Προς το περιεχόμενο

ban wave 2009 xbox live

amvrosiusd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παίζει δλδ να μπαναριστούμε (ο σκληρός δλδ) και οι offlineάδες αν βάλουμε κάποιο παιχνίδι μελλοντικά που έχει μέσα update? Εχουν αναφερθεί τέτοιες περιπτώσεις?

Έχεις και εσύ 360 ρε θηρίο? Όχι, εφόσον δεν συνθεδείς στο Live είσαι ΟΚ.

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Τι διαβάζουν τα πανέμορφα μπιμπιλωτά μου μάτια; Όχι απλά πέφτει banοτσέκουρο αλλά χάνεις και την δυνατοτητα για εγκατάσταση στο σκληρό; Το ban wave ξεκίνησε από ποια ημερομηνία και πέρα; Υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο update; Αν ναι, ποια ημερομηνία; Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά το τελευταίο καιρό πέρναγα πολύ χάλια και δεν σέρφαρα ούτε στο net, ούτε έμπαινα xbox live ούτε τίποτα.

Αν τελικά γλίτωσα το ban , έχοντας μισό χρόνο ακόμα εγγύηση, να την ψήσω την κονσόλα βαζοντας την να λειτουργία τυλιγμένη με πετσέτα και να την στείλω για service ή έχουν γίνει σχολαστικοί και στο service (θυμάμαι παλιά όλοι τις στέλνανε αέρα πατέρα... ακόμα και με πειρατικό παιχνίδι στο drive :lol:) οπότε καλύτερα να την κρατήσω για offline games και να πάρω καινούργια;

Τέλος, αν πάρω καινούργια κονσόλα (αφλασάριστη) να υποθέσω ότι καλύτερα θα είναι να φτιάξω νέο προφιλ ή τα achievements τελικά δεν προδίδουν ίχνη πειρατείας; (ή παραμένει και πάλι άγνωστο αυτό; )

Υ.Γ. Να και ένα καλό στο χωρισμό μου... γλίτωσα μάλλον το ban

Δημοσ.

Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ....

Πλάκα κάνω.

Άστο όπως έχει το θέμα τι να χαλάς κονσόλες και τρέξιμο.

Αν σε καίει το live πάρε ένα νέο χβοχ η ένα ps3 και είσαι οκ.

(Μόλις διάβασα για 1.000.000 μπάνια ήδη και για wave 5)

Μπήκε δυνατά η Microsoft!!!

Δημοσ.

Με τα wave 5 παιχνίδια τι γίνεται?

Έχουν μέσα λέει ένα update,αυτοί που έχουν κάνει μπάνιο μπορούν άραγε να τα παίξουν?

Δημοσ.

Σχετικά με το τελευταίο κύμα ban.

Αν η κονσόλα σου έχει "φάει" ban, αυτό εφαρμόζεται την επόμενη φορά που θα κάνεις sign in στο XBL.Οπότε για όσους νομίζουν ότι την έχουν γλυτώσει προς ώρας, θα πρέπει να προσέχουν.Εγώ την πάτησα την περασμένη Παρασκευή.Είχα 3 εβδομάδες να μπω στο XBL και με το που μπήκα δέχτηκα αμέσως την μαγική πινακίδα περί Terms Of Violation.Το κακό πέρα απ το οτι η κονσόλα αχρηστεύεται για το XBL μια και καλή, είναι πως απενεργοποιείται η δυνατότητα εγκατάστασης παιχνιδιών στο δίσκο και η λειτουργία Media Center δεν δουλεύει.Μόνο απο usb stick ή εξωτερική συσκευή μπορεί κάποιος πλέον να δει ταινίες ή φωτό.Ο δίσκος θα δουλέψει αν μπει σε άλλη κονσόλα απείραχτη αφού διαγράψεις και κάνεις retrieve το Gamertag σου.Επίσης Ότι τελευταίο save έχει κανείς απο παιχνίδι Wave 4 δεν θα δουλέψει γιατί θα το αναγνωρίσει ως corrupted.Κάτι άλλο που παρατηρήθηκε είναι πως σε 2η κονσόλα με fw μέχρι Wave 3 που δοκίμασα όλα παίζουν κανονικά.

Ενδέχεται η M$ νσ φιλτράρει αποκλειστικά κονσόλες με βάση το Wave 4

Όλα τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει απ τη μέρα που έφαγα το ban.Προσοχή λοιπόν γιατί αν σας έχουν banαρει, πράγμα που εκ των προτέρων δεν μπορείτε να ξέρετε, μην μπαίνετε στο XBL, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσετε την κονσόλα σας ανέπαφη ακόμα και αν αυτή έχει μαρκαριστεί να φάει ban.Εγώ την πάτησα και προειδοποιώ μπας και σώσω κανέναν απο εσάς.

