Προς το περιεχόμενο

Acer Ferrari One

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και φυσικα θα μας πει μην την παρει και την σηκωσει:-D:-D:-D επειδη δεν εχω το λαπτοπ κοντα μου η "μαμα"μπαταρια ποσα mah ειναι;
ελα αμεσως εσυ:lol::lol:5600 ειναι η εργοστασιακη απο οτι ειδα,νομιζα οτι ηταν 5200 οποτε δεν βλεπω καποιο λογο να την παρω,απλα την ηθελα για μεγαλυτερη αυτονομια γιατι με το ζορι βγαζω 3 ωρες με wifi
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι έτσι είναι.

αλλά και στο 1810ΤΖ 5600 είναι αλλά βγάζει 8ωρο,θα κοιτάξω καλύτερα τα στοιχεία και θα σας πω!

Εκτός αν γνωρίζει κάποιος άλλος να μας πει τι παίζει, πάντως αν είναι να πάρω άλλη μπαταρία θα πάρω για 1810ΤΖ και ότι κάτσει, εφόσον ταιριάζει (την έχω δοκιμάσει)

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως δεν εχει να κανει με την μπαταρια (πρεπει να ειναι ιδιες) αλλα μαλλον ο athlon και η ati ειναι πιο ενεργοβορα....

Δημοσ.

η μονη λογικη εξηγηση....δεν μπορει να ειναι κατι αλλο,μιλαμε για ιδια μπαταρια,απλα ειναι φαγανο το ferrari:-D

Δημοσ.

να ρωτησω κατι;αλλα μην με παρετε με τις πετρες:-D τι στο καλο πρεπει να κανω αν θελω να μην ειναι ενεργο το wifi;

Δημοσ.
να ρωτησω κατι;αλλα μην με παρετε με τις πετρες:-D τι στο καλο πρεπει να κανω αν θελω να μην ειναι ενεργο το wifi;

Κάτω από το "λαμπάκι" του wifi στο κάτω μέρος του Ferrari έχει ένα συρώμενο σαν κουμπί, το μετακινείς στα δεξιά και απενεργοποιήτε!! Το ίδιο κάνεις για να το ενεργοποιήσεις πάλι!!

Δημοσ.

ευχαριστω!!!μα καλα ειμαι εντελως χαζη;:shock:το εκανα αλλα επρεπε να το εχω κρατημενο 1-2 δευτερολεπτα,απλα το εκανα γρηγορα:X

Δημοσ.

και να εισουνα και ξανθια:-D χωρις πλακα και εγω την πατησα ετσι στην αρχη μετα καταλαβα οτι θελει να το κρατησεις λιγο πατημενο:o

Δημοσ.

Τον μπελα μου βρηκα με την ati. Αφου τελικα δεν καταφερα να κανω μια σωστη εγκατασταση του ccc, κατεφυγα στο e-recovery. Ακομη παιδευομαι να σεταρω το μηχανημα οπως το ειχα....:-(

Δημοσ.

Υπαρχει μια χαζομαρα...... οταν θελω να περασω νεους drivers για την ati, το λογικο ειναι να κανω απεγκατασταση πρωτα τους παλιους. Περα απο αυτο χρησιμοποιω το driver sweeper για να σβησω τα υπολοιματα που μενουν. Το προβλημα μου ηταν οτι δεν γινοταν σωστα η εγκατασταση του νεου οδηγου με αποτελεσμα η καρτα να εχει απενεργοποιημενες ολες τις δυνατοτητες της. Μολις ολοκληρωσα με το e-recovery και περασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σωστα τους 10,4 catalyst. Εκανα ομως "μαγκια", εβαλα το drivermax (το ειχα αγορασει για 1 ετος περσυ και εχω την pro version) να κανει update ολους τους drivers του συστηματος και ετσι πηρε μπαλα και την ati. Το προγραμα επισης δινει και την δυνατοτητα για backup των drivers ολου του συστηματος. ΟΥΦ ησυχασα τωρα.....:-) Τζιτζι το μηχανακι μου

Δημοσ.
δεν τουσ δινει το update τις acer;προφανως αυτοι ε;http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/integrated_vista64.aspx?type=2.7&product=2.7.4.3.3.3.1&lang=us&rev=10.4&ostype= αν τους τρεξω οπως ειναι χωρις να κανω απαεγκατασταση θα εχει προβλημα;

Οχι δεν τους δινει. Στο site της ati/amd υπαρχουν, εγω κατεβασα απο εδω http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit λες για αυτο να ειχα προβλημα? Πρωτα θα κανεις απεγκατασταση τους παλιους - οχι απο πανω

Δημοσ.

απο μεγεθος παντως ειναι ιδιοι και στο site που γραφω αλλα και σε αυτους που λες εσυ,τελικα δεν ξερω τι να κανω,να τους περασω η οχι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...