Socratis_g Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ενώ το xbox είναι ποιο αθόρυβο; Είτε είναι το παιχνίδι στο δίσκο είτε το διαβάζει απτό δισκάκι σαν hovercraft κάνει. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!! εχω jasper kai τα παιχνίδια τρέχουνε από το σκληρο. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
papahlamidas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 η κρισιμη ερωτηση ειναι:Ξαναπαιρνουμε χβοχ και το εχουμε αφλασαριστο , για ονλαιν με ενα - δυο παιχνιδια COD6 κτλ ή παιρνουμε ενα ps3 και εκει ενα 2 αυθεντικα , αλλα εχεις δωρεαν ονλαιν και θα μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια που θα βγουν? Το ps3 υποστηριζει chat στα παιχνιδια? Στο ps3 προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις chat με φίλους εκτός τον παιχνιδιών. Και εγώ για Ps3 σκεφτόμουν αλλά δεν το κάνω μιας και κάνει 300 ευρώ και το Arcade xbox 160. Άσε που έχω και πόσους φίλους στο 360 που παίζουμε. Πάντως 2 παιχνίδια καινούργια που πείρα βγήκαν 120 ευρώ!!! Με άλλα 30 ευρώ και έπαιρνα ένα arcade και το φλάσαρα.
Whiteyez Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!! εχω jasper kai τα παιχνίδια τρέχουνε από το σκληρο. ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Sorry αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, δεν έχω δει xbox που να είναι αθόρυβο.
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γιατί λέτε παπαριές δν μπορώ να καταλάβω,δεν υπάρχει PS3 που να κάνει θόρυβο,αν το PS3 σου κάνει θόρυβο είναι γιατί έχει πιάσει σκόνες,κάνουμε κι ένα fan test που και που για να βγάλει έξω όλη τη σκόνη έτσι;Επίσης δεν υπάρχει αθόρυβο ΧΒΟΧ,η φασαρία που κάνει με έκανε να αγοράσω σκληρό δίσκο για να παίζω από εκεί τα παιχνίδια μου.Επίσης το PS3 δεν κάνει 300Ε κύριοι,από 235E http://skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?keyphrase=ps3 επίσης υπάρχει και text/video chat και υποστηρίζεται από όλα τα παιχνίδια,in game XMB κανένας;;;; Αν αναλογιστείς ότι στα 235Ε έχεις δωρεάν live,καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια,bluray και media server που δεν είναι της πλάκας και wi-fi από μαμά έναντι των 240E για XBOX 360+HDD+Live(θες και wireless? δώσε άλλα 60Ε ενώ το PS3 το έχει δωρεάν) για 1 χρόνο και φόβος κ τρόμος μην φάς ΒΑΝ ή χαλάσει τότε πάς για PS3.
kratistos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δωρεάν live,αλλά όχι παρόμοιας ποιότητας,καλύτερα αποκλειστικά....(σηκώνει πολύ κουβέντα) blueray με αφήνει αδιάφορο,(τα κατεβάζω) όπως και το wireless του 360,φόβος και τρόμος ;; όχι δα 3 χρόνια έχω την κονσόλα,τα 2,5 φλασαρισμένη,έχω περίπου 100 τίτλους κοπι,και καμια 15αριά αυθεντικά....για να κάνω τον υπολογισμό....100*60euro περίπου=6000 euro ....περισσότερα από την προκαταβολή που έδωσα για το ceed .....τράμπα το παλιό δίνω και ένα κατοστάρικο και πάμε γι άλλα.....
Tilemaxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι, έπεσαν στα χέρια μου μερικά 48ώρα trials XBL, όταν βάζω το καθένα, ο συνόλικος τους χρόνος προστίθεται στον λογαριασμό μου? Η πρέπει πρώτα να λήξει το ένα για να προστεθεί ο χρόνος του άλλου?
