timekeeper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Στο Xbox-Scene διάβασα σε ένα-δυο post ότι αν είχες κάνει backup την NAND πριν το ban και την επαναφέρεις, τότε η λειτουργία επανέρχεται. Βέβαια δεν είδα και πολύ ενθουσιασμό από τους υπόλοιπους χρήστες εκεί πέρα, οπότε το πιθανότερο να είναι μούφες. Ισχύει αλλά δεν είναι για τον μέσο χρήστη... Τώρα για το ψήσιμο που λες, το 360 χρησιμοποιεί eFuses. Δες εδώ τι λέει η ίδια η IBM που τα εφηύρε: "eFuse adds the equivalent of numerous tiny electrical fuses to each chip that, when combined with special onboard software, can allow the chips to alter their own internal circuitry to circumvent problems or increase their efficiency, IBM representatives said." Με λίγα λόγια μπορεί άνετα να σου αλλάξει τα φώτα στο hardware μέσω software. Τώρα, γιατί δεν το κάνει, είναι άλλη κουβέντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Κι εγω το λουστηκα το BANaki μου χτες βραδυ.Και η λαλακια ειναι οτι ειχα πληρωσει την golden 3 μερες πριν.Να πανε να @%#$!. σαν δεν ντρέπονται τα καθίκια να σε bannάρουν επειδή παίζεις τσάμπα Τωρα παω για PS3 ειναι και free το online gaming. free αλλά θα πληρώνεις τα games...κάνε ένα λογαριασμό πoιο σου βγαίνει πιο ακριβά Ασε που υπαρχει και τροπος να παρουμε FREE PS3. και μετά ξύπνησες
polakis21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το φαγα κι εγώ και ησύχασα... Το θέμα είναι τί κάνουμε τώρα. Ξαναφλασάρουμε άλλη καινούργια και μπαίνουμε Live καπάκια ή περιμένουμε?
Tilemaxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μην παραπονιέστε γιατί στην ουσία, εσείς είστε οι παράνομοι. Οπότε...
papahlamidas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το φαγα κι εγώ και ησύχασα... Το θέμα είναι τί κάνουμε τώρα. Ξαναφλασάρουμε άλλη καινούργια και μπαίνουμε Live καπάκια ή περιμένουμε? Εγώ έβαλα μπρος την αφλασάριστη και πήρα και γνήσιο το Fifa 2010 + COD MW2 (αύριο θα το έχω) και είμαι comple! Τουλάχιστον θα έχω να δοκιμάζω τα παιχνίδια offline στην banned. Καλύτερα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γενικά πάντως ΟΛΟΙ ήμαστε παράνομοι από την στιγμή που δεν δίνει το Live στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να μας είχε όλους μπαναρισμένους άλλο που δεν είναι χαζή για να το κάνει.
christos.p25 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ερώτηση: αν βάλουμε το καινούργιο dashboard update που θα βγει σε λίγες μέρες (manual και offline) υπάρχει περίπτωση για ban, ή πρέπει κάποιος να είναι online για να το φάει;
Tilemaxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εγώ έβαλα μπρος την αφλασάριστη και πήρα και γνήσιο το Fifa 2010 + COD MW2 (αύριο θα το έχω) και είμαι comple!Τουλάχιστον θα έχω να δοκιμάζω τα παιχνίδια offline στην banned. Καλύτερα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γενικά πάντως ΟΛΟΙ ήμαστε παράνομοι από την στιγμή που δεν δίνει το Live στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να μας είχε όλους μπαναρισμένους άλλο που δεν είναι χαζή για να το κάνει. Ξέρεις σε πόσες χώρες το Live υποστηρίζεται unofficial? Δεν την συμφέρει να το κάνει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:56 ---------- ερώτηση: αν βάλουμε το καινούργιο dashboard update που θα βγει σε λίγες μέρες (manual και offline) υπάρχει περίπτωση για ban, ή πρέπει κάποιος να είναι online για να το φάει; Μόνο αν μπείς online και κάνεις το update.
Socratis_g Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εγώ έβαλα μπρος την αφλασάριστη και πήρα και γνήσιο το Fifa 2010 + COD MW2 (αύριο θα το έχω) και είμαι comple!Τουλάχιστον θα έχω να δοκιμάζω τα παιχνίδια offline στην banned. Καλύτερα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Γενικά πάντως ΟΛΟΙ ήμαστε παράνομοι από την στιγμή που δεν δίνει το Live στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να μας είχε όλους μπαναρισμένους άλλο που δεν είναι χαζή για να το κάνει. το σκληρό δίσκο τον έβαλες κανονικά στην αφλασάριστη? του έκανες κανένα φορματ πριν?
timekeeper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Για να γίνει αυτό πρέπει να "διαρρεύσει" το dev-kit του 360 (όπως είχε γίνει και στο ΧΒΟΧ1) αλλά δεν το κόβω καθόλου πιθανό...
The_Sheep Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 η κρισιμη ερωτηση ειναι: Ξαναπαιρνουμε χβοχ και το εχουμε αφλασαριστο , για ονλαιν με ενα - δυο παιχνιδια COD6 κτλ ή παιρνουμε ενα ps3 και εκει ενα 2 αυθεντικα , αλλα εχεις δωρεαν ονλαιν και θα μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια που θα βγουν? Το ps3 υποστηριζει chat στα παιχνιδια?
Socratis_g Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 η κρισιμη ερωτηση ειναι:Ξαναπαιρνουμε χβοχ και το εχουμε αφλασαριστο , για ονλαιν με ενα - δυο παιχνιδια COD6 κτλ ή παιρνουμε ενα ps3 και εκει ενα 2 αυθεντικα , αλλα εχεις δωρεαν ονλαιν και θα μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια που θα βγουν? Το ps3 υποστηριζει chat στα παιχνιδια? το ps3 κάνει πολύ θόρυβο όταν παίζει. εχω την τελευταία εκδοση σε φατ που είχε βγει με τα 80 γίγα. ασε που στο site Lens of truth τα περισότερα παιχνίδια είναι πιο καλά στο Χβοχ
papahlamidas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 το σκληρό δίσκο τον έβαλες κανονικά στην αφλασάριστη? του έκανες κανένα φορματ πριν? Δεν του έκανα απολύτως τίποτα.
Whiteyez Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 το ps3 κάνει πολύ θόρυβο όταν παίζει. Ενώ το xbox είναι ποιο αθόρυβο; Είτε είναι το παιχνίδι στο δίσκο είτε το διαβάζει απτό δισκάκι σαν hovercraft κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.