polakis21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Είπαμε ότι όποιος έχει 1.4 firmware και κάτω δεν έχει μπαναριστεί μάλλον...Αυτή είναι η λύση...Άντε ρε c4eva βγάλτο επιτέλους!
tiniakos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Με τα wave 5 παιχνίδια τι γίνεται?Έχουν μέσα λέει ένα update,αυτοί που έχουν κάνει μπάνιο μπορούν άραγε να τα παίξουν? Κανείς δεν ξέρει?
Antretng Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 @Ntinsky δεν με κατάλαβες... το ξέρω ότι την κονσόλα τελικά κάνουν ban... η απορία μου είναι αν τα "ίχνη" που βρίσκουν γιατί ενώ παλιά ban τρώγανε κυρίως όσοι δεν πρόσεχαν τώρα τρώνε όλοι... οπότε αν όντως πλέον κοιτούν το firmware ενώ πιο παλιά μάλλον δεν μπορούσαν να το δουν τότε πιθανότατα να το καταφέρνουν πλέον με τα τελευταία updates. Όταν λέω updates δεν εννοώ του ixtreme αλλά της κονσόλας. Ομάδα φίλων, τέσσερις (4) τον αριθμό που έχουν φλασαρισμένες κονσόλες, παλιές, δεν έχουν μπαναριστεί αν και μπαίνουν LIve καθημερινά. Βέβαια, παίζουν online μόνο οριγιναλ παιχνίδια και όχι κόπιες. Οπότε ή θα το φάνε το μπανάκι αργότερα ή λόγω παλαιότητας του Firmware, περνάει τους "φρουρούς¨της MIcrosoft απείραχτο. Περίεργο αλλά αληθινό! Κάτσε ρε συ, αν έχουν παλιό ixtreme τότε τα τελευταία παιχνίδια για τα παίξουν θέλουν patcharisma... όμως αυτό δεν τα κάνει πλέον 1:1. Οπότε ναι μεν δεν βρίσκει τα παλιά ixtreme όμως θα το φαν το ban από τα παιχνίδια. Εκτός αν παίζουν παλαιότερα games.
avpap75 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Κάτσε ρε συ, αν έχουν παλιό ixtreme τότε τα τελευταία παιχνίδια για τα παίξουν θέλουν patcharisma... όμως αυτό δεν τα κάνει πλέον 1:1. Οπότε ναι μεν δεν βρίσκει τα παλιά ixtreme όμως θα το φαν το ban από τα παιχνίδια. Εκτός αν παίζουν παλαιότερα games. Παίζουμε καθημερινά Gears 2, Modern Warfare 2 και παίζει επίσης Forza 3 και NBA 2k10 offline και μετά από χιλιάδες μπαναρίσματα την έχει γλυτώσει...Προφανώς δεν έχει έρθει η σειρά του ή απλά φοράει παμπάλαιο firmware το οποίο η Microsoft αδιαφορεί να κυνηγήσει ή το είχε κυνηγήσει στο παρελθόν και τώρα ...άραξε. Δεν ξέρω πραγματικά, μάλλον ο χρόνος θα δείξει.
Tigran Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Οι μόνοι που γλιτώνουν από ότι φαίνεται είναι αυτοί που έχουν το σκέτο Xtreme. Με iXtreme και στην 1.1 να είσαι, πάλι υπάρχει πιθανότητα να μπαναριστείς. Και εννοείται ότι δεν μπανάρονται όλοι. Κάποιοι σίγουρα την γλίτωσαν σε αυτό το Wave.
Antretng Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Παίζουμε καθημερινά Gears 2, Modern Warfare 2 και παίζει επίσης Forza 3 και NBA 2k10 offline και μετά από χιλιάδες μπαναρίσματα την έχει γλυτώσει...Προφανώς δεν έχει έρθει η σειρά του ή απλά φοράει παμπάλαιο firmware το οποίο η Microsoft αδιαφορεί να κυνηγήσει ή το είχε κυνηγήσει στο παρελθόν και τώρα ...άραξε. Δεν ξέρω πραγματικά, μάλλον ο χρόνος θα δείξει. Δεν με κατάλαβες... απλά είπα ότι ναι μεν γλιτώνουν αυτό το μαζικο ban αλλά δυστυχώς κινδυνεύουν ακόμη από το κλασσικό ban μιας και δεν είναι stealth.
polakis21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Αυτό εννοούσα κι εγώ. Όποιος έχει 1.4 xtreme και όχι ixtreme την έχει γλιτώσει. Η πλάκα είναι ότι με το xtreme παίζουν όλα τα wave δεν καταλαβαίνει τίποτα! Η ασφάλεια για τις stealth κόπιες μας μάρανε...
BillGS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εγω που ειμαι με ixtreme 1.4, εχω να μπω live κοντα 3 μηνες, και δεν εχω μπει ποτε live με δισκακι μεσα στην κονσολα (δηλαδη δεν εχω παιξει τιποτα στο live, ουτε κοπια ουτε αυθεντικο, απλα κατεβαζα κανα ντεμο που και που) εχω μαρκαριστει και γω για ban? Με λιγα λογια, η MS πλεον διαβαζει το fw ακομα και οταν το drive ειναι idle, η μπορει και το κανει μονο οταν τρεχει καποιο dvd? Καθησα και διαβασα ολο το thread αλλα ακρη δεν εβγαλα, οι περισσοτεροι που λουστηκαν αναφερουν οτι ΕΠΑΙΖΑΝ στο live, ειτε αυθεντικα η αντιγραφα...
polakis21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Φίλε όποιος έχει ixtreme όποια έκδοση και να είναι θα το φάει το ban. Παίξεις δεν παίξεις. Μόλις μπεις live θα το φας. Έχεις φάει flag ήδη και δεν το ξέρεις. Είπαμε, μόνο όσοι κράτησαν τα παλιά απλά xtreme fw την γλίτωσαν. Όλοι εμείς που θέλουμε να είμαστε updated την πατήσαμε...
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 εγω παντως με iextreme μια χαρα ειμαι ακομα...
Pektroni Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 παιδια και εγω ακομα συνεχιζω ακαθεκτος τα wave 4 στο xbox live μπορουμε να τα παιξουμε? επισης με το ixtreme 1.61 που εχω εγω τι παιζει?
Obiwan88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 εγω εχω βγαλει το ethernet apo το Χ360 μου εδβ κ 1 μηνα.. κ παντα οταν παιζω παιχνιδια απο δω κ περα ειναι ολα γνησια, eite online ειτε offline.. λετε οταν το συνδεσω το καλωδιο ξανα να φαω ban?
Tigran Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Άμα έχεις ixtreme μέσα, δε πα να έχεις παίξει και μόνο αυθεντικά, πάλι είναι πιθανό να φας το ban.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.