Προς το περιεχόμενο

NFS Shift vs Forza 3

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια, πολυ ωραια τα βιντεακια ..

η καμερα του shift απο μεσα ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει αλλα η εικονα του αυτοκινητου απο μεσα στο shift με το πραγματικο απεχει αρκετα εν αντιθεση με το Forza οχι σε γραφικα αλλα σε αναπαρασταση (βεβαια δεν εχει και καμια σημασια αυτο! ..

παρολο που ειναι Racing και τα δυο ανηκουν σε αλλες κατηγοριες και σιγουρα αν μπει καποιος σε συγκριση θα αδικησει και τους δυο ...!

μπορουμε να κατσουμε να αναλυουμε τα βιντεακια με τις ωρες αλλα ειναι διαφορετικες κατηγοριες ...

Ενα καλο versus θα ηταν Shift VS Grid

και φυσικα GT με Forza ..!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κεφαλαία για ενίσχυση επιχειρήματος; That's nice... Επίσης ο κύριος Shift τι σου έφταιξε; :P

Χαχαχαχαχαχαχα! Πεθανα στα γελια!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Να πω οτι το Shift στο PC ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ? Στο βιντεακι του John διχνει τρομακτικα καλο (αλλα μαλλον ειναι console version) αλλα στο PC ειναι χοντροκομμενο και και με πολλη κακη αποδοση.

Δημοσ.
Να πω οτι το Shift στο PC ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ? Στο βιντεακι του John διχνει τρομακτικα καλο (αλλα μαλλον ειναι console version) αλλα στο PC ειναι χοντροκομμενο και και με πολλη κακη αποδοση.

Eεεε?Στο pc τα γραφικα ειναι τουλαχιστον 2 επιπεδα πανω απο την κονσολα.Και με τα lighting mods που εχουν βγει σου πεφτει το σαγονι.Κοιτα εδω:

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Η PC έκδοση είναι ;)

Δημοσ.

H pc version, εαν εχεις ενα καλο συστημα δεν υπαρχει θεμα συγκρισης με οτι αλλο υπαρχει τωρα (forza 3) και στο μελλον (gt5) . Τα γραφικα του NFS SHIFT στο Pc ειναι οτι πιο ρεαλιστικο σε αμαξια , περιβαλοντα υπαρχει....με διαφορα....λιγο να προσεχανε την οδηγηση θα ειχαμε το απολυτο racing sim για πλακα! Παντα μιλαμε για την εκδοση του pc, η εκδοση των κονσολων ειναι απογοητευτικη......βασικα μια χαρα ειναι εαν σκεφτουμε τη hardware κουβαλανε μεσα τους, απαρχαιομενο!

Δημοσ.
Η PC έκδοση είναι ;)

Κατι δεν παει καλα τοτε γιατι στο PC μου εκει που το παιχνιδι τρεχει με 60 παλατζαρει χωρις λογο και αφορμη 26 - 35 - 20 - 44 - 60 - 50 (frames ειναι αυτα). Εχω περασμενο το τελευταιο patch και η αποδοση του ειναι σιγουρα μακρια απο το καλυτερο. Σιγουρα οχι ετσι οπως το βλεπω στο βιντεο του παιδιου παραπανω και στο δικο σου.

Να πω οτι εχω μηδενικο προβλημα με ολα τα αλλα παιχνιδια που εχω στο PC μου και racing οπως το Grid και Burnout Paradise τρεχουν σταθερα χωρις σκαμπανεβασματα με 60 (με v-sync on γιατι με εκνευριζει το tearing)). Στο Shift ομως απλα δεν μπορω να πετυχω σωστη αποδοση. Κανω εγω κατι λαθος?

Δημοσ.
Κατι δεν παει καλα τοτε γιατι στο PC μου εκει που το παιχνιδι τρεχει με 60 παλατζαρει χωρις λογο και αφορμη 26 - 35 - 20 - 44 - 60 - 50 (frames ειναι αυτα). Εχω περασμενο το τελευταιο patch και η αποδοση του ειναι σιγουρα μακρια απο το καλυτερο. Σιγουρα οχι ετσι οπως το βλεπω στο βιντεο του παιδιου παραπανω και στο δικο σου.

Να πω οτι εχω μηδενικο προβλημα με ολα τα αλλα παιχνιδια που εχω στο PC μου και racing οπως το Grid και Burnout Paradise τρεχουν σταθερα χωρις σκαμπανεβασματα με 60 (με v-sync on γιατι με εκνευριζει το tearing)). Στο Shift ομως απλα δεν μπορω να πετυχω σωστη αποδοση. Κανω εγω κατι λαθος?

Oι ΑΤΙ εχουν προβλημα με το game! Και φυσικα η EA δεν κανει κατι γι αυτο....η ΑΤΙ το παλευει...ισως καποιον driver καπου παρα κατω να παιξει normal

Δημοσ.

Το NFS Shift πιστεύω οτι με μια καλή κάρτα στο PC είναι πολύ καλύτερο απ ότι στο PS3!! Για τις ATI δεν έχει βγει κάποιο patch;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...