Προς το περιεχόμενο

ban wave 2009 xbox live

amvrosiusd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και όλοι οι παίκτες live είναι 20.000.000

εγώ τελικά κατάλαβα ότι αν η microsoft θέλει, μπορεί να βρει τις mod κονσόλες ότι κόλπο και αν κάνουμε εμείς...

Δημοσ.

Και εδω η ειδηση στα Ελληνικα απο το in.gr http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1073845&lngDtrID=252.

Παντως προσωπικα εξακολουθω να πιστευω πως δεν μπορουν να ανιχνευσουν ολες τις κονσολες και εξαρταται παντα και απο το δισκακι που βαζεις μεσα και αν το ετρεξες νωριτερα απο την επισημη κυκλοφορια του.Ειδαλως θα ειχαν πεταξει πολυ περισσοτερο κοσμο εκτος δικτυου.

Βεβαια πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος κανεις για να πει οτι ποτε δεν ετρεξε καποιο δισκακι στην κονσολα πριν την επισημη κυκλοφορια του ή οτι οσα εβαλε στη κονσολα μεχρι τωρα ηταν ολα πανομοιοτυπα αντιγραφα στον ελεγχο του abgx αλλα δε θα πρεπει να ξεχναμε οτι ακομα και 1 φορα να γινει στα τοσα δισκακια που τρεχει καποιος ειναι αρκετη για να εχει αποδειξη η εταιρεια οτι η κονσολα ειναι πειραγμενη.

Δημοσ.
Περίπου 600.000 έχουν φάει το ban σύμφωνα με το bbc

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8354166.stm

Online reports suggest that as many as 600,000 gamers may have been affected.

Μπράβο το bbc. Το online report είναι ένας λιωμένος hentaiτζής στο xboxscene ο οποίος έγραψε στο blog του οτι έχει ένα φίλο που είναι στο τηλεφωνικό κέντρο της m$ και του είπε ότι του είπε...

ΤΡΟΜΕΡΕΣ πληροφορίες το bbc. Insider όχι άστεια... Ά ρε ίντερνετ ;p

Δημοσ.

Μα είναι οτι νά'ναι.

Και γώ μπορώ να βγώ να πώ οτι ο ξάδερφος μου δουλεύει στην ασφάλεια της m$ και μου είπε οτι όταν ανοίξεις ένα φλαγκαρισμένο 360 θα ξεκινήσει ο αρμαγεδών. Θα με βγάλουν στο bbc? Τι να πώ..

Δημοσ.

ΑΠΟΡΙΑ:

Έχω ένα ΧΒΟΧ 360 μερικών μηνών το οποίο δεν το έχω πειράξει.

Να εγκαταστήσω το νέο update πριν το "πειράξω" ή υπάρχει περίπτωση να μου το κλειδώσει χωρίς να μπω ξανά online;

Θα συνδεθώ μόνο για το update, οnline δεν πρόκειται να μπω ξανά, απλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να μου κλειδώσει την αντιγραφή στον δίσκο.

Δημοσ.
Ε αφου λιγες μερες μεινανε για το update περιμενε λιγο και μετα αμα θες το φτιαχνεις.

πότε είναι το update?

θα έχει τίποτε σημαντικό;

Δημοσ.

Mολις πηρα και εγω το μπανιο μου ..

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι μπαναραν εμενα που δεν παιζω πολυ,ενω τον γιο μου που λιωνει δεν τον εχουν μπαναρει ..............ακομη !

Δημοσ.

Το PSN είναι G T P!!! Ούτε ένα σωστό παιχνίδι δε μπορώ να κάνω. Στα μισά με πετάει! Και δεν σηκώνω και κουβέντα επί του θέματος, αφού έχω δοκιμάσει πάνω στην ίδια γραμμή, και τα δύο με Ethernet το ίδιο παιχνίδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...