Προς το περιεχόμενο

Acer Ferrari One

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απο μεγεθος παντως ειναι ιδιοι και στο site που γραφω αλλα και σε αυτους που λες εσυ,τελικα δεν ξερω τι να κανω,να τους περασω η οχι;

Τι να σου πω.....μην σε παρω στον λαιμο μου.....εγω παντως τους εβαλα....

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ DXVA http://forum.oktabit.gr/content/dxva-%CE%BC%CE%B5-ati-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-nvidia-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-hd

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δηλαδη εκανες απεγκατασταση τους παλιους και ετρεξες τους νεους σωστα,δεν καταλαβα τι προβλημα σου εβγαλε μετα

Δημοσ.
δηλαδη εκανες απεγκατασταση τους παλιους και ετρεξες τους νεους σωστα,δεν καταλαβα τι προβλημα σου εβγαλε μετα

Δεν εκανε το ccc εγκατασταση.....

Δημοσ.
σε ευχαριστω,agp η pci διαλεγω;

Εαν ακολουθησεις την σειρα που εδωσα, δεν υπαρχει agp ή pci....υπαρχει ati3200 που ειναι η καρτα μας.

Δημοσ.

οντως!!!!στραβομαρα:X

---------- Προσθήκη στις 21:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:30 ----------

Δεν εκανε το ccc εγκατασταση.....
το ccc τι ακριβως ειναι;:o
Δημοσ.
οντως!!!!στραβομαρα:X

---------- Προσθήκη στις 21:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:30 ----------

το ccc τι ακριβως ειναι;:o

Catalyst Control Center εν συντομια CCC. Ειναι το κεντρο διαχειρισης της ati

Δημοσ.
Catalyst Control Center εν συντομια CCC. Ειναι το κεντρο διαχειρισης της ati
α μαλιστα!!!!ευχαριστω για το μαθημα:-)
Δημοσ.

έρχομαι να επιβεβαιώσω κι εγώ πως η μπαταρία είναι ίδια με το 1810ΤΖ...πριν λίγο της είχα και της 2 στα χέρια μου και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο :-(

κρίμα...θα ήταν καλή φάση ένα 8άωρο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η 3200 μπορεί να παίξει το pro πχ σε ανάλυση 1024χ768 τουλάχιστον? Θα μπορούσε κάποιος να το δοκιμάσει? Αν και υπάρχει περίπτωση να σας κόβει και ο επεξεργαστής. Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω ένα που έχει την 4225 που ουσιαστικά είναι η 3200, και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ τουλάχιστον να παίζω pro 2010.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...