S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αυτα συνδεονται οσο ανεβαινουν τα rpm ανεβαινουν κ τα cfm.Αυτο το λεω με σιγουρια γιατι οταν αλλαξα το πισω ανεμιστηρα του κουτιου π γυρναγε στα 2000rpm με εναν που γυρναγε στα 1000 ολα τα εξαρτηματα του υπολογιστη ειχαν ανεβει 2-3°C βαθμους
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αυτα συνδεονται οσο ανεβαινουν τα rpm ανεβαινουν κ τα cfm. Δεν πάει έτσι, παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο..
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Τα orb της thermaltake ειναι πολυ cool εμφανισιακα κ τα db,rpm,cfm ειναι πολυ καλα αλλα απο οτι βλεπω ειναι ολα με βιδες.Δεν γινεται να αλλαξω τις βιδες με τα push pins?
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ολα τα orb που εχει το e-shop μ αρεσουν αλλα αυτο π με χαλαει ειναι το συστημα με τις βιδες
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν αξίζουν οι συγκεκριμένες imho.. Υπάρχουν σίγουρα καλύτερες προτάσεις. Το θέμα είναι να δεις αν χωράνε στο κουτί σου. Το σύστημα με τις βίδες για ποιο λόγο σε χαλάει ακριβώς; Είναι καλύτερο απ' αυτό με τα clips πάντως.
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν πρεπει να λυσω την μητρικη για να βαλω το συστημα με τις βιδες?
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Όντως. Αν είναι τόσο πρόβλημα για 'σένα, μπορούμε να δούμε κάτι άλλο. Κάνε την καλή όμως και μέτρα την απόσταση μεταξύ της μητρικής και του πλαϊνού του κουτιού σου για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε.
d3m0n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πάντως το σύστημα με τα push n pins είναι πολύ σπαστικό άσε που δεν πατάει και όσο πρέπει η ψύκτρα,εγώ στην δικιά μου s1284C πήγα και πήρα crossbow για να βιδώνει...
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν υπαρχει προβλημα ξερω να λυσω την μητρικη αφου το εχω ξανα κανει στο παρελθον οταν πηρα καινουρια κ γενικα εχω λυσει τα παντα αφου το μονο π εχει μεινει απο το παλιο μου pc ειναι το κουτι .Τωρα κ για την αποσταση π λες απο την μητρικη μεχρι το πλαινο του κουτιου δεν υπαρχει προβλημα χωραει αλλο ενα ανεμιστιρακι απο πανω το μονο προβλημα ειναι οτι το ανεμιστιρακι ειναι κοντα στο τροφοδοτικο αλλα κ αυτο πιστυεω οτι ειναι ενταξει γιατι ειχα βαλει ενα αρκετα μεγαλο ανεμιστιρακι στο παρελθον κ το επερνε μια χαρα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:13 ---------- Δηλαδη το συστημα με τις βιδες ειναι πιο αποδοτικο?Αν ειναι προτινετε μου κ καποια ψυκτρα με βιδες. Απο e-shop παντα
d3m0n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καλά με τις βίδες 2-3 βαθμούς διαφορά θα δεις. Πάντως σκέψου το για πλαίσιο έχεις καλυτερες επιλογές,το e-shop δεν έχει καθόλου ποικιλία σε ψύκτρες.
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 To πλαισιο εχει υποκαταστηματα μονο στην αθηνα?
Hirundo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 http://corporate.plaisio.gr/CorporateShops.aspx?show=Shops.Main
d3m0n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Τα περισσότερα είναι στην Αθήνα αλλά στέλνουν σε όλη την ελλάδα...
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ρε τους αλητες δν εχουν ανοιξει στη Χαλκιδα.Εχω αυτη στην ακρη,την ειχα παρει περυσι αλλα τοτε δεν ηξερα πως μπαινει το συστημα με τις βιδες.Αξιζει να την βαλω? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650649
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.