kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ευχαριστω,το εκαναβλεπω στην μπαρα κατω δεξια μου εχει βγει ενα εικονιδιο τις ati,το ειχε και πριν;η;μπηκε τωρα;δεν θυμαμε.... Ναι τωρα εισαι οκ
lagoudakis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ευχαριστούμε Κώστα για το εργαλείο,μια χαρά παιζει
Belial Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει τι μνήμη φοράει το λάπτοπ μας; μοντέλο χαρακτηριστικά; και αν υπάρχει καμιά οικονομική πρόταση; dual channel υποστηρίζει;
kostasfalcon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 θα μπορούσε κάποιος να μας ενημερώσει τι μνήμη φοράει το λάπτοπ μας; μοντέλο χαρακτηριστικά; και αν υπάρχει καμιά οικονομική πρόταση; dual channel υποστηρίζει; Σε μενα η εργοστασιακη μνημη ειναι elpida pc26400. Ναι υποστηριζει dual channel ddr
george_the_jack Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Σε μενα η εργοστασιακη μνημη ειναι elpida pc26400. Ναι υποστηριζει dual channel ddr Σε σένα η εργοστασιακή μνήμη ΗΤΑΝ ό,τι ήταν... Άντε να δούμε τι θα δούμε.Ωραίο αλλά καμιά φορά πολύ ενοχλητικό και ειδικά όταν αποδεικνύεται σφόδρα 'μελετηρό' κατά την εκκίνηση. Διαβάζει διαβάζει διαβάζει...
lagoudakis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 και εμενα η ιδια με του κωστα ηταν,του εχωσα αλλα 2g και ειναι μια χαρα το μηχανακι μου
kostasfalcon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Σε σένα η εργοστασιακή μνήμη ΗΤΑΝ ό,τι ήταν... Άντε να δούμε τι θα δούμε.Ωραίο αλλά καμιά φορά πολύ ενοχλητικό και ειδικά όταν αποδεικνύεται σφόδρα 'μελετηρό' κατά την εκκίνηση. Διαβάζει διαβάζει διαβάζει... Ειναι διαβαστερο Γιωργακη αλλα που θα παει θα το κανουμε καλα......φερε και το μπριζακι επιτελους! ---------- Προσθήκη στις 13:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:58 ---------- και εμενα η ιδια με του κωστα ηταν,του εχωσα αλλα 2g και ειναι μια χαρα το μηχανακι μου χαχαχαχαχα........πονεσε???
lagoudakis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ειναι διαβαστερο Γιωργακη αλλα που θα παει θα το κανουμε καλα......φερε και το μπριζακι επιτελους! ---------- Προσθήκη στις 13:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:58 ---------- χαχαχαχαχα........πονεσε??? παντα με το μαλακο κωστα
kostasfalcon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Έτσι....πρέπει να είσαι μάστορας ...χαχαχαχα Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
george_the_jack Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Έτσι....πρέπει να είσαι μάστορας ...χαχαχαχα Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Σιγά και μην άφηνες κάτι τέτοιο να πέσει κάτω ασχολίαστο!
kostasfalcon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Σιγά και μην άφηνες κάτι τέτοιο να πέσει κάτω ασχολίαστο! Φέρε μου ΕΣΥ αύριο το μπριζακι....ούτε καρφίτσα δεν αφήνεις να πέσει κάτω. Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
Belial Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 εμένα που μου ζητάει να κάνω recovery dvd 3 παρακαλώ και δεν έχω εξωτερικό usb drive για πείτε καμιά ιδέα πως να κάνω back up το λειτουργικό; Ξεθάβω το θεματάκι μας με μια λύση για οποιοδήποτε θέλει να δοκιμάσει backup χωρίς την χρήση εξωτερικού cd/dvd Το πρόγραμμα λέγεται VIRTUALCD. Η λύση βρέθηκε στο παρακάτω forum http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?p=6373609#post6373609
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.