telegamesvg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Το φαγαμε το ban πατριωτη.... Aν ισχυουν ολα τα παραπανω και σε συνδυασμο με την κατασταση στο PS3 και το PSP ,φαινεται οτι γινεται ολο και δυσκολοτερη η κατασταση .
Toufas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 αποσβεση κανατε/καναμε παντως τοσο καιρο. εγω ακομα χωρις μαγιω ειμαι
papahlamidas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Και εμείς το φάγαμε το ban πατριώτη... Πήρε μπρος η δεύτερη console αλλά με τα παιχνίδια που έχω πρέπει να κάνω υπομονή από βδομάδα που θα έρθει το COD MW 2. Πάντως ένα μεγάλο ποσοστό το παίζει από τώρα και γνήσιο μάλιστα... 10/11 και μαλακίες μας δουλεύουν κανονικά, Η μαλακία με την μπαναρισμένη είναι ότι ήτανε liteon και τώρα θα πρέπει να περιμένω να βγει το Update για να παίζω κανένα παιχνίδι σε αυτήν. Ερώτηση : Το καινούργιο Dashboard θα μπορώ να το περάσω με κάποιο usb stick στο μπαναρισμένο xbox;
Hal9000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Έκανα και εγώ μπάνιο τελικά μετά από χρόνια. Καιρός ήταν
tiniakos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αυτό με το install στο σκληρό δίσκο που καταργείται με το ban δεν το καταλαβαίνω?! Τα saves εξακολουθούν να λειτουργούν?
papahlamidas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αυτό με το install στο σκληρό δίσκο που καταργείται με το ban δεν το καταλαβαίνω?!Τα saves εξακολουθούν να λειτουργούν? Στα παιχνίδια που έχεις και παίζεις όταν δεν είσαι μπανιαρισμένος έχεις την δυνατότητα να τα εγκαταστήσεις στον δίσκο και να παίζεις από εκεί για να γλιτώνεις την Console από το να ταλαιπωρείς το Drive. Όταν μπανιαριστείς λοιπόν χάνεις αυτήν την δυνατότητα και δεν μπορείς να εγκαταστήσεις παιχνίδια στο μπανιαρισμένο xbox. Εάν βάλεις όμως τον δίσκο αυτό σε αμπανιάριστο xbox θα μπορείς και πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα. Εννοείτε πως τα saves λειτουργούν κανονικά. Απ ότι βλέπω πάντως δεν θα υπάρχει σε λίγο καμία φλασαρισμένη console στο Internet. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει η MS. Μιας και ετοιμάζει της καινούργιες υπηρεσίες και το καινούργιο dashboard + έρχονται Χριστούγεννα + τα καινούργια παιχνίδια μας πάτησε όλους στον λαιμό με τόσο μεγάλο μπανιάρισμα. Εγώ προσωπικά ξέρω πολύ λίγους που δεν θα ξανά πάρουν xbox μετά το μπανιάρισμα.
Tigran Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Το δικό μου το τανκ βαστάει ακόμη! Ελπίζω να κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, να προλάβω να παίξω ένα τελευταίο ματσάκι στο FIFA
Whiteyez Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Από περιέργεια και εγώ μετά από αρκετό καιρό άνοιξα το Xbox και δοκίμασα να μπώ Live, με έλουσαν και εμένα, ευτυχώς είχε λήξη εδώ και καιρό η Gold Card.
xaros73 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Εγω παλι μολις πριν 1 μηνα την ανανεωσα, βλακεια μου αφου περιμεναμε σε ενα μηνα τα μπανια... Παντως γεγονος ειναι οτι αποσβεση καναμε και με το παραπανω. Γι'αυτο και θα ξαναφλασαρουμε και θα μας ξαναμπαναρουν κ.ο.κ
Tigran Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Είναι ένας πανέξυπνος τρόπος να αυξήσει η Microsoft τις πωλήσεις των κονσολών και XLive συνδρομών της πλάκα-πλάκα. Ούτως ή άλλως, ο "μπαναρισμένος" έχει εξοικονομήσει τόσα πολλά χρήματα όλο αυτό το διάστημα, που δεν θα διστάσει να πάρει δεύτερη κονσόλα, να την φλασάρει και να ξαναμπεί online.
papahlamidas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Εγώ προσωπικά δεν θα ξανά μπω με φλασαρισμένη για να ξενερώσω... Θα έχω την μπανιαρισμένη για να δοκιμάζω τα παιχνίδια και ότι βλέπω ότι αξίζει θα το παίρνω γνήσιο καινούργιο ή μεταχειρισμένο ανάλογα με το πόσο βιάζομαι να παίξω.
tiniakos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Εγώ FIFA 10 παίζω online!!! Να πάρω ένα χβοχ 360 η να χτυπήσω ένα ps3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.