Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με κάρτα γραφικών η οθόνη

ser_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω την αυτήν την οθόνη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2253TQ-PF-TFT-Monitor-21-5.htm και έναν υπολογιστή με σύνθεση

mobo asus M3N78 pro

cpu AMD 940

ram 4 g 800

vga asus 8800 GT 340 mb??

Λειτουργικό vista 32b ultimate

Το πρόβλημα μου είναι ότι κατά την διάρκεια παιχνιδιού έχω παρατηρήσει ότι καθυστερεί να ανταποκριθεί στην αναπαραγωγή των κινήσεων που γίνεται στο παιχνίδι ενώ με μια παλιά crt 15in (ανάλυση δεν θυμάμαι πιθανών όσο έπαιρνε )δεν είχα αυτό το πρόβλημα η ανάλυση που την έχω είναι στα 1920Χ1080

Είναι πρόβλημα που δημιουργεί η κάρτα γραφικών η οθόνη ?? η γενικά η όλοι σύνθεση του υπολογιστή ??

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σε ποιο παιχνιδι συγκεκριμενα φιλε ? Η καρτα γραφικων σου ειναι αρκετα αδυναμη για την αναλυση που παιζεις και ειδικα αν εχεις τα details very high...Λογικα εκει οφειλεται..Αλλιως υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που μπορει να παιζουν ρολο αλλα κυριως στην περιπτωση σου ειναι η καρτα γραφικων (μαλλον ;) )

Δημοσ.

με χρονο αποκρισης 2ms θεωρητικα δεν θα πρεπε να εχεις κανενα προβλημα.. αρα πονταρω σε hardware προβ

Δημοσ.
με χρονο αποκρισης 2ms θεωρητικα δεν θα πρεπε να εχεις κανενα προβλημα.. αρα πονταρω σε hardware προβ

Τα 2ms είναι ονομαστικά αρχικά, αν είναι 5ms πραγματικά καλά θα είναι.

Το θέμα είναι πού παίζει ρόλο αυτό.

Δημοσ.
Σε ποιο παιχνιδι συγκεκριμενα φιλε ? Η καρτα γραφικων σου ειναι αρκετα αδυναμη για την αναλυση που παιζεις και ειδικα αν εχεις τα details very high...Λογικα εκει οφειλεται..Αλλιως υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που μπορει να παιζουν ρολο αλλα κυριως στην περιπτωση σου ειναι η καρτα γραφικων (μαλλον ;) )

…………details very high...Λογικά εκεί οφείλεται………….. εννοείς την ανάλυση που έχω ??

Μήπως να ξαναβάλω την 3870/ 512 που είχα επάνω η μια 8800gts /640 ενός φίλου – συνεργάτη ποια είναι καλύτερη ??

Παίζω το MEDAL OF HONOR AIRBORNE CLASSICS είναι γνήσιο άσε που δεν πιστεύω να έχει να κάνει με αυτό

Ο χρόνος ανταπόκρισης δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα ανάλυσης τις οθόνης ??

Δημοσ.
προφανως στην σι αρ τι δεν επεζες στα 1080. δοκιμασε αναλυση 1280χ720 και πες μας

Ναι εντάξει στην crt σίγουρα δεν έπαιζα με αυτήν την ανάλυση εάν είναι θέμα ανάλυσης τότε την μειώνω και βλέπω

Μου αρέσει ότι σκαφτόμουνα να την προσάρμοζα να παίξω και κανένα παιχνίδι σε φουλ ανάλυση στην TFT 32 in (1920X1080)

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής τα προτεινόμενα

Μου δημιουργήθηκε όμως μια απορία για να χρησιμοποιήσω τον υπάρχων υπολογιστή μου συνδέοντας τον σε μια τηλεόραση TFT 32 in με full HD για να βλέπω κάποια ταινία αλλά και να παίζω και κανένα παιχνίδι ποια κάρτα γραφικών θα πρέπει να έχω τοποθετήσει όποτε τα αποτελέσματα να είναι άψογα ??

Δημοσ.
για "άψογα" σε full ανάλυση ATI 5850/5870.

για "καλά" ATI 5750/5770

Καλά η Nvidia σειράς 260 275 285 κλπ κλπ δεν κάνουν για τον προαναφερόμενο λόγο ??

Πάντως πολλά τα ευρώ που ζητούν !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...