tsaboulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Eχω την ASUS a9550 στην οποία εβγαζα την οθονη του pc και εβαζα την lcd που εχω μια samsung και επιαζε κανονικα στην tv η εικονα , η καρτα ειχε και αλλη εξοδο για την οποια πηγα και πηρα καλωδιο για να μη βαζω βγαζω καλωδια. Στην τηλεοραση τωρα ομως δε ερχεται εικονα οταν εχω πανω στην καρτα και την τηλεοραση και την οθονη του pc, καμια ιδεα τι παιζει?
pcos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 προφανως πρεπει να ορισεις την καρτα να δουλευει ως dual view. ετσι οπως την ειχες δουλευε μονο η μια εξοδος παντα. ψαξε μεσα στους drivers για την επιλογη αυτη
tsaboulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πως ψαχνω στους drivers? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:11 ---------- Βασικα κατι καταφερα, απλως στην οθονη της tv εμφανιζεται μονο το φοντο που εχω στο pc, και οταν ανοιξα το pc εμφανιστηκαν τα bios κ.λ.π στην οθονη της TV
pcos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 σωστα. τωρα εχεις κανει επεκταση του desktop απλα.
tsaboulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Στη δευτερη πρεπει να βαλεις την επιλογη clone πως το κανω αυτο?
adi32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πας στο catalyst control panel Displays manager και στο δευτερο που το εχεις κανει enable επιλεγεις clone
tsaboulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πας στο catalyst control panel Displays manager και στο δευτερο που το εχεις κανει enable επιλεγεις clone και που ειναι αυτο? soory για το πριξιμο :/
adi32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ΑΤΙ δεν εχεις? Εχεις εγκααστησει το catalyst control panel?
tsaboulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ΑΤΙ δεν εχεις? Εχεις εγκααστησει το catalyst control panel? οχι απο που το κατεβαζω?
adi32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Απο δω http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.25&lang=English
tsaboulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Απο δω http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.25&lang=English ευχαριστω πολυ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:53 ---------- ευχαριστω πολυ το κανει κανονικα install αλλα οταν το ανοιγω μου βγαζει αναφορα σφαλματος :/
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 .Net Framework 2.0 (τουλάχιστον) παίζει; Ποιο λειτουργικό έχεις;
tsaboulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Περασα ενα παλαιοτερο catalyst control panel και επαιξε, παρολο που εβαλα τη δευτερη οθονη γιακλωνο παλι το μονο που εδιχνε η tv ηταν το wallpaper, πειραζωντας τις ρυθμισεις εκανα επιβολη λειτουργιας 720p, απο πανω ελεγε οτι αν το κανω υπαρχει περιπτωση να προκαλεσω μονη οθονη η να καταστρεψω για παντα την παρουσιαση μου, απο τοτε dead h tv δε δειχνει ουτε wallpaper ουτε τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.