tasosvel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω οτι είναι τα δυο καλύτερα racing game που έχουμε δει σε κονσόλες !! Εσείς τι παίζετε; Εγώ προσωπικά προτιμάω το NFS Shift!!
thodoras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Προσωπικη γνωμη οτι το Forza 3 ειναι απιαστο μπροστα στο NFS!!!! Εχει απιστευτα γραφικα...ρεαλισμο..ποικιλια αυτοκινητων!!! Το Forza ειναι για 10 ενω το NFS για 6-7. Προσωπικη αποψη παντα.
tasosvel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχω παίξει πάρα πολύ το Forza 3! Παίζω πιο συχνά NFS Shift, ωστόσο πιστεύω οτι το incar του NFS είναι αρκετά καλύτερο για να οδηγήσεις το αυτοκίνητο !!
coby Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 SHIFT κι από μένα. Μ'αρέσει πάρα πολύ το στήσιμο του παιχνιδιού, το driver profile, η αξιολόγηση την ώρα που παίζεις, τα αστέρια, τα badges και άλλα πολλά στοιχεία του παιχνιδιού τα οποία με έκαναν να το αγαπήσω. Δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου αυτή τη φορά με το Forza 3. Μου φάνηκε μια από τα ίδια από το λίγο που έπαιξα.
pscrazy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Στον οπτικο τομεα το nfs shift ειδικα στο pc ειναι πολυ μπροστα...Σε θεμα ρεαλισμου και τα δυο ειναι πολυ καλα, αλλα το forza ειναι καλυτερο.....Γενικα το forza 3 ειναι to καλυτερο RACING SIM EVER.
konstantinos77 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια εγω γιατι φτυνω αιμα στο forza 2 για να κρατηθω στις γραμμες? (γιατι εισαι ασχετος )
neovdr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Forza χωρίς συζήτηση! Έχει πολύ δρόμο για να στρώσει το NFS ακόμα, μπορεί στην επόμενη έκδοση να γίνει κάτι. Και μην λέτε το Shift ρεαλιστικό γιατί αμα χάνανε έτσι πρόσφυση τα αμάξια μπαριέρες δεν θα υπήρχαν στον κόσμο όλο.
papahlamidas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μην συγκρίνουμε της πούτσες με της βούρτσες παρακαλώ... Η ΕΑ προφανώς έχει καταλάβει ότι τα sim δεν είναι το φόρτε τις πιστεύω πρέπει να το γυρίσει εκεί που κάνεις δεν την κοντράρει στο outlaw racing με τα νίτρο που όλοι αγαπάμε. Forza FTW
thodoras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 πιστεύω πρέπει να το γυρίσει εκεί που κάνεις δεν την κοντράρει στο outlaw racing με τα νίτρο που όλοι αγαπάμε. +100000000000000
tasosvel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Χθες έτρεξα και με τιμονιέρα το NFS Shift σε pc!! Είχα συνηθίσει από την δικιά μου στο PS3. Το αυτοκίνητο πάει πολύ καλύτερα απ ότι με το πληκτρολόγιο, μπορείς άνετα να το κοντρολάρεις !!
john2gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Real Life Zonda vs Forza 3 vs Shift Real Life... Forza 3... NFS:Shift...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.