Whiteyez Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γιατί λέτε παπαριές δν μπορώ να καταλάβω,δεν υπάρχει PS3 που να κάνει θόρυβο,αν το PS3 σου κάνει θόρυβο είναι γιατί έχει πιάσει σκόνες,κάνουμε κι ένα fan test που και που για να βγάλει έξω όλη τη σκόνη έτσι;Επίσης δεν υπάρχει αθόρυβο ΧΒΟΧ,η φασαρία που κάνει με έκανε να αγοράσω σκληρό δίσκο για να παίζω από εκεί τα παιχνίδια μου.Επίσης το PS3 δεν κάνει 300Ε κύριοι,από 235Ehttp://skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?keyphrase=ps3 επίσης υπάρχει και text/video chat και υποστηρίζεται από όλα τα παιχνίδια,in game XMB κανένας;;;; Αν αναλογιστείς ότι στα 235Ε έχεις δωρεάν live,καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια,bluray και media server που δεν είναι της πλάκας και wi-fi από μαμά έναντι των 240E για XBOX 360+HDD+Live(θες και wireless? δώσε άλλα 60Ε ενώ το PS3 το έχει δωρεάν) για 1 χρόνο και φόβος κ τρόμος μην φάς ΒΑΝ ή χαλάσει τότε πάς για PS3. Εγώ πάντως το σκέφτομαι να πάω πρός Sony μεριά (SONY PS3 SLIM 120 GB BLACK).
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δωρεάν live,αλλά όχι παρόμοιας ποιότητας,καλύτερα αποκλειστικά....(σηκώνει πολύ κουβέντα) blueray με αφήνει αδιάφορο,(τα κατεβάζω) όπως και το wireless του 360,φόβος και τρόμος ;; όχι δα 3 χρόνια έχω την κονσόλα,τα 2,5 φλασαρισμένη,έχω περίπου 100 τίτλους κοπι,και καμια 15αριά αυθεντικά....για να κάνω τον υπολογισμό....100*60euro περίπου=6000 euro ....περισσότερα από την προκαταβολή που έδωσα για το ceed .....τράμπα το παλιό δίνω και ένα κατοστάρικο και πάμε γι άλλα..... Έχεις PS3 φίλε μου;Πως μπορείς να λές ότι το Live δεν είναι παρόμοιας ποιότητας;Επειδή έχω και τις 2 κονσόλες σε πληροφορώ ότι το Live όσον αφορά το gameplay δεν έχει καμία διαφορά,όσον αφορά τις υπηρεσίες ότι έχει το 360 έχει και το PS3,με τη διαφορά ότι το in game XMB δεν συγκρίνεται με αυτό του 360 που είναι σαφώς χειρότερο.Επίσης το PS store είναι ανώτερο από το Marketplace καθώς είναι όλα ωραία και νοικοκυρεμένα και όχι ένα χάος όπως στο Marketplace,επίσης το menu του 360 είναι χαώδης,ενώ στο PS3 είναι όλα ωραία και νοικοκυρεμένα για μια ακόμη φορά και όχι ότι να ναι όπου να ναι.
tiniakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Γιατί λέτε παπαριές δν μπορώ να καταλάβω,δεν υπάρχει PS3 που να κάνει θόρυβο,αν το PS3 σου κάνει θόρυβο είναι γιατί έχει πιάσει σκόνες,κάνουμε κι ένα fan test που και που για να βγάλει έξω όλη τη σκόνη έτσι;Επίσης δεν υπάρχει αθόρυβο ΧΒΟΧ,η φασαρία που κάνει με έκανε να αγοράσω σκληρό δίσκο για να παίζω από εκεί τα παιχνίδια μου.Επίσης το PS3 δεν κάνει 300Ε κύριοι,από 235Ehttp://skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?keyphrase=ps3 επίσης υπάρχει και text/video chat και υποστηρίζεται από όλα τα παιχνίδια,in game XMB κανένας;;;; Αν αναλογιστείς ότι στα 235Ε έχεις δωρεάν live,καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια,bluray και media server που δεν είναι της πλάκας και wi-fi από μαμά έναντι των 240E για XBOX 360+HDD+Live(θες και wireless? δώσε άλλα 60Ε ενώ το PS3 το έχει δωρεάν) για 1 χρόνο και φόβος κ τρόμος μην φάς ΒΑΝ ή χαλάσει τότε πάς για PS3. Και εγώ για sony πάω!!!Ένα φιφα 10 με ενδιαφέρει μόνο για online? Το media stream στο ps3 υποστηρίζει mkv?
