Προς το περιεχόμενο

ban wave 2009 xbox live

amvrosiusd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι?

Φλασαρισμενη αλλα δεν εχω γραφτει ακομα στο Live, δεν την εχω βαλει καν δικτυο(ειναι πολυ καινουρια), παιζει να γλυτωσω αν περιμενω μερικες μερες?

ΥΓ. Αν και εδω που τα λεμε, δεν ειμαι τρελα πορωμενος με το Live ρε μαγκες. Προφανως εσεις ξερετε καλυτερα γιατι παιζετε χρονια, εγω τωρα πηρα και να πω την αμαρτια μου, και με φιλους που παιζουμε, μονο απο κοντα. Να του βαζεις του αλλου γκολ να τον εχεις εκει διπλα να του την λες στην μαπα. Ισως και οτι 30αρισαμε πια και δεν μας καιει το να παιξουμε Online...Αντε κανα CoD στο pc και τετοια μου αρεσει να παιζω Online.

Δεν λεω κατι για το Online του XBOX απλα ρωταω αν το χαιρεστε περισσοτερο απο το PC σας...

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η λυση ειναι η εξης :

360 για τα 10αδες παιχνιδια του κιλου που θα παιξεις 30 ωριτσες και δεν αξιζουν το 60ευρο καθως και για να δοκιμαζεις μερικα υποτιθεται καλα, και μετα οτι αξιζει σε online το παιρνεις στο ps3 που ειναι και δωρεαν το online (ελπιζοντας βεβαια οτι εχουν βελτιωθει σε σχεση με παλιοτερα οι online υπηρεσιες του, γιατι δεν εχω ασχοληθει προσφατα).

Δηλαδη κατεβασε 10 παιχνιδακια το μηνα και παιξτα στο μπαναρισμενο xbox σου, κανε το χαβαλε σου με τους φιλους σου με τα ραλακια τα beat'm'up κλπ offline, και παρε το fifa, το cod, ή οποιο αλλο αξιζει αυθεντικα στο ps3 και παιξε online...

Εσυ gherudos, οσο και να εχεις δικιο σε καποια πραγματα που λες (οπου οντως λενε παπαριες οι υπολοιποι) το χανεις οταν γινεσαι ομοιος τους, ο φανμποισμος σου δεν εχει οριο... και καλυτερα μη συμβουλευεις τον κοσμο να δωσει 235 ευρω για το 40αρι ps3 που ειναι προπερσινο και υποτιθεται το ξεστοκαρουν (υποτιθεται γιατι επρεπ ενα το δινουν 200 και κατω) αντι να δωσει 265 για το slim... Δηλαδη καις ανθρωπους μονο και μονο για να το παρουσιασεις οσο φτηνοτερο γινεται... Και μετα μη μου λες για Bluray οταν το 40αρι που προτεινεις δεν εχει καν bitstream audio... Λοιπον φτανουν οι υπερβολες...

Fanboy δεν είμαι μην κολλάς ταμπέλες,έχω και τις 2 κονσόλες και ξέρω από πρώτο χέρι τα καλά και τα κακά της κάθε μίας,το 40άρι είναι η πιο φθηνή λύση,επίσης κάποιοι ενδιαφέρονται για τη λειτουργία Other-OS που δεν υπάρχει στα slim.

Δημοσ.

και κατι αλλο ποιος χεστηκε για το bitstream audio, στο dts hd kai dolby hd. Το pcm λιγο σας παφτει? δηλαδη ολοι εχετε ενισχυτές onkio και τρελα 7.1 ηχεια και δεν ξερω γω τι αλλο και ζορίζεστε...

Δημοσ.

Νομίζω έχουμε ξεφύγει απο την ουσία. Πρέπει να μιλάμε για κονσόλες, όχι για media players με 7.1 και δεν ξέρω γω τι άλλο. Το Xbox 1 είχε το XMBC, αλλά το PS2 το είχε κάνει σκόνη.

Δημοσ.
και κατι αλλο ποιος χεστηκε για το bitstream audio, στο dts hd kai dolby hd. Το pcm λιγο σας παφτει? δηλαδη ολοι εχετε ενισχυτές onkio και τρελα 7.1 ηχεια και δεν ξερω γω τι αλλο και ζορίζεστε...

χεστηκε, αυτος που χεστηκε και για το Bluray....γιατι με τη λογικη σου και αυτο πολυτελεια ειναι...

Δημοσ.

το κανα το κρυο μπανιο κ εγω...τελικα αυτο το abgx ολο εφε ηταν κ απο ουσια τπτ...χαχα...τα archievment σρα κλειδωνουν τελικα ρε παιδια...???

Δημοσ.

lol...εγω μεχρι χτες δεν ειχα φαει μπαν....δε ξερω...βσκ πιστευω δεν αξιζει να μπω(γιατι λογικα το εχω φαει ηδη....)θα δοκιμασω αν ειναι αργοτερα(1-2 βδομαδες)....

Δημοσ.

