amvrosiusd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 με συνοπτικες διαδικασιες η microsoft απο χτες το βραδυ εθεσε σε λειτουργεια το λογισμικο που απομακρινει απο το live ολες τισ κονσολες που ειναι τροποποιημενες για να παιζοθν πειρατικα παιχνιδια.επισεις οι κονσολες αυτες χανουν τη δυνατοτητα εγγαταστασης παιχνιδιων στο σκληρο δισκο.προσοχη λοιπον.......
Mr_Terror Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 δεν εχει καμια σχεση το ban wave με την εγκατασταση παιχνιδιων στον σκληρο δισκο.Μπορεις και σε μπαναρισμενες κονσολες να παιζεις τα παιχνιδια απο τον δισκο.
tiniakos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αυτό με το σκληρό δίσκο το διάβασα και εγώ σε ένα ξένο φόρουμ!Αληθεύει?
amvrosiusd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 δεν εχει καμια σχεση το ban wave με την εγκατασταση παιχνιδιων στον σκληρο δισκο.Μπορεις και σε μπαναρισμενες κονσολες να παιζεις τα παιχνιδια απο τον δισκο.
papahlamidas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πω πω πούτσα! Εγώ ακόμα Ban ευτυχώς δεν έχω φάει! Αυτό που θέλει να πει ο φίλος μας μάλλον είναι να έχεις εγκατεστημένα παιχνίδια και να μπορείς να τα παίξεις χωρίς να βάλεις καθόλου το CD γιατί και εγώ έχω εγκατεστημένα παιχνίδια και δεν έχω φάει Ban.
Mr_Terror Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 θα ειναι απο τα καινουργια κολπα της ms γιατι δεν υπηρχε προβλημα σε μπαναρισμενη κονσολα να παιζεις απο τον δισκο παιχνιδια.Παιδια υπομονη μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο.
Mr_Terror Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 η λογικη λεει οτι μπαν = δεν εχεις προσβαση στο live.Oι υπολοιπες δυνατοτητες της κονσολας λειτουργουν κανονικα.Δεν μπορω να καταλαβω με ποιον τροπο μπορει να μπλοκαρει η ms την εγκατασταση των παιχνιδιων στον δισκο με ενα μπαν της κονσολας.
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μπορεί κάτι στο τελευταίο wpa2 update να ενεργοποιεί αυτό το πράγμα με το μπάν. Ίσως επίσης να εφαρμόζεται μόνο σε μονταρισμένους σκληρούς. Είναι ράντομ γιατί πολύς κόσμος που μπαναρίστηκε σε αυτό το wave μπορεί και εγκαθιστά κανονικότατα... Να πούμε οτι το wave είναι προς το παρόν (εκτός και αν άλλαξε κάτι during the night) σε USA κονσόλες και είναι άγνωστο πότε θα έρθει στα μέρη μας..
gherudos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Έστειλα προσωπικό μήνυμα στον Bill Gates και του έδωσα ένα σίγουρο gamertag να κάνει ΒΑΝ,του από πάνω!!!
klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Έστειλα προσωπικό μήνυμα στον Bill Gates και του έδωσα ένα σίγουρο gamertag να κάνει ΒΑΝ,του από πάνω!!! Ο gates δεν είναι CEO πλέον ρε newfag...
gherudos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ε καλά μην αγχώνεσαι στον Nelson θα το στείλω
Don.Matis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ερώτηση: Έχω την κονσόλα μου offline εδώ και λίγες μέρες κ έτσι δεν έχω τσεκάρει αν έχω φάει BAN (πολύ πιθανό)...υπάρχει τρόπος να δω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να την βάλω live ή να κάνω update?
The_Sheep Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ερώτηση: Έχω την κονσόλα μου offline εδώ και λίγες μέρες κ έτσι δεν έχω τσεκάρει αν έχω φάει BAN (πολύ πιθανό)...υπάρχει τρόπος να δω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να την βάλω live ή να κάνω update? καταρχας το τελευταιο κυμα περιοριστηκε σε κονσολες ..αμερικανικες κατα 99% δευτερον αν το μηχανημα σου εχει "περασει" στην ban list οποια ωρα και να μπεις , μετα απο οσο καιρο, μολις μπεις θα το φας...οποτε δεν εχει νοημα να αγχωνεσαι
polakis21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως μέχρι αργά χθες βράδυ ήμουν μέσα με κόπιες φουλ. Μέχρι και το band hero έγραψα και έπαιξα! Δεν έχω φάει ban. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι στο winter update σε λίγες μέρες (με facebook,twitter κλπ) δεν το γλιτώνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.