Προς το περιεχόμενο

ban wave 2009 xbox live

amvrosiusd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με συνοπτικες διαδικασιες η microsoft απο χτες το βραδυ εθεσε σε λειτουργεια το λογισμικο που απομακρινει απο το live ολες τισ κονσολες που ειναι τροποποιημενες για να παιζοθν πειρατικα παιχνιδια.επισεις οι κονσολες αυτες χανουν τη δυνατοτητα εγγαταστασης παιχνιδιων στο σκληρο δισκο.προσοχη λοιπον.......

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν εχει καμια σχεση το ban wave με την εγκατασταση παιχνιδιων στον σκληρο δισκο.Μπορεις και σε μπαναρισμενες κονσολες να παιζεις τα παιχνιδια απο τον δισκο.

Δημοσ.
δεν εχει καμια σχεση το ban wave με την εγκατασταση παιχνιδιων στον σκληρο δισκο.Μπορεις και σε μπαναρισμενες κονσολες να παιζεις τα παιχνιδια απο τον δισκο.

33elszp.jpg2ik5qgh.jpg

Δημοσ.

Πω πω πούτσα!

Εγώ ακόμα Ban ευτυχώς δεν έχω φάει!

Αυτό που θέλει να πει ο φίλος μας μάλλον είναι να έχεις εγκατεστημένα παιχνίδια και να μπορείς να τα παίξεις χωρίς να βάλεις καθόλου το CD γιατί και εγώ έχω εγκατεστημένα παιχνίδια και δεν έχω φάει Ban.

Δημοσ.

θα ειναι απο τα καινουργια κολπα της ms γιατι δεν υπηρχε προβλημα σε μπαναρισμενη κονσολα να παιζεις απο τον δισκο παιχνιδια.Παιδια υπομονη μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο.

Δημοσ.

η λογικη λεει οτι μπαν = δεν εχεις προσβαση στο live.Oι υπολοιπες δυνατοτητες της κονσολας λειτουργουν κανονικα.Δεν μπορω να καταλαβω με ποιον τροπο μπορει να μπλοκαρει η ms την εγκατασταση των παιχνιδιων στον δισκο με ενα μπαν της κονσολας.

Δημοσ.

Μπορεί κάτι στο τελευταίο wpa2 update να ενεργοποιεί αυτό το πράγμα με το μπάν.

Ίσως επίσης να εφαρμόζεται μόνο σε μονταρισμένους σκληρούς.

Είναι ράντομ γιατί πολύς κόσμος που μπαναρίστηκε σε αυτό το wave μπορεί και εγκαθιστά κανονικότατα...

Να πούμε οτι το wave είναι προς το παρόν (εκτός και αν άλλαξε κάτι during the night) σε USA κονσόλες και είναι άγνωστο πότε θα έρθει στα μέρη μας.. :)

Δημοσ.
Έστειλα προσωπικό μήνυμα στον Bill Gates και του έδωσα ένα σίγουρο gamertag να κάνει ΒΑΝ,του από πάνω!!!

Ο gates δεν είναι CEO πλέον ρε newfag... :P

Δημοσ.

Ερώτηση: Έχω την κονσόλα μου offline εδώ και λίγες μέρες κ έτσι δεν έχω τσεκάρει αν έχω φάει BAN (πολύ πιθανό)...υπάρχει τρόπος να δω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να την βάλω live ή να κάνω update?

Δημοσ.
Ερώτηση: Έχω την κονσόλα μου offline εδώ και λίγες μέρες κ έτσι δεν έχω τσεκάρει αν έχω φάει BAN (πολύ πιθανό)...υπάρχει τρόπος να δω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να την βάλω live ή να κάνω update?

καταρχας το τελευταιο κυμα περιοριστηκε σε κονσολες ..αμερικανικες κατα 99%

δευτερον αν το μηχανημα σου εχει "περασει" στην ban list οποια ωρα και να μπεις , μετα απο οσο καιρο, μολις μπεις θα το φας...οποτε δεν εχει νοημα να αγχωνεσαι :-D

Δημοσ.

Εγώ πάντως μέχρι αργά χθες βράδυ ήμουν μέσα με κόπιες φουλ. Μέχρι και το band hero έγραψα και έπαιξα! Δεν έχω φάει ban. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι στο winter update σε λίγες μέρες (με facebook,twitter κλπ) δεν το γλιτώνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...