Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα για socket 775

S3ducer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα συνδεονται οσο ανεβαινουν τα rpm ανεβαινουν κ τα cfm.Αυτο το λεω με σιγουρια γιατι οταν αλλαξα το πισω ανεμιστηρα του κουτιου π γυρναγε στα 2000rpm με εναν που γυρναγε στα 1000 ολα τα εξαρτηματα του υπολογιστη ειχαν ανεβει 2-3°C βαθμους

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα orb της thermaltake ειναι πολυ cool εμφανισιακα κ τα db,rpm,cfm ειναι πολυ καλα αλλα απο οτι βλεπω ειναι ολα με βιδες.Δεν γινεται να αλλαξω τις βιδες με τα push pins?

Δημοσ.

Δεν αξίζουν οι συγκεκριμένες imho..

Υπάρχουν σίγουρα καλύτερες προτάσεις. Το θέμα είναι να δεις αν χωράνε στο κουτί σου.

Το σύστημα με τις βίδες για ποιο λόγο σε χαλάει ακριβώς; Είναι καλύτερο απ' αυτό με τα clips πάντως.

Δημοσ.

Όντως. Αν είναι τόσο πρόβλημα για 'σένα, μπορούμε να δούμε κάτι άλλο.

Κάνε την καλή όμως και μέτρα την απόσταση μεταξύ της μητρικής και του πλαϊνού του κουτιού σου για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε.

Δημοσ.

Πάντως το σύστημα με τα push n pins είναι πολύ σπαστικό άσε που δεν πατάει και όσο πρέπει η ψύκτρα,εγώ στην δικιά μου s1284C πήγα και πήρα crossbow για να βιδώνει...

Δημοσ.

Δεν υπαρχει προβλημα ξερω να λυσω την μητρικη αφου το εχω ξανα κανει στο παρελθον οταν πηρα καινουρια κ γενικα εχω λυσει τα παντα αφου το μονο π εχει μεινει απο το παλιο μου pc ειναι το κουτι :-D.Τωρα κ για την αποσταση π λες απο την μητρικη μεχρι το πλαινο του κουτιου δεν υπαρχει προβλημα χωραει αλλο ενα ανεμιστιρακι απο πανω το μονο προβλημα ειναι οτι το ανεμιστιρακι ειναι κοντα στο τροφοδοτικο αλλα κ αυτο πιστυεω οτι ειναι ενταξει γιατι ειχα βαλει ενα αρκετα μεγαλο ανεμιστιρακι στο παρελθον κ το επερνε μια χαρα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:13 ----------

Δηλαδη το συστημα με τις βιδες ειναι πιο αποδοτικο?Αν ειναι προτινετε μου κ καποια ψυκτρα με βιδες. Απο e-shop παντα

Δημοσ.

Καλά με τις βίδες 2-3 βαθμούς διαφορά θα δεις.

Πάντως σκέψου το για πλαίσιο έχεις καλυτερες επιλογές,το e-shop δεν έχει καθόλου ποικιλία σε ψύκτρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...