Freakster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Είμαι στα πρόθυρα της αγοράς ενός νέου mp3 player.. Αυτή τη φορά λέω να διαλέξω sony και είμαι μεταξύ δυο μοντέλων. το Sony S-Series NWZ-S545B MP4 Player (16GB) στα 159 € και το Sony X-Series NWZ-X1050B MP4 Player (16GB) στα 279 € το ότι το δεύτερο έχει touchscreen, wifi και μεγαλύτερη οθόνη δε μου λέει κάτι.. Το noise cancelling όμως δε ξέρω κατά πόσο θα μου φανεί χρήσιμο για αυτό και το σκέφτομαι ακόμα. Κάνει όντως καλή δουλειά; Π.χ. στο μετρό ή στο γυμναστήριο που παίζουν τέρμα μουσική, δε θα ακούω τους εξωτερικούς ήχους; Υπάρχουν noise cancelling ακουστικά που να κάνουν την ίδια δουλειά που μπορώ να χρησιμοποιήσω σε οποιοδήποτε mp3 player?
StavrosD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Το noise cancelling είναι για χρήση μόνο στο σπίτι και στο γραφείο. Οπουδήποτε αλλού απέφυγέ το γιατί είναι επικίνδυνο. Αν δεν ακούς τους γύρω σου ήχους, κινδυνεύεις από οχήματα (π.χ. μηχανάκια που οδηγούν στο πεζοδρόμιο), περαστικούς και γενικά οτιδήποτε δεν το ακούς εγκαίρως.
Freakster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Σταύρο ευχαριστώ αλλά ανέφερα δυο συγκεκριμένες περιπτώσεις. Δηλαδή θα καταφέρει να απομονώσει τον ήχο του μετρό χωρίς να έχω τέρμα την ένταση της μουσικής;
StavrosD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ανάλογα με το πόσο καλή υλοποίηση του noise canceling έχουν κάνει εξαρτάται η απομόνωση των εξωτερικών ήχων. Σε γενικές γραμμές με κανονική ένταση ήχου στα ακουστικά δεν ακούς εξωτερικούς ήχους.
pass02 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το noise cancelling της sony κανει πολυ καλη δουλεια, θελει προσοχη οταν εισαι στον δρομο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.