έφαγα και εγώ BAN το αστείο όμως είναι ότι εγώ έχω 2 φλασηαρισμενες. ε λοιπόν στην μια ήταν που έπαιζα περισσότερο και έβαζα τις copies όπως νάνε και ότι νάνε αβέρτα μέσα και μονταρισμένο σκληρό δίσκο κλπ, και αντί για αυτήν το BAN το έφαγα στην άλλη κονσόλα που την ειχα για δευτερη και αντε να την ανοιγα 1 φορα το μηνα. και απλά σήμερα μπήκα να δω αν έχει φάει BAN.

Δημοσ.

Με το φλας δινεται η δυνατοτητα να πεζουμε σχεδον δωρεαν οποιο παιχνιδι θελουμε που κανονικα κοστιζει 60-70 ευρω όμως αυτο δε σημαινει οτι επειδη μας εχει γινει συνηθεια να βαζουμε οποιο δισκακι θελουμε μεσα και να το παιζουμε ανετα δε θα πρεπει και να προσεχουμε.

Ξερω αρκετο κοσμο που επεζε το νεο call of duty πριν κυκλοφορησει ενω ηξερε οτι αυτο ισοδυναμει σχεδον με βεβαιο μπαν.

Ας μη τα θελουμε ολα δικα μας.Μην βαζετε στην κονσολα ουτε οταν ειστε οφλαιν παιχνιδι πριν την επισημη κυκλοφορια του.Το μηχανημα κραταει αρχειο με ημερομηνια που εχετε παιξει το καθε παιχνιδι και οταν μπει ονλαιν μπορει η microsoft να το δει.

Αν το ειχατε οριτζιναλ θα το πεζατε πριν την επισημη ημερομηνια του;

Ο λογος που αφηνουν να διαρευσει ενα παιχνιδι τοσο νωρις ολες αυτες οι εταιρειες δεν ειναι γιατι ειναι χαζες αλλα μπορουν να βλεπουν με αυτο το τροπο ποιος το εχει σε αντιγραφο.

Επισης για το abgx.Εχω ενα φιλο που παντα μου ελεγε οτι τσεκαρε τα παιχνιδια πριν τα βαλει στη κονσολα ομως τελικα διαπιστωσα οτι το μονο που τσεκαρε ηταν να του βγαζει το μυνημα stealth passed ενω το σωστο ειναι να γινεται και crc verified δηλαδη να μην χρειαζεται patch.Πολλα απο αυτα που κυκλοφορουν για να μην πω τα περισσοτερα ειναι unverified στον ελεγχο του προγραμματος...

Δημοσ.

Από τα Polls που διεξάγονται σε διάφορα forum στο internet, γίνεται ξεκάθαρο οτι οι μόνοι που δεν τρώνε ban είναι αυτοί που δεν έχουν moddarei την κονσόλα τους. Έπαιζες δεν έπαιζες κάποιον παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του, έκανες δεν έκανες έλεγχο με το ABGx, δεν έχει καμία σημασία σχετικά με το αν θα μπαναριστείς ή όχι.

Δημοσ.

αυτο που ειπε 1 παιδι σε ενα αλλο φορουμ ειναι απο το μπαινετε να ελχεγχετε αν εχετε φαει μπαν και να χασετε τη δυνατοτητα εγκαταστασης,καλυτερα περιμενε 1-2 δρομαδες και παρτε τοτε στην m$ να πειτε και καλα οτι σας χαλασε το xbox και αν σας καλυπτει η εγγυηση...λογικα αν εχει μπαναριστει θα σας που πως οχι...(νομιζω οτι και μεσω ιντερνετ μπορεις να τσεκαρεις ποσο σου εχει μεινει απο την εγγυηση...)

Δημοσ.

Πάντως αν μπαναριστείς και απλά περιμένεις για να πάρεις άλλη κονσόλα και να την ξαναφλασάρεις και μετά να μπεις πάλι live, τότε δεν πρέπει να παίξεις και να κάνεις save στην μπαναρισμένη μέχρι να πάρεις την άλλη. Αν έκανες save στην μπαναρισμένη και έχεις προχωρήσει κάποια παιχνίδια, όταν πας να βάλεις τον σκληρό στην καινούρια, όλα τα save που έχεις κάνει θα είναι corrupted και θα πρέπει να τα κάνεις από την αρχή. Οπότε πάω να πάρω άλλη κονσόλα καινούρια, θα παίζω offline κανά 10ημερο για να κάνω save κανονικά στην καινούρια και κατά τις 20 Νοέμβρη θα μπω πάλι Live με την νέα κονσόλα και βλέπουμε...

Υ.Γ. Call of duty mw2 δεν έπαιξα αλλά το έφαγα το ban. Δεν παίζει ρόλο το παιχνίδι. Η MS βλέπει τα firmware και banάρει όποτε θέλει. Τέλος...Επίτηδες το κάνει. Σε βάζει στην λίστα για ban από την αρχή, και σε banarei μετά από 1,5-2 χρόνια περίπου. Δεν με νοιάζει. Προτιμώ να δίνω ένα 70αρι κάθε 1,5 χρόνο. Δεν τρέχει και τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...