Lioner Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας ο υπολογιστής μου κλείνει μόνος του όταν παω να δω video οποιοδήποτε η στο youtube, metacafe κ.α! Τι είναι αυτό τώρα? ευχαριστώ περιμένω απάντηση παίδες!!
tritonas00 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 οταν εννοεις κλεινει το pc? μηπως κλεινει μονο η οθονη?Τι windows?Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν μπορεις.!
Lioner Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Windows XP, βασικά κλείνει μερικές φορές και μόνος του μετά από 5 λεπτά, αλλά όταν πάω να δω βιντεο κλείνει τότε... Όχι μόνο η οθόνη, γενικά όλο κλείνει.
giorgos147 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Windows XP, βασικά κλείνει μερικές φορές και μόνος του μετά από 5 λεπτά, αλλά όταν πάω να δω βιντεο κλείνει τότε... Όχι μόνο η οθόνη, γενικά όλο κλείνει. Μόνο με Βίντεο; Ή και με games;(αν έχεις δοκιμάσει)(τα βίντεο είναι σε HD; ) Γιατί αν κλείνει και με games, ίσως να είναι και πρόβλημα θερμοκρασίας π.χ.
Brisingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μήπως υπερθερμένεται η κάρτα γραφικών? Έλεγξε αν λειτουργεί σωστά το ανεμιστηράκι...
tritonas00 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 για ελεξε τις επιλογες ενεργειας μηηηηπως και....το εκανε παντα η ξαφνικα?
shinobi01 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλημερα εχω και εγω ενα τετοιο προβλημα με τα windows 7.Οποτε βλεπω βιντεο σε youtube και τα σχετικα μου κρασαρει το pc και κανει reset!βγαζει μπλε οθονει και γραφει "memory dumping" , μετραει μεχρι το 100 και κανει reset!εχει κανεις καμια ιδεα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλημερα εχω και εγω ενα τετοιο προβλημα με τα windows 7.Οποτε βλεπω βιντεο σε youtube και τα σχετικα μου κρασαρει το pc και κανει reset!βγαζει μπλε οθονει και γραφει "memory dumping" , μετραει μεχρι το 100 και κανει reset!εχει κανεις καμια ιδεα? Η μπλε οθονη περα απο το memory dumping,σου γραφει και κατι αλλο στο επανω μερος.Ισως κατι του στυλ driver.sys ή κατι σαν IRQ_LESS_OR_EQUAL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.