klainmaingr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν. Όσοι δεν το έχετε φάει ακόμα.... ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ Τo fw είναι ανιχνεύσιμο και δεν σηκώνει συζήτηση αυτό. ΜΗΝ ελπίζετε οτι θα την γλυτώσετε... ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση. Γλυτώστε το install και το signed περιεχόμενο σας. YOU HAVE BEEN WARNED απο την αρχή του wave. Μην ξεγελιέστε επειδή είστε ακόμα online. Είναι απλά θέμα χρόνου.
avpap75 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν.Όσοι δεν το έχετε φάει ακόμα.... ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ Τo fw είναι ανιχνεύσιμο και δεν σηκώνει συζήτηση αυτό. ΜΗΝ ελπίζετε οτι θα την γλυτώσετε... ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση. Γλυτώστε το install και το signed περιεχόμενο σας. YOU HAVE BEEN WARNED απο την αρχή του wave. Μην ξεγελιέστε επειδή είστε ακόμα online. Είναι απλά θέμα χρόνου. Απόλυτο δίκιο έχεις φίλε μου. Μόλις έφαγα το ΜΠΑΝΑΚΙ μου, αν και έπαιζα μόνο original αλλά σε φλασαρισμένη (δυστυχώς) με 1.6 FW κονσόλα. Επιβεβαιώνω πως τρέχει λογισμικό της Microsoft που ανιχνεύει το Firmware και αποκλείει αυτόματα όποια κονσόλα βρεθεί. Κρίμα τα λέφτα που έδωσα βασικά γιατί δεν έχω παίξει παρά δύο κόπιες μόνο σε ένα χρόνο που την έχω. Αλλά δεν βαριέσαι πάω για καινούργια και αυτή για πούλημα!
Cygnus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Να υποθέσω ότι η λύση του "περνάω όλα τα game profiles στη memory unit και κάνω φορματ τον σκληρό" είναι επίσης άσκοπη;
Cygnus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ωραία.... Υποθέτω επίσης το ακόλουθο σενάριο: - δεν το συνδέω στο ιντερνετ για να αποφυγω (αν δεν το έχω φάει μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα παραπάνω) το μπάνιο - βγαίνει το update και λογικά δεν το κάνω - τα νέα παιχνίδια μου ζητάν το update για να παίξουν Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα;
avpap75 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ωραία....Υποθέτω επίσης το ακόλουθο σενάριο: - δεν το συνδέω στο ιντερνετ για να αποφυγω (αν δεν το έχω φάει μέχρι στιγμής σύμφωνα με τα παραπάνω) το μπάνιο - βγαίνει το update και λογικά δεν το κάνω - τα νέα παιχνίδια μου ζητάν το update για να παίξουν Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα; Κάπως έτσι. Εγώ είχα να βάλω κόπια 2 μήνες περίπου και έφαγα μπανάκι. Οπως καταλαβαίνεις τρέχει αναγνωριστικό Firmware και μπανάρι με κάποιο κώδικα, τυχαία κονσόλες. Μάλλον τελικά δεν θα την γλυτώσει κανένας, όσο μπαίνει στο Live.
Cygnus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Επανεγκατάσταση original firmware δεν παίζει;
BaNcU Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 τώρα με το ban wave , εμείς που σκοπεύουμε να αγοράσουμε XBOX 360 να περιμένουμε για updates ( σωστά δεν τα λέω ; ! ) ή να συνεχίσω να παίζω λίγο στην κονσόλα του αδερφού μου ( PS3 ) ; ( εννοείται ότι ενδιαφερόμαστε για flashάρισμα ) Thanks !
avpap75 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Επανεγκατάσταση original firmware δεν παίζει; Και εγώ το σκέφηκα, αλλά μάλλον τρέχει λογισμικό που ανιχνεύει αλιωμένες κονσόλες και σημειώνει firmware. Οπότε αργά η γρήγορα το τρώς το 'μπάνιο" σου. Δεν νομίζω τελικά πως υπάρχει η δυνατότητα να την γλυτώσει κάποιος, αφού η Microsoft παίζει μπάλα στο γήπεδο της και έχει αποφασίσει να την κερδίσει την μάχη. Απλά επιβεβαιώνεται ότι τόσο καιρό ανεχότανε τις καταστάσεις και μόλις ήρθε η ώρα να πράξει, το έκανε και μάλιστα με επείδειξη ισχύως! Μπράβο της από μένα, αλλά θα ήθελα να μπάναρε και τις χώρες που απαγορεύετε το LIve, έτσι για να παίζετε το παιχνίδι δίκαια!
telegamesvg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Mολις πηρα και εγω το μπανιο μου .. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μπαναραν εμενα που δεν παιζω πολυ,ενω τον γιο μου που λιωνει δεν τον εχουν μπαναρει ..............ακομη ! Tελικα το εφαγε το ban και ο υιος !!! Μαλλον τερμα το xbox360 για εμας . PS3 exclusives και τα υπολοιπα στο PC
Cygnus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Τελευταία ερώτηση..Δεν τρώς μπάνιο ενώ είσαι offline; λογικά; ε;
avpap75 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Τελευταία ερώτηση..Δεν τρώς μπάνιο ενώ είσαι offline; λογικά; ε; Όχι βέβαια, αλλά αν είναι να μείνεις offline τότε,το μόνο που κερδίζεις είναι η εγκατάσταση στο σκληρό δίσκο.
Cygnus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ούτως ή άλλως το θέμα μου δεν ήταν ποτέ το LIVE και το online gaming..Τα updates με ενδιαφέρουν
afentiko7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Παίζει δλδ να μπαναριστούμε (ο σκληρός δλδ) και οι offlineάδες αν βάλουμε κάποιο παιχνίδι μελλοντικά που έχει μέσα update? Εχουν αναφερθεί τέτοιες περιπτώσεις?
klainmaingr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Άγνωστο ακόμα. Θα είναι εντελώς σταλινικό και κόντρα στο TOU κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.