S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Επειδη θελω να αλλαξω την stock ψυκτρα της intel κ να βαλω καποια αλλη για να πετυχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες.Αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιες κ συγκεκριμενα απο e-shop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hirundo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πόσα χρήματα διαθέτεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 30-35 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Για ποιόν cpu μιλάμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Intel core 2 duo E7500 2.93Ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Xigmatek-S1283 Και αν υπάρχει περιορισμός ύψους ελέω case: Xigmatek-S983 edit:Δέν μπορώ να μήν γελάω με το οξύμωρο της υπόθεσης,που ψάχνουμε για καλύτερες ψύκτρες όταν χειμωνιάζει (συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S1284-Big-Scorpion-CAC-SXHH4-U01.htm Με λίγο τσιμπημένο budget,αν είναι από πλαίσιο πειράζει;; Είναι πολύ καλή ψύκτρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Απο e-shop αν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hirundo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αυτή έρχεται στα 33 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805019 και το review της http://www.elitebastards.com/?option=com_content&task=view&id=674&Itemid=27 Πες μας και ποιό κουτί έχεις να δούμε αν χωράει η ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αυτη ειναι με το συστημα με τις βιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αν αναφέρεσαι στις Xigmatek,οχι,είναι με push pins και πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά το bracket.Γυρω στα 7 ευρώ κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hirundo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Εάν λες για αυτή που σου πρότεινα εγώ έχει push-pins και δεν χρειάζεται να βγάλεις τη μητρική,ενώ ο ανεμιστήρας έχει λαστιχένιες βίδες.Πάντως σκέψου και την αγορά από το πλαίσιο γιατί οι ψύκτρες που προτάθηκαν είναι καλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S3ducer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αυτη που μ προτεινες hirundo μου φενετε καλη αλλα βλεπω οτι τα μεγιστα rpm της ειναι 1500 ενω η stock π εχω τωρα γυρανει στα 2000.Θα την ριξει την θερμοκρασια η θα την ανεβασει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hirundo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Το σημαντικό είναι τα cfm όχι οι στροφές Επίσης αν είδες στο review η δοκιμή έγινε σε i7 και δεν τα πήγε και άσχημα(σε σχέση με την stock ψύκτρα βέβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 edit:Δέν μπορώ να μήν γελάω με το οξύμωρο της υπόθεσης,που ψάχνουμε για καλύτερες ψύκτρες όταν χειμωνιάζει (συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου) Και εμένα μου έχει μπει το μικρόβιο να αλλάξω ψύκτρα χειμωνιάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.