Προς το περιεχόμενο

Κλείνει το PC όταν βλέπω video!!

Lioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ο υπολογιστής μου κλείνει μόνος του όταν παω να δω video οποιοδήποτε η στο youtube, metacafe κ.α! Τι είναι αυτό τώρα? ευχαριστώ περιμένω απάντηση παίδες!!

Δημοσ.

οταν εννοεις κλεινει το pc? μηπως κλεινει μονο η οθονη?Τι windows?Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν μπορεις.!

Δημοσ.

Windows XP, βασικά κλείνει μερικές φορές και μόνος του μετά από 5 λεπτά, αλλά όταν πάω να δω βιντεο κλείνει τότε... Όχι μόνο η οθόνη, γενικά όλο κλείνει.

Δημοσ.
Windows XP, βασικά κλείνει μερικές φορές και μόνος του μετά από 5 λεπτά, αλλά όταν πάω να δω βιντεο κλείνει τότε... Όχι μόνο η οθόνη, γενικά όλο κλείνει.

Μόνο με Βίντεο; Ή και με games;(αν έχεις δοκιμάσει)(τα βίντεο είναι σε HD; )

Γιατί αν κλείνει και με games, ίσως να είναι και πρόβλημα θερμοκρασίας π.χ.

Δημοσ.

Καλημερα εχω και εγω ενα τετοιο προβλημα με τα windows 7.Οποτε βλεπω βιντεο σε youtube και τα σχετικα μου κρασαρει το pc και κανει reset!βγαζει μπλε οθονει και γραφει "memory dumping" , μετραει μεχρι το 100 και κανει reset!εχει κανεις καμια ιδεα?

• Moderators
Δημοσ.
Καλημερα εχω και εγω ενα τετοιο προβλημα με τα windows 7.Οποτε βλεπω βιντεο σε youtube και τα σχετικα μου κρασαρει το pc και κανει reset!βγαζει μπλε οθονει και γραφει "memory dumping" , μετραει μεχρι το 100 και κανει reset!εχει κανεις καμια ιδεα?

Η μπλε οθονη περα απο το memory dumping,σου γραφει και κατι αλλο στο επανω μερος.Ισως κατι του στυλ driver.sys ή κατι σαν IRQ_LESS_OR_EQUAL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...