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Φυσικά και υποστηρίζει και μάλιστα και με εξωτερικούς αλλά και με εσωτερικούς υπότιτλους.Cell power baby,τις ίδιες ταινίες HD που πήγα να κάνω stream στο 360 μέσα σε 10 δευτερόλεπτα κολλούσαν ενώ στο PS3 μου παίζουν ανενόχλητα...
tiniakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μη μου πεις ότι μπορείς να κάνεις και αναζήτηση στους φακέλους του υπολογιστή, όχι όπως στο 360 που πρέπει να είναι σε συγκεκριμένο φάκελο? Φαντάζομαι ότι και τα avi παίζουν άνετα με εξωτερικούς υπότιτλους? Και το streaming γίνεται και lan και wlan υποθέτω? Με μπρίζωσες φίλε πάω για αγορά. Τα mkv τα παίζει και από τον σκληρό του? Πάντως έχεις δίκιο είναι αθόρυβο μη λέμε ότι θέλουμε.
gherudos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 tiniakos τα πάντα όλα φίλε μου,και hdd/cd/dvd/bluray drives θα βλέπει ακόμη από τον υπολογιστή σου lan/wlan ότι θές
kratistos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 tiniakos τα πάντα όλα φίλε μου,και hdd/cd/dvd/bluray drives θα βλέπει ακόμη από τον υπολογιστή σου lan/wlan ότι θές άντε βρε κερατά με έπεισες...αν μου φτιάχνει και καπουτσινάκι γλυκο....έφυγα αύριο για αγορά (humor)
Thrylos7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Η λυση ειναι η εξης : 360 για τα 10αδες παιχνιδια του κιλου που θα παιξεις 30 ωριτσες και δεν αξιζουν το 60ευρο καθως και για να δοκιμαζεις μερικα υποτιθεται καλα, και μετα οτι αξιζει σε online το παιρνεις στο ps3 που ειναι και δωρεαν το online (ελπιζοντας βεβαια οτι εχουν βελτιωθει σε σχεση με παλιοτερα οι online υπηρεσιες του, γιατι δεν εχω ασχοληθει προσφατα). Δηλαδη κατεβασε 10 παιχνιδακια το μηνα και παιξτα στο μπαναρισμενο xbox σου, κανε το χαβαλε σου με τους φιλους σου με τα ραλακια τα beat'm'up κλπ offline, και παρε το fifa, το cod, ή οποιο αλλο αξιζει αυθεντικα στο ps3 και παιξε online... Εσυ gherudos, οσο και να εχεις δικιο σε καποια πραγματα που λες (οπου οντως λενε παπαριες οι υπολοιποι) το χανεις οταν γινεσαι ομοιος τους, ο φανμποισμος σου δεν εχει οριο... και καλυτερα μη συμβουλευεις τον κοσμο να δωσει 235 ευρω για το 40αρι ps3 που ειναι προπερσινο και υποτιθεται το ξεστοκαρουν (υποτιθεται γιατι επρεπ ενα το δινουν 200 και κατω) αντι να δωσει 265 για το slim... Δηλαδη καις ανθρωπους μονο και μονο για να το παρουσιασεις οσο φτηνοτερο γινεται... Και μετα μη μου λες για Bluray οταν το 40αρι που προτεινεις δεν εχει καν bitstream audio... Λοιπον φτανουν οι υπερβολες...
The_Sheep Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 δεν ειναι κακο σαν τιμη....το μονο που με κραταει να μην παρω ειναι το χειριστηριο του. Οσες φορες παω σε ενα φιλαρακι για κανα fifa δεινοπαθώ με το χειριστηριο του ps3. Ειδικα αυτο το υλικο που εχουν επιλεξει για τα αναλογικα μετα απο λιγο χρονο γλυστραει παρα πολυ. Και τα triggers ειναι λιγο μικρα ..αλλα αυτα πανε και ερχονται, συνηθίζονται.Με το αναλογικο θα βγαλεις καλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.