Ανακεφαλαίωση:

Ban:Μαρκάρεται η κονσόλα με βάση το σειριακό της αριθμό απ το σύστημα της M$

Εφαρμογή ban:Απαξ και μαρκαριστεί η κονσόλα, το μόνο που χρειάζεται είναι να μπει στο XBL για να περάσει το ban και να την αχρηστεύσει.

Όσοι δεν έχετε μπει στο XBL απ την 1/11 που ξεκίνησε η διαδικασία banαρισματος απ την M$, κατα ένα μεγάλο ποσοστό έχετε μαρκαριστεί για ban οπότε μην ξαναμπείτε στο XBL.

σ.σ. Ποτέ δνε έπαιξα game πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του, πάντα patchαρισμένο και την τελευταία φορά που μπήκα στο XBL δεν είχα δισκάκι στο dvd.

Ελπίζω να σας κατατόπισα και να μην την πάθετε όπως εγώ

Δημοσ.

@Ntinsky για να καταλάβω, ακόμη και αυτοί που έχουν να μπουν πριν από της 1/11 (πχ εγώ έχω να μπω κανα μήνα) ενδεχομένως να χουν φάει ban; Δηλαδή πως δουλεέυει το σύστημα; Τσεκάρουν το gamer tag σου; Νόμιζα ότι με τα τελευταία updates μπορούσαν να δουν το πειραγμένο firmware ενώ πιο παλιά δεν ήταν τόσο εύκολο το ban... για αυτό και γινόταν κατα κύματα.

Και κάτι ακόμα, λες ότι τα saves από wave 4 παιχνίδια χάνονται γιατί γίνονται corrupted... τυχόν καινούργια saves δουλεύουν ή γενικά λες αντίο στα saves;

Δημοσ.

ουσιαστικα κανεις δεν ξερει πως μπαναρει η ms.Η λογικη λεει οτι εχει τροπο να ελεγχει τα firmware η τα δισκακια σε μια βαση και οταν ερθει το κυμα τοτε ξεκιναει η λιστα και μπαναρει μεχρι ενα σημειο.Ειναι προφανες οτι μπαναρει καθε φορα συγκεκριμενο αριθμο κονσολων και μετα σταματαει.Οποτε αν εχεις flag οτι εισαι παρανομος καποτε θα την φας...Ουσιαστικα μπαναρει τον αριθμο απο xbox που θελει και μετα σταματαει...Αντικειμενικα μιλαμε για πολυ εξυπνη πολιτικη αφου ουτε της κοπιες σταματαει οριστικα,αρα πουλαει κ γ'ιαυτο το λογο ,αλλα και οταν θελει να αυξησει τις πωλησεις αρχιζει τα μπανια και πηγαινει ο κοσμος και αγοραζει νεες κονσολες...Σημαντικο θα ηταν να δουμε αν εχει μπαναριστει κονσολα η οποια μολις εχει αγοραστει...Πιστευω οτι μπαναρει τους ποιο παλιους χρηστες...

Δημοσ.
ουσιαστικα κανεις δεν ξερει πως μπαναρει η ms.Η λογικη λεει οτι εχει τροπο να ελεγχει τα firmware η τα δισκακια σε μια βαση και οταν ερθει το κυμα τοτε ξεκιναει η λιστα και μπαναρει μεχρι ενα σημειο.Ειναι προφανες οτι μπαναρει καθε φορα συγκεκριμενο αριθμο κονσολων και μετα σταματαει.Οποτε αν εχεις flag οτι εισαι παρανομος καποτε θα την φας...Ουσιαστικα μπαναρει τον αριθμο απο xbox που θελει και μετα σταματαει...Αντικειμενικα μιλαμε για πολυ εξυπνη πολιτικη αφου ουτε της κοπιες σταματαει οριστικα,αρα πουλαει κ γ'ιαυτο το λογο ,αλλα και οταν θελει να αυξησει τις πωλησεις αρχιζει τα μπανια και πηγαινει ο κοσμος και αγοραζει νεες κονσολες...Σημαντικο θα ηταν να δουμε αν εχει μπαναριστει κονσολα η οποια μολις εχει αγοραστει...Πιστευω οτι μπαναρει τους ποιο παλιους χρηστες...

