Προς το περιεχόμενο

Media player....?

Soutzouk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια....Σκεφτομαι να αγωρασω ενα Media player....

Ειδα ενα κοματι απο το Πλαισιο...τον http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/Media-Players/Western-Digital-Media-Player-Wd-Tvtm-Hd-WDAVP00BE.htm

Ειναι αρκετα οικονομικος σε σχεση με τους υπολοιπους. Απλα με προβληματησε το γεγονος οτι στους υποτιτλους δεν υποστυριζει(απ'οτι λεει τουλαχιστον) πολλα format....μονο srt ..Οι περισοτεροι υποτιτλοι που κατεβαινουν..ενταξει...ειναι srt...αλλα στην περιπτωση που δεν ειναι τοτε τι γινεται??

Θα τους παιξει ή στα χαρακτηριστικα που αναφερει για το συγκεκριμενο μοντελο...ΑΠΛΑ δεν αναφερουν τα υπολοιπα format ??? ....Και αν οντως ισχυει κατι τετοιο μηπως εχετε να προτεινεται κανενα αλλο μοντελο που να υποστηριζει περισσοτερα format για υποτιτλους....ασχετα με την τιμη(οχι και γονατισμα κιολας:fear:)..Θα το εκτιμουσα αν μου δινατε μια απαντηση γιατι πρωτη φορα ασχολουμε με το θεμα..Media Player..:confused:

PS:H οθονη που εχω για να βλεπω τις ταινιες εχει υποδοχη HDMI

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ολοι οι υποτιτλοι που κυκλοφορουν στο net σε .srt ειναι. Και να μην ειναι, το προγραματακι Time Adjuster θα στους μετατρεψει σε τετοιους σε 2 δευτερολεπτα (μονο να βαλεις τα σωστα fps, αμα το input φορμα ειναι .sub, εχει ειδικο κουμπακι)

Nα ψαξεις αμα υποστηριζει υποτιτλους ενσωματωμενους σε dvix και mkv αρχεια. Ολα τα mkv αρχεια εχουν τους υποτιτλους ενσωματωμενους μεσα στο mkv (καλα, για τα dvix δεν συνιθιζεται) οποτε καλο ειναι να υπαρχει. Επισης να παιξει 720p και 1080p mkv αρχεια αλλα και αρχεια dvix hd (ενα νεο φορμα, παραλλαγη του mkv)

Δημοσ.

Σας παρακαλω βοηθηστε εχω ενα HOME CINEMA αναλογικο και θελω να παρω ενα media player για να κατεβαζω ταινιες και να τις βλεπω στην τηλεοραση αλλα δυστηχως δεν βρισκω καποιο που να συνδεεται με αναλογικο μηχανημα μπορειτε να μου βρειτε καποια λυση

Δημοσ.
Σας παρακαλω βοηθηστε εχω ενα HOME CINEMA αναλογικο και θελω να παρω ενα media player για να κατεβαζω ταινιες και να τις βλεπω στην τηλεοραση αλλα δυστηχως δεν βρισκω καποιο που να συνδεεται με αναλογικο μηχανημα μπορειτε να μου βρειτε καποια λυση

Πως αμε, πας στα μαγαζια και αρχιζεις να κοιτας απο πισω για τις σχετικες εξοδους. Αλλιως, υπολογιστακος με καρτα ηχου με αναλογικη εξοδο 5.1.

Δημοσ.

Έχω ενα υπολογιστή αρκετα καλό, με καλή καρτα γραφικών και 2gb ram τον οποιο χρησιμοποιουσα στο γραφειο δουλευοντας βαρια αρχιτεκτονικα προγραμματα (rendering).

Πλεον τον αντικατεστησα με εναν καλυτερο και μου εμεινε αμανατι. Το μηχανημα ομως ειναι πολυ καλο για να χρησιμοποιηθει διπλα στην τηλεοραση σε συνδυασμο με το home cinema κατι που ηδη κανω.

Ο στοχος ειναι να μπορω να σερφαρω στο ιντερνετ, να βλεπω ταινιες ακομα και υψηλης αναλυσης με εξωτερικους υποτιτλους που εχω σε σκληρο δισκο και αν μπορω να παιξω και κανενα παιχνιδι καλα θα ειναι.

Το προβλημα μου ειναι οτι λογο μεγεθους του tower (κανονικο μεγεθος για pc αλλα μεγαλο για το χωρο διπλα απο την tv στο σαλονι) δεν μπορω να συνεχισω να τον εχω εκει.

Ετσι λοιπον αποφασισα να ψαχτω για το αν θα μπορουσα με λιγα χρηματα, να αντικαταστησω ουσιαστικα το tower με ενα απο αυτα τα μικρα, και οριζοντιας διαταξης κατι οπως αυτο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Silverstone-SST-LC02B-v-4-HTPC-Case.htm

Επίσης θα πρεπει να γινει ενα επιπλεον εξοδο για την αγορα μιας καρτας ηχου 5+1 που αυτην τη στιγμη δεν διαθετει το pc.

Ευτυχως πληκτρολογιο και mouse ειναι ηδη ασυρματα.

Θεωρειτε οτι ειναι καλη η κινηση ή μηπως θα μου στοιχησει τελικα περισσοτερο (με κανενα απροβλεπτο που μπορει να χρειαστει) απο το να παρω κατι τετοιο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912356

που ομως εχει σαφως λιγοτερες δυνατοτητες απο ενα pc οπως μου ειπαν.

Ειναι κανεις γνωστης που να μπορει να με βγαλει απο το δειλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...