Προς το περιεχόμενο

Σβήσιμο add on στο mozilla....

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει το nokia PC Suite και έχει προσθέσει ένα add on στον Mozilla που δεν είναι συμβατό!!

Πώς μπορώ να το απεγκαταστήσω(το add on)???:rolleyes:

82167184.png

Δημοσ.
Έχω εγκαταστήσει το nokia PC Suite και έχει προσθέσει ένα add on στον Mozilla που δεν είναι συμβατό!!

Πώς μπορώ να το απεγκαταστήσω(το add on)???:rolleyes:

82167184.png

Στην εικόνα που εστειλες εχει ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ένα κουμπί που λέει ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δημοσ.

αμα σου δημιουργει τοσο μεγαλο προβλημα,διεγραψε το προφιλ σου και κανε καινουργιο.

τελευταια λυση ειναι αυτο βεβαια.

Δημοσ.
lol δεν βλέπεις ότι δεν γίνεται??Δεν πατιέται!!:P:-D

Κάνε επανεκκίνηση σε safe mode και δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις από εκει.

Αν δεν λειτουργήσει αυτό, πήγαινε "χειροκίνητα" στον φάκελο του προφιλ σου, μπες στον υποφάκελο extensions και σβήσε το addon που δεν θες.

Δημοσ.

Άνοιξε τον firefox σε safe mode από την συντόμευση στο μενού Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Mozilla Firefox->Έναρξη Firefox (Ασφαλή λειτουργία)

Αν δεν τα καταφέρεις ούτε από εκεί,

-Κλείσε πρώτα τον Firefox

-Μετά πήγαινε Έναρξη->Εκκίνηση και δώσε

%appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles

-Άνοιξε τον φάκελο με το περίεργο όνομα και μετά το φάκελο Extensions.

-Εκεί μέσα θα έχει κάποιους φακέλους. Ο καθένας είναι και ένα addon.

-Μέσα στον καθένα έχει ένα αρείο install.rdf, το οποίο είναι αρχείο κειμένου και ανοίγει με το Σημειωματάριο ή το Wordpad (καλύτερα το 2ο).

-Κάπου θα έχει μια γραμμή που θα λέει <em:name>το όνομα του addon<em:name>.

Έτσι θα ξέρεις πιο είναι αυτό ου θέλεις να σβήσεις.

-Διέγραψε τον φάκελο αυτό και ξεκίνησε πάλι τον FIrefox

Δημοσ.
Άνοιξε τον firefox σε safe mode από την συντόμευση στο μενού Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Mozilla Firefox->Έναρξη Firefox (Ασφαλή λειτουργία)

Αν δεν τα καταφέρεις ούτε από εκεί,

-Κλείσε πρώτα τον Firefox

-Μετά πήγαινε Έναρξη->Εκκίνηση και δώσε

-Άνοιξε τον φάκελο με το περίεργο όνομα και μετά το φάκελο Extensions.

-Εκεί μέσα θα έχει κάποιους φακέλους. Ο καθένας είναι και ένα addon.

-Μέσα στον καθένα έχει ένα αρείο install.rdf, το οποίο είναι αρχείο κειμένου και ανοίγει με το Σημειωματάριο ή το Wordpad (καλύτερα το 2ο).

-Κάπου θα έχει μια γραμμή που θα λέει <em:name>το όνομα του addon<em:name>.

Έτσι θα ξέρεις πιο είναι αυτό ου θέλεις να σβήσεις.

-Διέγραψε τον φάκελο αυτό και ξεκίνησε πάλι τον FIrefox

Δεν το βρήκα!!Χωρίς πλάκα δεν υπάρχει!!!:whistle:Έψαξα στα extesions από την εντολή που μου έδωσες και δεν υπάρχει....

Θα δοκιμάσω το post του parsifal!!

Ναι τώρα πώς το απενεργοπoιώ να μην μπαίνει συνέχει σα safe mode??:o:o:lol:

Όποτε τον ανοιγω μπαίνει σε safe mode.....

Βασικά είχα πατήσει όταν μπαίνει σε safe mode να απενεργοποιούνται τα add on και μου άλλαξε και το theme μου!!

Δημοσ.

κανε και το αλλο κολπο,καντα ολα συμβατα τα addons και μετα καντου απεγκατασταση.

πληκτρολογησε about:config,μπες,πατας σε οποιοδηποτε σημειο δεξι κλικ>νεο>bolean,γραφεις στο παραθυρακι entensions.checkCompatibility>false>ok,επανεκινηση.

αφου εχουν ενεργοποιηθει και τα ασυμβατα προσθετα καντου απεγκατασταση του addon.

Δημοσ.
κανε και το αλλο κολπο,καντα ολα συμβατα τα addons και μετα καντου απεγκατασταση.

