Προς το περιεχόμενο

ban wave 2009 xbox live

amvrosiusd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όσοι banάρεστε χάνετε και τα gamertag σας με τα achievements?

Όχι τίποτα απολύτως από αυτά δεν χάνεις.

Όλα αυτά βρίσκονται αποθηκευμένα Online και δεν έχουν κάνουν με τον ban της console.

Όταν φας ban 2 πράγματα συμβαίνουν

1. Δεν μπορείς να συνδεθείς στο Live.

2. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις παιχνίδια στον δίσκο.

Ακόμα και μετά το Ban μπορείς να μπεις με το Profile που έμπαινες στο Live να βγάλεις ΟΣΑ achievements θες και όταν με το κάλο πάρεις άλλο Xbox που δεν είναι Banned του βάζεις τον δίσκο ή μεταφέρεις το/τα profile που θες και μπαίνεις στο Live κανονικότατα χωρίς κίνδυνο.

Δημοσ.
Είναι ένας πανέξυπνος τρόπος να αυξήσει η Microsoft τις πωλήσεις των κονσολών και XLive συνδρομών της πλάκα-πλάκα. Ούτως ή άλλως, ο "μπαναρισμένος" έχει εξοικονομήσει τόσα πολλά χρήματα όλο αυτό το διάστημα, που δεν θα διστάσει να πάρει δεύτερη κονσόλα, να την φλασάρει και να ξαναμπεί online.

Αμα γουσταρε η microsoft σου κλειδωνε την κονσολα σου και μετα θα την εβαζες στο ραφι. Δικιαωμα της ειναι να κανει οτι γουσταρει αφου απο την πλευρα μας την προκαλουμε με το νa παιζουμε copies....

Σε κανεναν δεν απο εμας δεν θα αρεσε να του κλεβουμε το μαγαζακι του, το ιδιο κανει η microsoft.

Εχω φαει ban 2 φορες, τωρα πια ομως το γυρισα στα original, αγορασα και μια elite και τελος! γιατι βαρεθηκα το ολο σκηνικο. Ετσι και αλλιως εχω και το pcaki μου :-)

Αλλα σε χτυπαει εκει που ποναει στο LIVE . Δεν μπορεις να μεινεις με banarismenh κοσνολα, αυτος που παιζει live την επομενη θα παρει νεα κονσολα....Eαν αυτο το εκανε η SONY, δηλαδη να σε πεταγε εξω απο το PSN, ποιος ΧΕΣΤΙΚΕ μια μπουρδα ειναι...αλλα το XBOX LIVE ποναει....

Δημοσ.
Εγω παλι μολις πριν 1 μηνα την ανανεωσα, βλακεια μου αφου περιμεναμε σε ενα μηνα τα μπανια... :(

Παντως γεγονος ειναι οτι αποσβεση καναμε και με το παραπανω. Γι'αυτο και θα ξαναφλασαρουμε και θα μας ξαναμπαναρουν κ.ο.κ

Πω και σκεφτόμουν για τα Χριστούγεννα μετά από καιρό να το γυρίσω από pc σε konsole και δη με φλασαρισμένο xbox, φαντάστηκα θα συμπλήρωνε όμορφα την 42άρα FullHD. :-D

Τι εννοείς θα ξαναφλασάρουμε; Όταν βγει το καινούριο firmware (ή όπως λέγεται); Τελευταίο είναι το 1.3;

Επειδή δεν είμαι πολύ του multiplayer (μόνο λίγο από το pc), αλλά θα γούσταρα τα downloads και updates θα μου προτείνατε να το χτυπησω το κουτί; Τα παραπάνω τα στέλνει και ο θείος συνήθως έτσι (για την περίπτωση που δε μπαίνεις καθόλου live μη σου μπλοκάρουν το σκληρό);

Sorry για τα newb questions, μόλις διάβασα το topic και μπερδεύτηκα. :rolleyes:

Δημοσ.
Ακόμα και μετά το Ban μπορείς να μπεις με το Profile που έμπαινες στο Live να βγάλεις ΟΣΑ achievements θες και όταν με το κάλο πάρεις άλλο Xbox που δεν είναι Banned του βάζεις τον δίσκο ή μεταφέρεις το/τα profile που θες και μπαίνεις στο Live κανονικότατα χωρίς κίνδυνο.

Έχει ειπωθεί σε μερικά forum που είμαι μέλος ότι φας μπανάκι και δεν προχωρήσεις τα παιχνίδια δλδ να βγάλεις καινούρια achievement κτλ και βάλεις τον σκληρό σε μια αμπαναριστη τα save σου θα είναι μια χαρά.Αλλά άμα προχωρήσεις τα games στην μπαναρισμένη και μετά βάλεις τον σκληρό σε αμπανάριστη τα save γίνονται corrupted.

