Προς το περιεχόμενο

ban wave 2009 xbox live

amvrosiusd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για να παίζει κόπιες το driver του βάζουν τροποποιημένο λογισμικό. Υπάρχουν 2 βασικές κατηγορίες λογισμικού, το xtreme και το ixtreme. Το πρώτο ας το πούμε μπακαλίστικα παίζει τα πάντα αλλά υποτίθεται δεν είναι τόσο ασφαλές στο live όσο το ixtreme. Βασικό μειονέκτημα του ixtreme είναι ότι κάθε τόσο αλλάζει το wave των παιχνιδιών και δεν παίζουν στην μέχρι τότε έκδοση του ixtreme... οπότε για να παίξεις την καινούργια φουρνιά περίμενες να βγει επόμενο ixtreme το πέρναγες και έπαιζαν. Φυσικά υπάρχει ένα πρόγραμμα που κάνεις patch παλιότερο wave και παίζουν χωρίς να βάλεις το επόμενο ixtreme αλλά τότε δεν είναι πλέον stealth η έκδοση.

Φυσικά όλα αυτά στα είπα λίγο μπακαλέ και χωρίς πολλές λεπτομέρειες αλλά πιστεύω ζήταγες την ουσία. Ακόμη, προς το παρόν, αντιστραφήκαν οι ρόλοι και πέφτει τρελό ban (όπως βλέπεις) σε όσους έχουν ixtreme. Ίσως κάποια στιγμή να βγει νέα έκδοση... ποιος ξέρει; Θα δείξει

Δημοσ.

κτλβα.. μλν εχω ixtreme.. με το π θα βαλω το ethernet, θα φαω το ban... γμτ... κ το χω μετανιωσει ρε γμτ.. μονο γνησια παιζω... ουφ

Δημοσ.
κτλβα.. μλν εχω ixtreme.. με το π θα βαλω το ethernet, θα φαω το ban... γμτ... κ το χω μετανιωσει ρε γμτ.. μονο γνησια παιζω... ουφ

Υπομονή μπορεί να βγει νέο ixtreme.. πάντως εγώ που είμαι ίδια φάση με σένα σκεφτόμουν σοβαρά να την πουλήσω και να πάρω καινούργια καθαρή.

Δημοσ.

απο οτι μ χουνε πει, βγαινει αυτο το firmware αν το παω πισω σε αυτον π με το βαλε κ δν υπαρχει προβλημα. ειναι η κονσολα σαν καινουρια.. αραγε ισχυει αυτο?

Δημοσ.
απο οτι μ χουνε πει, βγαινει αυτο το firmware αν το παω πισω σε αυτον π με το βαλε κ δν υπαρχει προβλημα. ειναι η κονσολα σαν καινουρια.. αραγε ισχυει αυτο?

Επειδή τα γραψες λίγο μπερδεμένα, τι εννοείς; Να σου βάλει το αυθεντικό λογισμικό; Αν ναι, δεν σε καλύπτει... έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται όπως ήταν και είναι ακόμη detectable

Δημοσ.
Επειδή τα γραψες λίγο μπερδεμένα, τι εννοείς; Να σου βάλει το αυθεντικό λογισμικό; Αν ναι, δεν σε καλύπτει... έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται όπως ήταν και είναι ακόμη detectable

ε απλα ειχα ακουσει οτι μπορει να του την παω πισω την κονσολα κ να μ την κανει οπως ηταν, δλδ αθικτη.. τωρα τι να πω.. δν ξερω κ παρα πολυ απο αυτα, δν ξερω αν γινεται ;)

Δημοσ.

Αυτό μπορεί να πετύχει μόνο αν και εφόσον δεν είσαι ήδη Flagged. Πάρε ένα τηλ στην MS και πες τους ότι έβγαλε η κονσόλα σου 3 κόκκινα και ρώτα αν καλύπτεσαι από την εγγύηση. Αν σου πουν πως ναι, τότε είσαι ΟΚ. Βάλε το κανονικό firmware μέσα και θα είσαι εντάξει.

Πάντως το original firmware των Liteon δεν υπάρχει. Οπότε αν έχεις Liteon drive, τότε δεν μπορείς να επιστρέψεις την κονσόλα στην αρχική της κατάσταση.

Δημοσ.
Αυτό μπορεί να πετύχει μόνο αν και εφόσον δεν είσαι ήδη Flagged. Πάρε ένα τηλ στην MS και πες τους ότι έβγαλε η κονσόλα σου 3 κόκκινα και ρώτα αν καλύπτεσαι από την εγγύηση. Αν σου πουν πως ναι, τότε είσαι ΟΚ. Βάλε το κανονικό firmware μέσα και θα είσαι εντάξει.

Πάντως το original firmware των Liteon δεν υπάρχει. Οπότε αν έχεις Liteon drive, τότε δεν μπορείς να επιστρέψεις την κονσόλα στην αρχική της κατάσταση.

Ρε παιδιά εγώ είχα διαβάσει περιπτώσεις όπου είχαν φορτώσει το παλιό firmware και φάγαν ban.. και δεν μιλάω άμεσα ώστε να ήταν flagged η κονσόλα τους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Ρε παιδιά, σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ένα XBOX γιορτάρες μέρες. Διάβασα, ξαναδιάβασα αλλά είμαι μπερδεμένος με την κατάσταση. Εμένα μου αρέσει να παίζω κανα παιχνιδάκι που και που, αυθεντικό πάντα, αλλά επειδή δεν μπορώ να σκάω 30 και 50 ευρώ και να μου βγαίνει μούφα το παιχνίδι θέλω να το δοκιμάζω πριν. Το ίδιο κάνω και στο PC και εαν μου αρέσει το αγοράζω! Οπότε ρωτάω: Εαν το αγοράσω, περάσω ixtreme και μου γινεί banned (το xbox live δεν με ενδιαφέρει...) μπορώ να δοκιμάζω αντίγραφα από το σκληρό ή δεν θα με αφήνει να κάνω εγκατάσταση? Και κάτι ακόμα: εαν αποφασίσουν να ρίξουν τις τιμές στα παιχνίδια που πουλάνε θα δούνε τις πωλήσεις τους να αυξάνονται δραματικά. Αλλά μάλλον για κάποιο λόγο τους βολέυει η όλη κατάσταση με τα πειρατικά...

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...