argate7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Έχω βρει κάποια νέα παιχνίδια για το ps3 στο ebay και σκεφτόμουν να αγοράσω. Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς..Θα μπορεί το ps3 μου να δεχτεί παιχνίδια ntsc?? Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τηλεόραση μου??
gherudos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Το PS3 είναι region free.Αν έχεις πάρα πολύ παλιά τηλεόραση ίσως σου παίζουν ασπρόμαυρα.
TZANNSPY Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 gherudos είπε: Το PS3 είναι region free.Αν έχεις πάρα πολύ παλιά τηλεόραση ίσως σου παίζουν ασπρόμαυρα. +1 Προχώρα άφοβα. Τις μισές αγορές μου τις κάνω από Καναδά (NTSC) videogamesplus.ca και με την ισοτιμία δολαρίου Καναδά και ευρώ να είναι πολύ super !!! Ισως παίξουν ασπρόμαυρα μέσω SCART σε CRT TV αλλιώς δεν το νομίζω...
argate7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 TZANNSPY είπε: +1 Προχώρα άφοβα. Τις μισές αγορές μου τις κάνω από Καναδά (NTSC) videogamesplus.ca και με την ισοτιμία δολαρίου Καναδά και ευρώ να είναι πολύ super !!! Ισως παίξουν ασπρόμαυρα μέσω SCART σε CRT TV αλλιώς δεν το νομίζω... Έχω μία sony bravia 2-3 ετών και έχω συνδέσει το ps3 με hdmi καλώδιο. Λες να έχω κανένα πρόβλημα?
Euromaster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Απο οτι ξερω κι εγω δεν υπαρχει προβλημα, το μοναδικο μελανο σημειο της υποθεσης μου εχουν πει οτι ισως ειναι σε καποια Αμερικανικα παιχνιδια υπαρχει προβλημα με καποια saves. Αν γνωριζει καποιοος κατι επι του θεματος καλο θα ησαν να μας κατατοπισει λιγακι, τι λες gherude?
theo58 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Euromaster είπε: Απο οτι ξερω κι εγω δεν υπαρχει προβλημα, το μοναδικο μελανο σημειο της υποθεσης μου εχουν πει οτι ισως ειναι σε καποια Αμερικανικα παιχνιδια υπαρχει προβλημα με καποια saves.Αν γνωριζει καποιοος κατι επι του θεματος καλο θα ησαν να μας κατατοπισει λιγακι, τι λες gherude? Να ξερουμε για να παραγγειλουμε το God of War:Collection σε 2 βδομάδες.....
gherudos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Αν πας να φορτώσεις save του Ευρωπαικού παιχνιδιού κι έχεις την Αμερικάνικη έκδοση ναι τότε θα έχεις πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.