Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Η αποζημιώση στο Facebook σε τι θα οφελήσει τα θύματα;

2)Άντε να γίνει και κάτι με τα κινητά γιατί εκεί πια έτσι και είχα τον υπεύθηνο της Vodafone μπροστά μου εκεί να δεις φασισμός.

Δημοσ.

Πάντως είμαι πολύ περίεργος να δω τι ακριβώς περιμένουν να κερδίσουν με 1 δις $ πρόστιμο σε ιδιώτη. Αντί να φοβηθούν οι υπόλοιποι spammers όταν διαβάσουν την είδηση θα γελάνε.

Καλά, δεν μιλάμε για έναν ιδιώτη που κατέβαζε πειρατική μουσική.

Ο τύπος είναι πολύ πιθανό να έχει πολλαπλάσια κέρδη τόσα χρόνια σε σχέση με τα πρόστιμα που έφαγε.

Δημοσ.
Καλά, δεν μιλάμε για έναν ιδιώτη που κατέβαζε πειρατική μουσική.

Ο τύπος είναι πολύ πιθανό να έχει πολλαπλάσια κέρδη τόσα χρόνια σε σχέση με τα πρόστιμα που έφαγε.

1 δις με την καμία όμως. Το χρηματικό ποσό τόνισα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Και εμένα γιατι με σπαμαρει χωρις να έχω account?

αυτό πέστο σε γνωστούς φίλους σου που έχουν facebook :P

Δημοσ.
συνήθως γνωστοί spammάρουν με invitations κτλπ κτλπ

Και γνωστοι-γνωστών-γνωστών....

Εγώ πάντως δεν έχω αναγνωρίσει ούτε ένα mail από αυτά που με προσκαλούσαν.

Δημοσ.

Ειλικρινά αυτά τα όντα που πατάν συνέχεια προώθηση,είναι τόσο αμοιβάδες που δε καταλαβαίνουν οτι είναι ενοχλητικό από ένα σημείο κ μετά;Το κουμπί διαγραφή γιατί υπάρχει.Έστω έναν να έχεις που αυνανίζεται με την προώθηση στις επαφές σου,πάει σκουπιδότοπος το mail.Ρε ένα μαμημένο καζίνο Euro Κλαμπ προσπαθώ εδώ και αιώνες να το μπλοκάρω κ δε γίνεται τίποτα.Ο γρεεκ τράκερ έχει πουλήσει διευθύνσεις σε αυτή τη κωλοεταιρία κ μας τα κάνει ΜΠΑΛΟΝΙΑ.

Δημοσ.

Τετοια προστιμα πρεπει να επιβαλλονται και να κανουν αγωγες οι σελιδες κοινωνικης δικτυωσης που γεμιζουν απο σκουπιδια το Ιντερνετ, το σπαμινγκ ειναι η μαστιγα του διαδικτυου και ευτυχως που εχω το gmail και καταφερνω να κανω δουλεια μου, το outloοk ουτε καν το φτανει...

Δημοσ.
συνήθως γνωστοί spammάρουν με invitations κτλπ κτλπ

Και πως με σπαμαρουν πατάνε δηλαδή ας πουμε το hotmail μου για να με βρουν και στα καπάκια μου στέλνει το facebook οτι πρεπει να γίνω μέλος του facebook?

Δημοσ.
Κλεισμένο σ'ένα δωμάτιο με ακουστικά στη διαπασών και το cd κολλημένο στο repeat με τη λέξη "ΜΑΛΑΚΑ" 24/7 επί 1 μήνα και βλέπουμε.Να δούμε ξανασπαμάρει μετα?

Το μόνο που θα πετύχεις με αυτό ειναι οταν σου στέλνει spam ειναι να γράφει και την λέξη ΜΑΛΑΚΑ απο κάτω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...