πχ admin, 1234 που είναι σε όλα τα OTE CONNX στην αρχή, πιθανόν να το έχει αλλάξει.

Και για να σας βοηθήσω. Ενός φίλου το antivirus είχε μπλοκάρει ένα δίκτυο και δεν μπορούσε να συνδεθεί σε αυτό, μηπώς εκεί είναι το trick;

Ξαναδιαβάστε τα προηγούμενα πριν κάνετε comment έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια.

Δημοσ.

Δεν ειναι σε ολα τα connx το admin, 1234

Δοκιμασε και σκετο admin.

Απο εκει και περα λυσεις σου ειπαν. Αν ειναι τοοοοσο πια εξυπνος ο αδερφος σου πες του να στο κανει αυτος ;)

Διαφορετικα, οπως και στο ειπε καποιος παραπισω, παρε του ενα αλλο λαπτοπ να τελειωνουμε ολοι μαζι με αυτον!

Δημοσ.

@isay.. εισαι πολυ λαθος φιλε μου.. το +1 ειναι πολυ λιγο :P:p +10 θελει

Αρα ειναι το router του γειτονα, ενω αρχικα αρνηθηκες...!!!! και για αυτο δεν ξερεις τον κωδικο.

Αν και σου ειπανε την απαντηση, μονο και μονο για την πονηρια σου δεν στην κανω ξεκαθαρη. Πρεπει να μαθεις να ζητας ωστε να υπαρχει περιπτωση να παρεις. Εδω ειναι τοπος ζητησης και προσφορας οχι απαιτησης και εξαναγκασμου.

Στη τελικη.. μου φενεται οτι ο πιτσιρικος θα σου κοψει την συνδεση και θα μπαινει μονο αυτος.

Δημοσ.

Προφανώς του φίλου σου τη σύνδεση την έκοψε το firewall και όχι το antivirus. Τι firewall έχεις? Ναι, μπορείς να ορίσεις ότι η σύνδεση στο συγκεκριμένο δίκτυο δεν έχει καμία επαφή με τον "έξω κόσμο"'. Από τη στιγμή που ο χρήστης που χρησιμοποιείς είναι όμως administrator, μπορεί ανά πάσα στιγμή να παρακαμφθεί ο κανόνας αυτός...

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι ασχολείστε; Προσπαθείτε να βοηθήσετε και σας στη λέει. Περιέγραψε φίλε ακριβώς το πρόβλημα χωρίς "γείτονες" & "αδερφούς" και σεβάσου όποιους σπαταλούν τον χρόνο τους για να σε βοηθήσουν να λύσεις τα προσωπικά σου μέσω ρυθμίσεων ενός υπολογιστή. Αν δεν θέλω κάποιος να κάνει κάτι του το λέω και τέρμα. Το ίδιο θα πρότεινα να κάνεις κι εσύ και να βγάλεις τη τσαντίλα σου εκεί που πρέπει.

Δημοσ.

Ξαναδιαβάστε τα προηγούμενα πριν κάνετε comment έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια.

εισαι απλα απαραδεκτος εσυ βαριεσαι να δινεις διευκρινησεις για το προβλημα σου, ενω οι αλλοι που ασχολουνται με αυτο εχουν την υποχρεωση να σου δωσουν αμεσως την απαντηση;;;

Σου εχουν δωθει πανω απο μια λυσεις δοκιμασε τες και πες και κανενα ευχαριστω

Δημοσ.
Ρε Ελληνικά δεν μίλησα?

Δεν είναι βλάκας ο "αδερφος" μου.

Τι εννοείς δεν είναι ακριβώς αυτός ο κωδικός;

Τελικά αρχίζω να πιστεύω πως αφήνετε σχόλια μόνο για να μου σπάτε τα νεύρα. Σε ποιά γλώσσα πρέπει να το πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ (Δεν μπορώ να μπω, δεν ξέρω τα username και password πχ admin, 1234 που είναι σε όλα τα OTE CONNX στην αρχή, πιθανόν να το έχει αλλάξει.

Και για να σας βοηθήσω. Ενός φίλου το antivirus είχε μπλοκάρει ένα δίκτυο και δεν μπορούσε να συνδεθεί σε αυτό, μηπώς εκεί είναι το trick;

Φίλε μου έχω αφιερώσει μια σχεδον ώρα να διαβάσω όλο το θεμα και ειλικρινά δέν έχω καταλάβει τί ακριβώς θές!!Άν ο ''αδερφός'' σου όπως λές δεν είναι βλάκας και οτι ξέρει πολλά άν και ''μικρός'' όπως είπες ,και δέ σε καλύπτουν οι απαντήσεις των υπόλοιπων μελών,η λύση σου δόθηκε!Κάνε ένα νεο λογαριασμο (στα vista υπάρχει δημιουργεια λογαριασμου χρηστη!!!) άλλαξε το λογαριασμο σου στο προφιλ σου (άν τον ξερει ο μικρος!) βάλε ένα κωδικό που θα ξερεις μονο εσύ στο προφιλ του μικρου,και ρύθμισέ του το Γονικο έλεγχο(Υπάρχει και αυτό στα Vista!!!!!).Και απενεργοπίησε την αυτόματη επιλογή δικτύου.Στη τελική βάλε ένα Firewall να κόψεις τη συνδεση στο περιβόητο router ,αφού ξέρεις για το trick.

Άν τώρα βάζωντας νέο προφιλ χρήστη με κωδικο και Γονικό έλεγχο ο ''μικρός''μπορέσει να βρει κωδικούς και να μπει να αλλάξει τις ρυθμίσεις που έκανες ,τότε πρέπει να έχουμε να κάνουμε με ένα νέο hacker!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...