Προς το περιεχόμενο

Acer Ferrari One

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ευχαριστω,το εκανα:-)βλεπω στην μπαρα κατω δεξια μου εχει βγει ενα εικονιδιο τις ati,το ειχε και πριν;η;μπηκε τωρα;δεν θυμαμε....

Ναι τωρα εισαι οκ

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει τι μνήμη φοράει το λάπτοπ μας; μοντέλο χαρακτηριστικά; και αν υπάρχει καμιά οικονομική πρόταση; dual channel υποστηρίζει;

Δημοσ.
θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει τι μνήμη φοράει το λάπτοπ μας; μοντέλο χαρακτηριστικά; και αν υπάρχει καμιά οικονομική πρόταση; dual channel υποστηρίζει;

Σε μενα η εργοστασιακη μνημη ειναι elpida pc26400. Ναι υποστηριζει dual channel ddr

Δημοσ.
Σε μενα η εργοστασιακη μνημη ειναι elpida pc26400. Ναι υποστηριζει dual channel ddr

Σε σένα η εργοστασιακή μνήμη ΗΤΑΝ ό,τι ήταν...:lol:

Άντε να δούμε τι θα δούμε.Ωραίο αλλά καμιά φορά πολύ ενοχλητικό και ειδικά όταν αποδεικνύεται σφόδρα 'μελετηρό' κατά την εκκίνηση.

Διαβάζει διαβάζει διαβάζει...

Δημοσ.
Σε σένα η εργοστασιακή μνήμη ΗΤΑΝ ό,τι ήταν...:lol:

Άντε να δούμε τι θα δούμε.Ωραίο αλλά καμιά φορά πολύ ενοχλητικό και ειδικά όταν αποδεικνύεται σφόδρα 'μελετηρό' κατά την εκκίνηση.

Διαβάζει διαβάζει διαβάζει...

Ειναι διαβαστερο Γιωργακη :P αλλα που θα παει θα το κανουμε καλα......φερε και το μπριζακι επιτελους!

---------- Προσθήκη στις 13:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:58 ----------

και εμενα η ιδια με του κωστα ηταν,του εχωσα αλλα 2g και ειναι μια χαρα το μηχανακι μου:-)

χαχαχαχαχα........πονεσε??? :devil:

Δημοσ.
Ειναι διαβαστερο Γιωργακη :P αλλα που θα παει θα το κανουμε καλα......φερε και το μπριζακι επιτελους!

---------- Προσθήκη στις 13:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:58 ----------

χαχαχαχαχα........πονεσε??? :devil:

παντα με το μαλακο κωστα:-D
Δημοσ.
Έτσι....πρέπει να είσαι μάστορας ...χαχαχαχα

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Σιγά και μην άφηνες κάτι τέτοιο να πέσει κάτω ασχολίαστο!

Δημοσ.

Σιγά και μην άφηνες κάτι τέτοιο να πέσει κάτω ασχολίαστο!

Φέρε μου ΕΣΥ αύριο το μπριζακι....ούτε καρφίτσα δεν αφήνεις να πέσει κάτω.

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
εμένα που μου ζητάει να κάνω recovery dvd 3 παρακαλώ και δεν έχω εξωτερικό usb drive για πείτε καμιά ιδέα πως να κάνω back up το λειτουργικό;

Ξεθάβω το θεματάκι μας με μια λύση για οποιοδήποτε θέλει να δοκιμάσει backup χωρίς την χρήση εξωτερικού cd/dvd Το πρόγραμμα λέγεται VIRTUALCD.

Η λύση βρέθηκε στο παρακάτω forum http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?p=6373609#post6373609

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...