pabou13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Τι θα λεγατε γι'αυτην με κι αλλο ενα ανεμιστηρακι; (λεω εγω τωρα) Θα εχει διαφορα με τις αλλες;
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Τι θα λεγατε γι'αυτην με κι αλλο ενα ανεμιστηρακι; (λεω εγω τωρα) Λόγω των Direct Heatpipes σε load δεν τα πάει τόσο καλά όσο οι άλλες, απ' ό,τι έχω διαβάσει. Αυτά αν ψάχνεις κάτι όσο το δυνατόν καλύτερο. Γιατί γενικά είναι μια χαρά ψύκτρα. Και μιλάμε για μικροδιαφορές έτσι;
pabou13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Λόγω των Direct Heatpipes σε load δεν τα πάει τόσο καλά όσο οι άλλες, απ' ό,τι έχω διαβάσει.Αυτά αν ψάχνεις κάτι όσο το δυνατόν καλύτερο. Γιατί γενικά είναι μια χαρά ψύκτρα. Και μιλάμε για μικροδιαφορές έτσι; Nαι αλλα και η thors hammer δεν εχει Direct Heatpipes;
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Έχει, αλλά έχει και διαφορετικό σχεδιασμό. Τι να σου πω τώρα.. εγώ σου λέω τι έχω διαβάσει, ο caution προφανώς τα λέει από πρώτο χέρι. Το σίγουρο είναι ότι όλες αυτές είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Τώρα αν ψάχνεις για το καλύτερο.. κάπως δύσκολο να το βρεις. Εγώ με τη Megahalems έχω δει διαφορά σε σχέση με τη (θεόστραβη) TRUE 120 που είχα πριν. Τώρα αν είναι καλύτερο το σφυρί, δεν το γνωρίζω από πρώτο χέρι.
pabou13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ok thanks, ησουν κατατοπιστικοτατος Μαλλον θα καταληξω στο σφυρι με δυο ανεμιστηρια σε push n pull..
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 O caution κάτι θα ξέρει σχετικά μ' αυτό που αναφέρει για το σφυρί και τους διπύρηνους. Αν τώρα αναβαθμίσεις πλατφόρμα κάποτε, ποιος ξέρει..
outlaw star Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ok thanks, ησουν κατατοπιστικοτατος Μαλλον θα καταληξω στο σφυρι με δυο ανεμιστηρια σε push n pull.. να προσέξεις να μην έχεις πρόβλημα χώρου,το οποίο είναι πολύ πιθανό αν έχεις όλα τα slot των μνημών πιασμένα...και εγώ ψηνομαι άσχημα για τη thor's αλλά δε ξέρω αν θα χωράει ρε γαμώτο έστω και αν τη βάλω σε διάταξη με τον ανεμιστήρα απο κάτω
hackos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 πολύ καλές αυτές αλλά προτέινω της cooler master ή thermaltake ή zalman Να μερικές http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650738 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806327 και φυσικά δε μπορεί να είναι άλλο από το hyper! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806720 (ειναί λιγο τσιμπιμένο και δε ξέρω άμα χοράει στο κουτί )
le_bron Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Εγω παντως με την s1283 εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. Τα 4ghz τα ειχε ανετα ο Ε8400. Τα αξιζει τα λεφτα της πιστευω.
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Παίζει ρόλο και το κομμάτι όμως εκτός από την ψύξη. Αλλά γενικά είναι καλή η S1283.
pabou13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 To μονο που με προβληματιζει με την thor's hammer ειναι το θεμα με τις μνημες, διοτι στις δικες μου (2χ2gb) φοραω αυτο..
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Άλλος με P5Q (έστω και -E) και πρόβλημα με το χώρο; Στην P5Q-E υπάρχει περισσότερος χώρος απ' ότι στην απλή P5Q μεταξύ ψύκτρας και ram slots, αλλά με το συγκεκριμένο ματζαφλάρι δεν ξέρω τι παίζει. Περά απ' αυτό όμως, θεωρείς πως είναι αναγκαίο; Σε τι συχνότητα τις τρέχεις τις μνήμες;
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Και χωρίς αυτό δεν τρέχουν σε αυτή τη συχνότητα; Ή το έχεις επειδή ΜΠΟΡΕΙΣ; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.