Αυτό το κάναν για να μην ανεβάζεις gamescore απο την μπαναρισμενη με αντιγραμμένα παιχνίδια και μετά να το βάζεις στην καλή κονσόλα.

Δημοσ.

Ναι εγώ έχω. Και αναρωτιέμαι μήπως πήγα για μπανάκι για ακριβώς αυτό τον λόγο. Ότι παιχνίδια έχω τα έχω διπλό ελέγξει με το abgx360 και ποτέ δεν έπαιζα πριν την επίσημη κυκλοφορία ενός παιχνιδιού. Εκτός αυτού κάτι άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έπαιζα παιχνίδια από άλλα regions. Αν και δεν νομίζω να έχει και τόσο σημασία αυτό.

Πάντως το θέμα με τον σκληρό με βάζει σε σκέψεις και αμφιταλαντεύομαι για το αν θα τον βάλω ή όχι σε καινούργιο xbox (γιατί δεν το βλέπω να το ξαναφλασάρω).

Δημοσ.
Έχει ειπωθεί σε μερικά forum που είμαι μέλος ότι φας μπανάκι και δεν προχωρήσεις τα παιχνίδια δλδ να βγάλεις καινούρια achievement κτλ και βάλεις τον σκληρό σε μια αμπαναριστη τα save σου θα είναι μια χαρά.Αλλά άμα προχωρήσεις τα games στην μπαναρισμένη και μετά βάλεις τον σκληρό σε αμπανάριστη τα save γίνονται corrupted.

Αυτό το κάναν για να μην ανεβάζεις gamescore απο την μπαναρισμενη με αντιγραμμένα παιχνίδια και μετά να το βάζεις στην καλή κονσόλα.

Το έχω δοκιμάσει αυτό που λες και ισχύει 100%.

Έπαιξα παιχνίδι σε μπαναρισμένη console και μετά μου έδειχνε το profile corrupted (εγκεφαλικό έπαθα) αλλά εάν διαγράψεις το profile και μετά το κάνεις recover είσαι ΟΚ αλλά χωρίς τους βαθμούς που είχες πάρει παίζοντας στην Offline μπανιαρισμένη console.

Δημοσ.

Το χειρότερο στο φετινό ban wave είναι η απενεργοποίηση της δυνατότητας εγκατάστασης στον δίσκο. Είναι !@!@ στη Microsoft. Εντάξει καταλαβαίνω να μας πετάξει από το δίκτυο αλλά αυτό είναι υπερβολικό. Την επόμενη φορά θα "ψήνει" την κονσόλα. Έτσι για να μάθουμε! :) :) :P

Δημοσ.
το εφαγα και εγω το μπανιο μου

lol

καλορίζικος και συ!!

το σκληρό γιατι στο γαμάνε έτσι όμως ρε πούστη μου? κάνει τρελό θόρύβο τώρα το drive !!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:36 ----------

Το χειρότερο στο φετινό ban wave είναι η απενεργοποίηση της δυνατότητας εγκατάστασης στον δίσκο. Είναι !@!@ στη Microsoft. Εντάξει καταλαβαίνω να μας πετάξει από το δίκτυο αλλά αυτό είναι υπερβολικό. Την επόμενη φορά θα "ψήνει" την κονσόλα. Έτσι για να μάθουμε! :) :) :P

xaxaxa. κάποιος τρόπος πιστεύω να βγεί. ένα downgrade ίσως. τότε που δεν υπήρχε η δυνατότητα εγκατάστασης στο δίσκο. και μετα ενα upgrade. δεν ξερω....

κάνει πολύ θόρυβο το πατσαβούρι τώρα!!!

Δημοσ.
καλορίζικος και συ!!

το σκληρό γιατι στο γαμάνε έτσι όμως ρε πούστη μου? κάνει τρελό θόρύβο τώρα το drive !!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:36 ----------

xaxaxa. κάποιος τρόπος πιστεύω να βγεί. ένα downgrade ίσως. τότε που δεν υπήρχε η δυνατότητα εγκατάστασης στο δίσκο. και μετα ενα upgrade. δεν ξερω....

κάνει πολύ θόρυβο το πατσαβούρι τώρα!!!

χμ...απ οτι θυμαμαι...για οσους εχουν φαει μπαν,σε καθε αναβαθμηση του dashboard βγαινει 1 cd στο νετ για να το κανουν update???αν κανετε update το dashboard απο το cd λετε να γινει τπτ???

Δημοσ.

Στο Xbox-Scene διάβασα σε ένα-δυο post ότι αν είχες κάνει backup την NAND πριν το ban και την επαναφέρεις, τότε η λειτουργία επανέρχεται. Βέβαια δεν είδα και πολύ ενθουσιασμό από τους υπόλοιπους χρήστες εκεί πέρα, οπότε το πιθανότερο να είναι μούφες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...