kostasfalcon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Η 3200 μπορεί να παίξει το pro πχ σε ανάλυση 1024χ768 τουλάχιστον? Θα μπορούσε κάποιος να το δοκιμάσει? Αν και υπάρχει περίπτωση να σας κόβει και ο επεξεργαστής. Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω ένα που έχει την 4225 που ουσιαστικά είναι η 3200, και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ τουλάχιστον να παίζω pro 2010. Δυστιχως τουλαχιστον σε μενα το pes10 δεν φορτωνει καν. Μου λεει οτι η cpu δεν πληρει τα ελαχιστα κριτηρια. Δοκιμασα ομως το pes8 και τα παει καλουτσικα (o/c 1,35 cpu 605 ati)
EddieObscurant Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δεν σου δίνει δλδ την επιλογή ignore και να συνεχίσεις να το τρέξεις? Γιατί και σε ένα φίλο μου που δεν πληρεί τις προυποθέσεις, όταν πάει να το τρέξει του βγάζει abort, ignore και μία τρίτη, και αν πατήσει ignore ξεκινάει κανονικά. Βέβαια κάνει κάποια κολληματάκια όταν μαζεύονται πολλοι παίχτες αλλά είναι playable. Aν μπορούσες να το ξαναδοκιμάζεις πατώντας το ignore θα σου ήμουν υπόχρεος, αλλά και πάλι thanks for the info. Στο 8 είσαι με τέρμα low τα γραφικά? Πιστεύεις ότι σε κόβει η cpu ή gpu. Aν αφήσεις δλδ default τη gpu είναι τα ίδια ή χειρότερα? Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο επεξεργαστής, αλλά ίσως είναι οριακό και για τα δύο. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα με Turion™ II Neo κ625 και το εν λόγω chipset.
kostasfalcon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δεν σου δίνει δλδ την επιλογή ignore και να συνεχίσεις να το τρέξεις? Γιατί και σε ένα φίλο μου που δεν πληρεί τις προυποθέσεις, όταν πάει να το τρέξει του βγάζει abort, ignore και μία τρίτη, και αν πατήσει ignore ξεκινάει κανονικά. Βέβαια κάνει κάποια κολληματάκια όταν μαζεύονται πολλοι παίχτες αλλά είναι playable. Aν μπορούσες να το ξαναδοκιμάζεις πατώντας το ignore θα σου ήμουν υπόχρεος, αλλά και πάλι thanks for the info. Στο 8 είσαι με τέρμα low τα γραφικά? Πιστεύεις ότι σε κόβει η cpu ή gpu. Aν αφήσεις δλδ default τη gpu είναι τα ίδια ή χειρότερα? Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο επεξεργαστής, αλλά ίσως είναι οριακό και για τα δύο. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα με Turion™ II Neo κ625 και το εν λόγω chipset. Δεν μου εβγαλε την επιλογη abort και ignore και ετσι δεν καταφερα να το τρεξω. Στο 8αρι παντως το επαιξα με medium και high και ηταν αρκετα καλο - αλλα παντα με o/c
kostasfalcon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Απο τι εχω διαπιστωσει, υπαρχει γενικο προβλημα με την εγκατασταση των νεων ccc καθε φορα που βγαινει καινουργια εκδοση. Θα κατεβασετε λοιπον το catalyst mobility 64 bit util http://rs673tg2.rapidshare.com/files/400720762/catalyst_mobility_64-bit_util.rar.html
kostasfalcon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 μονο αυτο βαζουμε κωστα και ειμαστε οκ; θα το τρεξεις και μετα θα αναλαβει να κατεβασει απο το νετ τους καταληλους drivers. Μετα κανεις την εγκατασταση και εισαι ετοιμος.
olga1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Απο τι εχω διαπιστωσει, υπαρχει γενικο προβλημα με την εγκατασταση των νεων ccc καθε φορα που βγαινει καινουργια εκδοση. Θα κατεβασετε λοιπον το catalyst mo bility 64 bit util http://rs673tg2.rapidshare.com/files/400720762/catalyst_mobility_64-bit_util.rar.html καλησπερα,αυτο το εργαλειο που δινεις θα το τρεχουμε και θα μας κανει εγκατασταση τους τελευταιους drivers καθε φορα που υπαρχουν νεοι;δηλαδη αν το τρεξω θα εχω τους ATI Radeon Catalyst 10.6 ;
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 καλησπερα,αυτο το εργαλειο που δινεις θα το τρεχουμε και θα μας κανει εγκατασταση τους τελευταιους drivers καθε φορα που υπαρχουν νεοι;δηλαδη αν το τρεξω θα εχω τους ATI Radeon Catalyst 10.6 ; Ναι αν το τρεξεις θα κατεβασει τους τρεχοντες οδηγους που ειναι τωρα οι 10.6
olga1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ευχαριστω κωστα,δηλαδη μπορω να το κρατησω και οταν βγαινει νεα εκδοση θα το τρεχω και θα μπαινουν οι τελευταιοι drivers;
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ευχαριστω κωστα,δηλαδη μπορω να το κρατησω και οταν βγαινει νεα εκδοση θα το τρεχω και θα μπαινουν οι τελευταιοι drivers; Νομιζω πως ναι. Εννοειται ομως οτι θα εχεις κανει πριν απεγκατασταση τους παλιους
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ωχ!!!!!το ετρεξα οπως ειμουνα Κανε απεγκατασταση - επαννεκινηση και μετα τρεξτο εκ νεου
olga1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 ευχαριστω,το εκαναβλεπω στην μπαρα κατω δεξια μου εχει βγει ενα εικονιδιο τις ati,το ειχε και πριν;η;μπηκε τωρα;δεν θυμαμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.