Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με TV

tsaboulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω την ASUS a9550 στην οποία εβγαζα την οθονη του pc και εβαζα την lcd που εχω μια samsung και επιαζε κανονικα στην tv η εικονα , η καρτα ειχε και αλλη εξοδο για την οποια πηγα και πηρα καλωδιο για να μη βαζω βγαζω καλωδια. Στην τηλεοραση τωρα ομως δε ερχεται εικονα οταν εχω πανω στην καρτα και την τηλεοραση και την οθονη του pc, καμια ιδεα τι παιζει?

Δημοσ.

προφανως πρεπει να ορισεις την καρτα να δουλευει ως dual view. ετσι οπως την

ειχες δουλευε μονο η μια εξοδος παντα. ψαξε μεσα στους drivers για την επιλογη αυτη

Δημοσ.

Πως ψαχνω στους drivers?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:11 ----------

Βασικα κατι καταφερα, απλως στην οθονη της tv εμφανιζεται μονο το φοντο που εχω στο pc, και οταν ανοιξα το pc εμφανιστηκαν τα bios κ.λ.π στην οθονη της TV

Δημοσ.
Πας στο catalyst control panel Displays manager και στο δευτερο που το εχεις κανει enable επιλεγεις clone

και που ειναι αυτο? soory για το πριξιμο :/

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:53 ----------

ευχαριστω πολυ

το κανει κανονικα install αλλα οταν το ανοιγω μου βγαζει αναφορα σφαλματος :/

Δημοσ.

Περασα ενα παλαιοτερο catalyst control panel και επαιξε, παρολο που εβαλα τη δευτερη οθονη γιακλωνο παλι το μονο που εδιχνε η tv ηταν το wallpaper, πειραζωντας τις ρυθμισεις εκανα επιβολη λειτουργιας 720p, απο πανω ελεγε οτι αν το κανω υπαρχει περιπτωση να προκαλεσω μονη οθονη η να καταστρεψω για παντα την παρουσιαση μου, απο τοτε dead h tv δε δειχνει ουτε wallpaper ουτε τπτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...