Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 που κολλάει αυτό? λάθος thread? Το πρόβλημα μου είναι ότι κατά την διάρκεια παιχνιδιού έχω παρατηρήσει ότι καθυστερεί να ανταποκριθεί στην αναπαραγωγή των κινήσεων που γίνεται στο παιχνίδι σε αυτό κολλάει, απλά ρωτάω τι drivers έχει για την κάρτα γραφικών...
pcos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 κρίμα και είπα ότι σε έπιασα. μάλλον το χαμηλό frame rate ευθύνεται από ότι φαίνεται τουλάχιστον. αλλα νέα δεν υπάρχουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ε ναι λογικά η κάρτα δεν αντέχει τα 1920χ1080 αλλά μπας και βελτιωνόταν λίγο η κατάσταση με τους latest drivers
pcos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ε ναι λογικά η κάρτα δεν αντέχει τα 1920χ1080 αλλά μπας και βελτιωνόταν λίγο η κατάσταση με τους latest drivers καλορίζικα τα 30000 !!!! να τα "εκατομιριασεις" ή κάπως έτσι
ser_x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 τι drivers έχεις περάσει? Driver για την 8800 gt που έχουν εγκατασταθεί είναι οι τελευταίοι τις asus Πάντως και εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα δημιουργείται από την κάρτα δυσκολεύεται σε αυτήν την ανάλυση θα δοκιμάσω χαμηλότερη ανάλυση με μια άλλη οθόνη που έχω (1600 1… δεν θυμάμαι )και μετά θα δοκιμάσω την οθόνη σε υπολογιστή φίλου με επεξεργαστή με 955 4gb ram 1066 και κάρτα gt 265 στη μέγιστη ανάλυση το συγκεκριμένο παιχνίδι και αναφέρω τα αποτελέσματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 λογικά θα χαλάσει η γεωμετρία και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να μειώσεις ανάλυση
ser_x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 λογικά θα χαλάσει η γεωμετρία και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να μειώσεις ανάλυση Δεν το είχα σκεφτεί αυτό !! πάντως θα κάνω τις δοκιμές Ερώτηση πρόταση για κάρτα γραφικών όπου να μπορεί άνετα να οδηγήσει οθόνη 32 ιν σε παιχνίδια με ανάλυση HD ??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μέχρι πόσα χρήματα δίνεις?
ser_x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αρκετά εάν αξίζει και εάν δεν χρειαστεί να αναβαθμιστεί μέσα σε ένα η δυο χρόνια εξάλλου μιλώ για πιθανή αγορά κοντά στα Χριστούγεννα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μέχρι τότε τα ξαναλέμε, θα έχουν βγει νέα μοντέλα και σε ΑΤΙ και σε Nvidia (ελπίζουμε για την 2η)
ser_x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Α μιλάμε για τόσο καλά !! Εάν κάθε τρίμηνο έχουμε κυκλοφορία νέου μοντέλου κάρτας τότε δεν αξίζουν και τα χρήματα τους
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Α μιλάμε για τόσο καλά !!Εάν κάθε τρίμηνο έχουμε κυκλοφορία νέου μοντέλου κάρτας τότε δεν αξίζουν και τα χρήματα τους Μπας και ανακάλυψες την Αμερική;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 η Nvidia δεν έχει βγάλει ακόμα νέα γενιά και πάει καιρός από τότε που έβγαλε την GTX295 η ΑΤΙ απλά θα βγάλει λίγο πιο ισχυρές διπλές κάρτες όπως είναι η 4870Χ2 μέχρι τότε δεν ξέρει σε τι τιμή θα παίζουν τα μικρότερα μοντέλα οπότε δεν αξίζει να σχεδιάζεις από τώρα
ser_x Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μπας και ανακάλυψες την Αμερική; Όχι απ οτι ξέρω την ανακάλυψε άλλος Έν αναμονή τότε παρατηρώντας τις τιμές ευχαριστώ κύριοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.