Ποτέ σε προηγούμενο ban wave δεν γινόντουσαν τόσα αβέρτα πατερά ban.. συνήθως ban τρώγανε αυτοί που είχαν κάνει κάποια απροσεξία. Νομίζω μετά τα τελευταία updates έχει αλλάξει ο τρόπος που γίνεται ban (δηλαδή αυτό που είπες ότι ελέγχουν το firmware). Έτσι ενώ παλιά ένας προσεχτικός είχε μικρές πιθανότητες να φάει ban τώρα σχεδόν όποιος μπαίνει τρώει ban. Άλλωστε είναι πρωτοφανές να πειράζεται λειτουργία της κονσόλας και όχι απλό ban (installation στο σκληρό)

Κάτι μου λέει ότι δεν θα σταματήσουν τα ban... τουλάχιστον όχι μέχρι να βγει κάποιο άλλο firmware. Προφανώς η microsoft τα βαλε κάτω και είδε ότι στη κατάσταση που είναι πλέον (δηλαδή έχει ήδη κατακτήσει ένα ικανοποιητικό μερίδιο αγοράς) θα κερδίσει αν κόψει τους πειρατές καθώς έστω και ένα μικρό ποσοστό από αυτούς θα αγοράσουν νέα κονσόλα και θα παίζουν αυθεντικά.

Δημοσ.
@Ntinsky για να καταλάβω, ακόμη και αυτοί που έχουν να μπουν πριν από της 1/11 (πχ εγώ έχω να μπω κανα μήνα) ενδεχομένως να χουν φάει ban;

Ακριβώς έτσι όπως το είπες.Αυτό συνέβη σε εμένα.

Δηλαδή πως δουλεέυει το σύστημα; Τσεκάρουν το gamer tag σου; Νόμιζα ότι με τα τελευταία updates μπορούσαν να δουν το πειραγμένο firmware ενώ πιο παλιά δεν ήταν τόσο εύκολο το ban... για αυτό και γινόταν κατα κύματα.

Το σίγουρο είναι οτι τσεκάρουν το σειριακό αριθμό της κονσόλας και με βάση αυτό κινούνται.Γι αυτό και αν σε banάρουν και στείλεις την κονσόλα για έλεγχο στη γυρνάνε πίσω.Με το που δούν το σειριακό αριθμό στη βάση δεδομένων τους, βλέπουν αν είναι banned ή όχι.

Όσο για τα τελευταία updates εγώ το πήγα την περασμένη εβδομάδα για fw.Είχα 1.5 και έβαλα 1.6.1.Και όμως με είχαν banάρει ήδη(Πριν το πάω για update fw).Μπήκα XBL την προηγούμενη Παρασκευή και τότε το διαπίστωσα

Και κάτι ακόμα, λες ότι τα saves από wave 4 παιχνίδια χάνονται γιατί γίνονται corrupted... τυχόν καινούργια saves δουλεύουν ή γενικά λες αντίο στα saves;

Λογικά δουλεύουν μια χαρά.Modern Warfare 4 πχ.Το τελείωσα λίγα λεπτά πριν δώ το ban.Μετά το ban, δε μου αναγνώρισε το save.Απ το System μου έγβαλε ένδειξη Corrupted File ή Corrupted Save (δεν θυμάμαι ακριβώς sorry) και αναγκάστηκα να το ξεκινήσω απ την αρχή.Ξεκίνησα πάλι campaign και είδα οτι το καινούργιο save το κράτησε και το διαβάζει κανονικά, οπότε θεωρώ πως θα δουλεύουν κανονικά

Δημοσ.

Ομάδα φίλων, τέσσερις (4) τον αριθμό που έχουν φλασαρισμένες κονσόλες, παλιές, δεν έχουν μπαναριστεί αν και μπαίνουν LIve καθημερινά. Βέβαια, παίζουν online μόνο οριγιναλ παιχνίδια και όχι κόπιες. Οπότε ή θα το φάνε το μπανάκι αργότερα ή λόγω παλαιότητας του Firmware, περνάει τους "φρουρούς¨της MIcrosoft απείραχτο.

Περίεργο αλλά αληθινό!

Δημοσ.

To φαγα κ εγω το ban:devil:(banaki banaki χειμωνιατικο...:lol:)Παντα εκανα stealth τα games ,ποτε δεν ειχα παιξει πριν το official release date ενος παιχνιδιου κ ζητημα να 'χα μπει καμια 10αρια φορες στο live γενικα απο τον Ιουνιο που εχω την κονσολα!Απλα αμα ειναι να το φας το ban θα το φας...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...