πληκτρολογησε about:config,μπες,πατας σε οποιοδηποτε σημειο δεξι κλικ>νεο>bolean,γραφεις στο παραθυρακι entensions.checkCompatibility>false>ok,επανεκινηση.

αφου εχουν ενεργοποιηθει και τα ασυμβατα προσθετα καντου απεγκατασταση του addon.

Δεν παίζει...(μπορεί να κάνω και λάθος γιατί το έκανα γρήγορα αλλά θα το κοιτάξω και μετά)

Μα αφού οι περισσότεροι έχουν το nokia pc suite δεν το έχουν παρατηρήσει??Ή δεν θέλουν να το απεγκαταστήσουν??:rolleyes:

Τέσπα εμένα άλλο με καίει τώρα....

Μπορείτε να μου πείτε τώρα πώς βγαίνω από safe mode???

Άνοιξα τον mozilla από safe mode και του είπα να απενεργοποιήσει τα add on όταν βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία (μου άλλαξε και τι theme μου) και από τότε όταν τον ανοίγω μπαίνει σε safe mode!!Για να μην ήταν σε ασφαλή λειτουργία θα έπρεπε να μου είχε ενεργοποιήσει τα πρόσθετα μου και να μου είχε αλλάξει το theme σε αυτό που είχα και όχι στο default!!!

Πρέπει να τα αλλάξω εγώ χεειρονακτικά??:o

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ-ιδιότητες στο εικονίδιο του Firefox και έλεγξε αν στο πεδίο προορισμός έχει

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
Αν είναι έτσι σβήσε το -safe-mode από το τέλος.

Αυτή είναι η επιλογή για να ανοίγει σε ασφαλή λειτουργία.

Όσον αφορά το addon, υπάρχει μια περίπτωση να είναι εγκατεστημένο στο προφίλ για όλους τους χρήστες.

Δώσε σαν εκτέλεση το παρακάτω

"%allusersprofile%\Application Data"
και δες αν έχει φάκελο Mozilla και μέσα σε αυτόν Firefox-Profiles

Αν έχει (σε μένα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο), κάνε και εκεί έναν έλεγχο.

Αν όλα αποτύχουν κάνε ένα backup στον firefox με το MozBackup και κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση τον Firefox μήπως και στρώσει.

EDIT:

Να προσθέσω ότι στο MozBackup, εννοείτε ότι δεν θα επιλέξεις να κάνει backup τα extensions και μετά την απεγκατάσταση θα σβήσεις τον φάκελο Firefox\Profiles από το %appdata% και αν υπάρχει και από το %allusersprofile%.
Δημοσ.
Κάνε δεξί κλικ-ιδιότητες στο εικονίδιο του Firefox και έλεγξε αν στο πεδίο προορισμός έχει Αν είναι έτσι σβήσε το -safe-mode από το τέλος.

Αυτή είναι η επιλογή για να ανοίγει σε ασφαλή λειτουργία.

Όσον αφορά το addon, υπάρχει μια περίπτωση να είναι εγκατεστημένο στο προφίλ για όλους τους χρήστες.

Δώσε σαν εκτέλεση το παρακάτω

και δες αν έχει φάκελο Mozilla και μέσα σε αυτόν Firefox-Profiles

Αν έχει (σε μένα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο), κάνε και εκεί έναν έλεγχο.

Αν όλα αποτύχουν κάνε ένα backup στον firefox με το MozBackup και κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση τον Firefox μήπως και στρώσει.

EDIT:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον ενδιαφέρων σου!!!!:-D:-)

Θα πάρω backup από το profil μου(αφού δεν υπάρχει μέσα το nokia pc suite)....αλλά θα δω και το πρόγραμμα τι λέει....

Θα την φάει την απεγκατάσταση γιατί μου ανοίγει συνέχεια σε safe mode .....:mad:

Δημοσ.

lol μόλις τον εγκατέστησα και τον άνοιξα και το add on μπαίνει αυτόματα....:-(

Wtf??

Δημοσ.

Αυτό το λινκ που σου έδωσε ο Parsifal το είδες; Έκανες ότι λέει; Δεν έγινε τίποτα;

To remove the PCSync Firefox Extension if you want, by removing the registry key [email protected] ( from HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla\Firefox\extensions) and by deleting the folder bkmrksync (usually installed in C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 7\bkmrksync). Also, check the extensions.rdf file related to the Mozilla Firefox Extensions and remove any PCSync references completely.
Δημοσ.
Αυτό το λινκ που σου έδωσε ο Parsifal το είδες; Έκανες ότι λέει; Δεν έγινε τίποτα;

Έχω vista και δεν βρίσκεται το mozilla στο ''SOFTWARE''

Να ναι καλά το total uninstall!!:-D

Κοίταξε τν registry!!

Πρέπει να διαγράψω κάποιο στο Interface??

solidcaptureimage237115.png

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

solidcaptureimage240560.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...